| Web: | http://diabetikus.bolt.diab-pont.hu/ |
|---|---|
| Email: | diabpont@diab-pont.hu |
| Tel.: | +36-30/900-5217 |

Vércukor mérő készülékhez vásároltam csíkot és kedvező csomagban tudtam megrendelni, sőt még ajándékba kaptam egy mini Méry-t, amit nagyon jól kitudok használni. A további böngészés során pedig rátaláltam a kedvenc kekszemre és más eddig számomra ismeretlen finomságra pl.: csokis croassan. Ezek a termékek szintén kedvező árúak voltak.
Lehetne több olyan akció, ahol több termék együtt alkot egy csomagot kedvezőbb áron vagy járna mellé egy kis ajándék.

Mert az úgynevezett 'zöld hétfő' ingyenes kiszállítást jelent havonta egyszer így rendelhetek.
Hallottam róluk,kipróbáltam és nagyon elégedett vagyok.
Rugalmasak és nagyon gyorsak.
Én a Kilófaló termékeket vásárolom,bővülhetne még a választék.

A speciális árukészlet és az alacsony árak miatt.
Az jó, hogy megjelenik, hány darab van készleten az adott áruból. Viszont, miután megrendeltem, nem csökkentette rögtön a darabszámot. Így előfordulhat, hogy többet rendelnek meg, mint amennyi készleten van.

Interneten az Önök oldalán találtam a legnagyobb választékot.
Nem kaptam előzetes telefonos értesítést a kiszállítás napjáról / kb. időpontjáról, így a véletlennek volt köszönhető, hogy otthon voltunk és át tudtuk venni a csomagot.

Mindent megtaláltam amit kerestem.
árukészlet bővitése

Mert itt találtam meg mindent, amire szükségem volt.
---

Szoó Judit könyvében volt egy kupon az hívta fela figyelmemet a boltra
még szélesebb választékuk lehetne pl a Kilófaló életmódhoz szükséges termékekeből és esetleg nagyobb mennyiség is, mert amikor először akartam rendelni nem volt mennyiség bizonyos termékekeből és egy két nap múlva lett csak