Regisztráció

Elolvastam és elfogadom az Árukereső használatának feltételeit
Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Új jelszó kérése

Belépés a Partner portálra

Bejelentkezés
Még nem partnerünk? Regisztráljon
Nem tud belépni? Kérjen új jelszót.

Ezt mondták rólunk

Elekes Attila,
a BHP gumi ügyfélszolgálati vezetője

"Gyorsaság, precizitás, pontosság, figyelmesség jellemzi az Árukereső ügyfélszolgálatát. A versenyben lévő ár összehasonlító oldalak közül minden tekintetben a legprofibb site. A BHP gumi kapcsolata az Árukereső.hu portállal már több mint 4 éve tart. Hála az Árukeresőnek a vásárlói körünk látványosan bővült az elmúlt időszakban! Bátran ajánlom minden webáruház tulajdonosnak! Elekes Attila, a BHP gumi ügyfélszolgálati vezetője"

Gulyás Attila
Ügyvezető

"Az Árukeresővel több mint 4 éve vagyunk kapcsolatban. A kezdetektől fogva tetszik törekvésük, hogy valódi vásárlói értékelésekkel tudják a leendő vásárlók kiválasztani a számukra kedvező ajánlatot. Kapcsolatunk a kezdetektől fogva problémamentes, a kettőnk közti kommunikáció is problémamentes. Kérésünket mindig hamar teljesítik, így bizton tudunk rájuk támaszkodni üzleti céljaink elérésében."

Ország Boltja 2020
Hatékonyság növelés
Megbízható Bolt Program
1
2
3

Hirdetés az Árukereső.hu oldalain

Az Árukereső.hu olyan internetes vásárlási kalauz, mely segítségével vevői könnyen elérhetik termékeit, szolgáltatásait. Folyamatosan bővülő katalógusunkban minden vásárló könnyen és gyorsan tájékozódhat, hogy megtalálja azt, amit keres.

Jelenítse meg termékeit nálunk és váljon könnyen elérhetővé a potenciális vásárlóközönségnek.

Mennyibe kerül a megjelenés?

Az elszámolás alapja a Mi oldalunkról az Ön oldalára történő átkattintás*.
Az Árukereső.hu által kialakított árazási logika célja, hogy az egyes termékkörök esetében az elszámolt kattintási ár** igazodjon a termék árához. Az alapárak az érintett termékek főkategóriájának (esetenként végkategóriájának) és azok Árukereső.hu-n megjelenített árának függvényében kerülnek meghatározásra.
Partneroldalunkon, a belépést követően naponta ellenőrizheti statisztikáit, költséget, kiemeléseit valamint itt töltheti fel egyenlegét is. Napi statisztikáinak megjelenítése a feldolgozás állapotától függően történik.

Miért érdemes az Árukereső.hu-t választani?

Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, amely az igazán vevőközpontú szemléletre épül. Itt a vásárló a fontos
(10-től a 60-as éveikben járókig), ezért könnyen kezelhető, hatékony és folyamatosan fejlesztett oldalt készítettünk, melyet a látogatók szívesen használnak. Több éves tapasztalatunkat az állandóan változó igények legmagasabb szintű kiszolgálására fordítjuk, ezért folyamatos fejlesztésekkel javítjuk szolgáltatásainkat, hogy tényleges forgalmat és rentábilis befektetést tudjunk biztosítani partnereink üzleteinek.

Legyen Ön is a Partnerünk!

Ahhoz, hogy regisztrálni tudjon az arukereso.hu/admin oldalán és az Árukereső partnerei közé tartozhasson, a következő feltételeknek kell megfelelnie:

  • rendelkezzen online webáruházzal,
  • legyen számlaképes (cég vagy cégszerű elnevezés, adószám, cégjegyzékszám),
  • rendelkezzen elektronikus és telefonos elérhetőségekkel,
  • rendelkezzen személyes átvételi lehetőséggel, vagy biztosítson utánvétes fizetési módot,
  • biztosítsa a forgalmazni kívánt terméklistáját* az itt megadott feltételek szerint és termékei kiszállítását biztosítsa Magyarország területén.
*Azokat a terméklistákat, melyek használt, felújított, sérült csomagolású termékeket tartalmaznak, vagy a fenti leírásnak nem tesznek eleget, az arukereso.hu nem köteles elfogadni és feldolgozni!

Hogyan kerülnek fel termékei az Árukereső.hu oldalaira?

Az adatfeltöltés egyszerűen oldalunkon leírt útmutató alapján létrehozhatja a terméklistáit tartalmazó fájlt.

*Rendszerünkbe épített többszintű szűrőrendszer biztosítja, hogy a nem valós átkattintások NE terheljék az Ön számláját.
**Aktuális díjszabásunk az "Áraink" fül alatt található.

Együttműködő partnereink:
ShopRenter eshop-gyorsan.hu Bolthely unas.hu Shopmasters