Auchan

3
6
1
0
1
8
Bemutatkozás
Az Auchan 1998 óta van jelen Magyarországon. Jelenleg 19 hipermarkettel, 2 szupermarkettel, 1 supersotre-ral, 18 benzinkúttal, illetve online áruházával vesz részt a hazai kiskereskedelemben. Online Áruházunkat 2016 őszén nyitottuk, jelenleg Budapest és vonzáskörzetét szolgáljuk ki élelmiszerrel és vegyi árúval, illetve országosan szállítjuk az elektronikai termékeket.
Online Áruházunkban elérhető szállítási területeket, futáros és személyes átvételünk díjait és részletei itt találod: https://online.auchan.hu/szallitasi-informaciok
Próbáld ki online áruházunkat, hogy ne neked kelljen cipekedni!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Auchan boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
37.5 %
6.3 %
0.0 %
6.3 %
50.0 %
Összes vélemény

3 dolgot rendeltem egyszerre tőlük, ebből kettőt kaptam meg. A fő dolog, ami miatt leadtam a rendelést, nem érkezett meg. Hívtam az ügyfélszolgálatot és közölték, hogy biztos nem volt raktáron, azért nem küldték, de ha lesz készleten, akkor újra megrendelhetem, amihez újra fizethetem a szállítási díjat... (a rendelést visszaigazolták) Kérdeztem, hogy erről nem kellett volna tájékoztatni?

 

katasztrofális ügyintézés hibás terméknél, egy napos terméket nem vettek vissza mert játék"..
megyünk tovább a járási hivatlhoz

 

Hétfőn megrendeltem és ahogy kértem 2 nap múlva már meg is kaptam. Teljesen korrekt, gyors kiszolgálás. Minden rendben volt.

 

Én legót rendeltem és minden zökkenőmentesen ment.
Jó volt a Ledo ára ár és 1 FT volt a kiszállítás

 

Többször rendeltem már élelmiszert. Sajnos van hogy egy két dolog nincs és helyettesítő terméket hoznak, szerintem jó alternatívákat. De előfordult már hogy nem kértem. Most karácsony előtt kicsit több volt a helyettesítés de ezzel számoltam is szinte minden üzlet ki van fosztva ilyenkor.
Most rendeltem először elektronikai cikket is. Egy kapszulás kávéfőzőt ami hihetetlenül olcsón vol

 

Pár napja adtam le legó-rendelést, a legnagyobb karácsonyi vacakolás során, és csak utána láttam, milyen tré értékeléseket kapott az Auchan, főleg a kiszállításra panaszkodva. Ehhez képest minden Fullosan Flottul ment, A-Z és teljesen elégedett vagyok, ráadásul a nagy legót (17101) egy tizessel olcsóbban adták, mint bárki más az országban. Mesés! : )

 

Nem a terméket értékelem, hanem az Auchan online szolgáltatását. Sajnálom, hogy nulla csillagot nem lehet adni! Megrendeltem egy bort, aznap kártyával kifizettem, a pénz a kártyáról levonásra került. A szállítás napján tájékoztattak, hogy a tranzakció sikeresen megtörtént. Ezek után a futár kiszállít egy teljesen más bort mert valószínűleg a megrendelt bor elfogyott. De ez még nem mind

 

Auchan (4 hónapja)

Kedves Vásárlónk!
Köszönjük jelzését és szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért.
Élelmiszer rendeléseink kiszolgálása úgynevezett áruházi összekészítéssel történik. Vagyis ha Ön hétfőn rendel valamilyen élelmiszert, de a kiszállítást péntekre kéri, akkor a pénteki áruházi készlet alapján tudjuk kiszolgálni. Erre a módszerre a romlandó élelmiszerek miatt van szükség, hiszen ha hétfőn összekészítjük a joghurtot péntekre, akkor sokkal közelebb kerül a termék a lejárati időhöz. Az élelmiszerek azonos folyamatba tartoznak, ezért fordulhatott ez elő az Ön által említett borral.
Bizonyos áruházainkból történik az online élelmiszer rendeléseink kiszolgálása, ezért történhet meg az, hogy azonos időben egy másik áruházban elérhető a termék, míg az adott online kiszolgálást végző áruházban éppen nincs készlet a termékből.
Minden, helyettesítő termékekre vonatkozó információ megtalálható az Általános Szerződési Feltételeink és a Gyakran Ismételt kérdéseink között is. Ebből a módszerből fakadó helyettesítések miatt biztosítjuk a lehetőséget, hogy a vásárlóink elutasítsák a helyettesítésre felajánlott terméket a kiszállítás során. Amikor Ön elutasította a helyettesítő terméket, akkor az online fizetés során zárolt összeget feloldja az Ön pénzintézete a kártyáján, melynek a számláján történő elérhetősége már az Ön bankján múlik, ez a pénzintézete hirdetményéből kiderül.
Nagyon igyekszünk, hogy vásárlóink ne találkozzanak helyettesítő termékekkel, de ez a fent leírt folyamat miatt előfordulhat.
Még egyszer szíves elnézését kérjük, ügyfélszolgálatunkon nagyon nagy a terheltség, de mindent megteszünk, hogy hamarosan megválaszoljuk panaszát.
Üdvözlettel: Auchan Magyarország

Hú, nem szoktam véleményt írni, de az Auchan nagyon felhúzta az agyamat.
Először is, ha nem tudja azt a terméket szállítani, amit rendeltem, ne helyettesítse már jóval drágábbal, vagy rosszabb minőségűvel úgy hogy nekem azt el kell fogadnom.
Másodszor ha 1 kg káposztát kérek, miért hoznak 2, 5 kg-t?
Harmadszor nem lehetne olyan szállítókat alkalmazni, aki tud köszönni? Ez olyan ala

 

Rendeltem egy üveg 18 éves Whisky-t amit 12 évesben ki is szállítottak! Nem értem miért van még mindig fent, ha nincs! ? Továbbá miért szállítanak olyat amit nem kértem! !?

 

Hiába van fenn akciósan egy LEGO Star Wars készlet az Árukeresőn, legjobb áron ráadásul, a rendszer azt írja, hogy online nem vásárolható meg, de azt jelzi, hogy az üzletben kapható. Bementem, az üzletben közölték, hogy nincs. Ez így egy kalap .. -t se ér. Szeretnék vásárolni, de nincs mit.

 
Üzletek

Üzletek

Auchan Áruház Aquincum Óbuda(hagyományos bolt)
Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 115.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0680109010
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 05:00 - 22:00
kedd 05:00 - 22:00
szerda 05:00 - 22:00
csütörtök 05:00 - 22:00
péntek 05:00 - 22:00
szombat 05:00 - 22:00
vasárnap 08:00 - 21:00

Üzletek

Auchan Áruház Budaörs(hagyományos bolt)
Cím: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0680109010
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 06:00 - 22:00
kedd 06:00 - 22:00
szerda 06:00 - 22:00
csütörtök 06:00 - 22:00
péntek 06:00 - 22:00
szombat 06:00 - 22:00
vasárnap 07:00 - 21:00
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
AUCHAN ÁRUHÁZ AQUINCUM ÓBUDA
1033 Budapest, Szentendrei út 115.
AUCHAN ÁRUHÁZ BUDAÖRS
2040 Budaörs, Sport u. 2-4.
Összes