118 vélemény alapján

Diab-Pont Webáruház (Diab-Pont Kft.)

Diab-Pont Webáruház

Összes vélemény

2 napja
Brigitta
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A böngészés és a rendelés folyamata is egyszerű volt az oldalon. Bőséges a termékválaszték. Vércukor mérő készülékhez vásároltam csíkot és kedvező csomagban tudtam megrendelni, sőt még ajándékba kaptam egy mini Méry-t, amit nagyon jól kitudok használni. A további böngészés során pedig rátaláltam a kedvenc kekszemre és más eddig számomra ismeretlen finomságra pl.: csokis croassan. Ezek a termékek szintén kedvező árúak voltak. A kiszállítás 2 napon belül megtörtént és mikor kinyitottam a csomagot várt egy kedves meglepetés is 2 termékminta arc és lábápoló termékcsaládból.
Előnyök:

Hátrányok:

Lehetne több olyan akció, ahol több termék együtt alkot egy csomagot kedvezőbb áron vagy járna mellé egy kis ajándék.

5 napja
Paticu
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nagyon elégedett vagyok,a kérdéseimre gyorsan kaptam választ,érthetőek a feltételek.
Tájékoztatnak a csomag érkezéséről
A csomag kiszállítása részemre futárszolgálattal történt és nem tudok negatívumot mondani.
A rendelés gyorsasága a Postával összehasonlítva szupergyors és a Zöld hétfőn ingyenes,ami nem mellékes.
Előnyök:

Mert az úgynevezett 'zöld hétfő' ingyenes kiszállítást jelent havonta egyszer így rendelhetek.
Hallottam róluk,kipróbáltam és nagyon elégedett vagyok.
Rugalmasak és nagyon gyorsak.

Hátrányok:

Én a Kilófaló termékeket vásárolom,bővülhetne még a választék.

6 napja
Minden rendben ment.
A vásárlás egyszerű volt.
Az áru határidőn belül megérkezett.
Előnyök:

A speciális árukészlet és az alacsony árak miatt.

Hátrányok:

Az jó, hogy megjelenik, hány darab van készleten az adott áruból. Viszont, miután megrendeltem, nem csökkentette rögtön a darabszámot. Így előfordulhat, hogy többet rendelnek meg, mint amennyi készleten van.

1 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Meg vagyok elégedve leszámítva a 9., pontban leírtakat illetve a kiszállítás alacsonyabb rendelési összegnél is lehetne ingyenes tekintettel a termékek magas áraira. Egy pech, hogy miután vasárnap rendeltem, hétfőn ingyenes kiszállítási akció volt.
Előnyök:

Interneten az Önök oldalán találtam a legnagyobb választékot.

Hátrányok:

Nem kaptam előzetes telefonos értesítést a kiszállítás napjáról / kb. időpontjáról, így a véletlennek volt köszönhető, hogy otthon voltunk és át tudtuk venni a csomagot.

2 hete
Laborci Klára
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Korrekt és pontos. Az ügyintéző hölgy nagyon kedves,segítőkész.
Előnyök:

Cukorbeteg vagyok

Hátrányok:

Én meg vagyok elégedve.Amit kerestem megtaláltam.

3 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
a futár nem hivott fel a kiszállitás előtt,igy feleslegesen cipelte a csomagomat.Mindenképpen telefonáljon a futár időpont egyeztetés miatt.
Előnyök:

Mindent megtaláltam amit kerestem.

Hátrányok:

árukészlet bővitése

3 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Maximálisan elégedett vagyok vele! Németországba kellett postázni a csomagot, nagyon kedves hölgy volt ebben a segítségemre! Nem először vásároltam Önöktől, de szerintem nem is utoljára! Köszönök mindent!
Előnyök:

Mert itt találtam meg mindent, amire szükségem volt.

Hátrányok:

---

4 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
szerintem rendben volt, sem nem jobb sem nem rosszabb mint bármelyik másik internetes áruház
Előnyök:

Szoó Judit könyvében volt egy kupon az hívta fela figyelmemet a boltra

Hátrányok:

még szélesebb választékuk lehetne pl a Kilófaló életmódhoz szükséges termékekeből és esetleg nagyobb mennyiség is, mert amikor először akartam rendelni nem volt mennyiség bizonyos termékekeből és egy két nap múlva lett csak

Szinvonalas,jó termékek.
Előnyök:

Kedvező ár

Hátrányok:

Semmiben

cukorbeteg lányka
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nagyon gyors volt a vásárlás!!!!!
Előnyök:

Folyamatosan új akciókkal,és elérhető árakon dolgoznak!!

Hátrányok:

Több gyerekeknek való édességet áruljanak!!