Megbízható Bolt Program

Miről szól a szolgáltatás?

A Megbízható Bolt Program az Árukereső szolgáltatása 2009 óta, amellyel az online vásárlások megbízhatóságát, hitelességét kívánjuk javítani. A programunkra jelentkező webáruházak vásárlói - röviddel vásárlásukat követően - egy kérdőívben értékelhetik a bolt szolgáltatásait, a rendelés és kézbesítés menetét. A kérdőívek eredményei alapján, a legalább 4.2 értékelést elérő boltokat megkülönböztető logóval látjuk el, Árukereső.hu Megbízható Bolttá válnak.

"Zöld keretes": 90 nap alatt legalább 10 vélemény esetén,
amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,2-t.
"Zöld hátteres": 90 nap alatt legalább 60 vélemény esetén,
amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,6-t.

Az elismerés igazán hiteles képet ad a boltok minőségéről, miután csak a webáruházakból ténylegesen vásárolt felhasználók véleménye alapján érdemelhető ki.

Árösszehasonlító portálként célunk, hogy a felhasználókat az internetes vásárlás megkezdésétől segítsük, immár a legkedvezőbb ár megtalálása mellett azzal is, hogy hol érdemes megvenni az adott terméket. A Megbízható Bolt szolgáltatás arra szolgál, hogy tanácsot adjon a felhasználóknak, hol érdemes vásárolniuk, hogy a legjobban járjanak!

Miért jött létre?

Rengeteg helyen olvashatunk az Interneten webshopok értékeléséről. Ezek eredetével sokszor nem vagyunk tisztában, érthetően attól tartunk, hogy a pozitív kritikát a bolt saját magáról alkotta, míg a negatív vélemény sokszor az adott bolt konkurenciájától származhat, hogy ezzel lejárassa versenytársát. Ezek az értékelések tehát nem adnak korrekt képet az on-line boltokról. Hiteles képet arról, hogy hol érdemes, hol éri meg vásárolni az interneten, csak a tényleges vásárlóktól kaphatunk. Ezért indult el az Árukereső Megbízható Bolt Program szolgáltatása.

Hogyan működik a szolgáltatás?

A Megbízható Bolt Program keretében csak azokat a felhasználókat keressük fel, akik valóban vásároltak az adott boltban. Ez egy kérdőív kitöltésével történik, amelyet 10 nappal a vásárlás után kapnak meg a vásárlók. A cél tehát objektív és megbízható véleményt szerezni a bolt szolgáltatásaival és minőségével kapcsolatban, valamint ennek segítségével is minimalizálni a negatív internetes vásárlási tapasztalatokat. A szolgáltatás partnereink számára teljesen ingyenes. Igénylése és aktiválása néhány percig tart, a többi része automatizált. További információk a Partner Portálon.

Hogyan válhat az Ön boltja Megbízható Bolttá?

Ezt mondták rólunk ...

Varga László
vezérigazgató
MWorld Magyarország Zrt.

Nagyon hasznos dolognak tartom a Megbízható Bolt Programot. A kezdetektől fogva támogatjuk, részesei vagyunk, mivel cégünknek fontos a vásárlóink elégedettsége. A Megbízható Bolt minősítés valós vásárlásokból adódó értékeléseken alapszik, ezzel is erősítve a vásárlói bizalmat és segítséget nyújt ennek a bizalomnak a megszerzéséhez. Sok bizalmatlanságot tudtunk ezzel a programmal megelőzni. A több ezer vélemény erősíti cégünk hitelességét ezzel elősegítve a sikeres kereskedelmi folyamatokat.Milyen előnyökkel rendelkezik a szolgáltatás a boltok számára?

  • A bolt közvetlen visszajelzést kap a vásárlóktól. A kérdőívben szereplő kérdések megválaszolásával kiderül, mennyire elégedettek a vásárlók a vásárlással és a bolt kapcsolódó szolgáltatásaival, mit változtatnának annak érdekében, hogy javuljon a minőség.

  • A megfelelő számú pozitív értékelést elérő webshopot "Megbízható Bolt" ranggal látjuk el oldalainkon. A felhasználók pedig szívesebben vásárolnak olyan webshopból, melynek vásárlóitól valós visszajelzéssel rendelkeznek a bolt megbízható szolgáltatásairól. Az "Árukereső Megbízható Bolt" logót a webshop elhelyezheti saját honlapján is.


Csatlakozom