Az Árukereső Marketplace segít az értékesítés növelésében és erősíti az Ön márkáját!


A Marketplace segítségével webáruháza közvetlenül az Árukeresőn értékesíthet, hiszen a felhasználók már az oldalon is megvásárolhatják a kiszemelt termékeket.

Lépjen kapcsolatba velünk és próbálja ki! marketplace@arukereso.hu
Kérjen visszahívást most!

Az Árukereső Marketplace legfőbb előnyei a webshopok számára

Az Árukereső Marketplace alapjai és a csatlakozás feltételei

Miben más a Marketplace, mint a PPC?


Mi az az API? Automatizálási lehetőségek a Marketplace-hez kapcsolódóan

A Marketplace-hez való csatlakozás követelményei

Marketplace, mint termék - minden, amit tudni szeretne

Megéri csatlakozni!

Erősítjük online boltja márkáját

Erősítjük online boltja márkáját

Segítünk, hogy brandje megjelenjen egy plusz platformon és kiemelkedjen a webáruházak közül. A vásárlási folyamat során a cég logóját több alkalommal is kiemeljük, így a vásárló számára még inkább rögzül webshopjának márkaneve.

Az Árukereső nem versenytárs

Az Árukereső nem versenytárs

Független vásárlási tanácsadó vagyunk, az Ön partnere! Nem építünk raktárkészletet, még a legnépszerűbb termékekből sem. A beszerzés az Ön kezében van, mi csak segítünk az értékesítésben.

Láthatóan a legalacsonyabb jutalék a piacon

Láthatóan a legalacsonyabb jutalék a piacon

Kategóriától függően mindössze 2-8 százalék a jutalék, amit nem kattintások után, hanem csak a megvalósult vásárlásokat követően kell fizetnie. Az ársávok publikusak, amelyek ráadásul jelenleg a legalacsonyabbak a piacon.

Ingyenes csatlakozás

Ingyenes csatlakozás

Az Árukereső Marketplace-hez való csatlakozás teljesen díjmentes! Nincs semmilyen előfizetési kötelezettsége, nincsenek tranzakciós díjak, havi díjak, vagy bármilyen egyéb rejtett költség.

Csak a tényleges eladások után kell fizetni

Csak a tényleges eladások után kell fizetni

Jutalékot csak a megvalósult vásárlások után kell fizetnie, ez ennyire egyszerű. Ráadásul a beérkezett rendelések jóváhagyására 21 nap áll a rendelkezésére. A jutalékok részletes táblázatát itt érheti el.

Új értékesítési csatorna

Új értékesítési csatorna

Keresi a lehetőséget az új látogatók bevonzására? Az Árukereső.hu oldalán a felhasználók havonta átlagosan 20 millió oldalletöltést generálnak, amely egy új esély arra, hogy növelni tudja értékesítéseit.

Új értékesítési csatorna

API integráció

Az új API hívások segítséget nyújtanak abban, hogy valós időben ellenőrizze készletinformációit és termékeinek árait a megrendelési folyamat során. Ezen felül a megrendelések státuszát is lehetősége lesz állítani API hívásokon keresztül.

Legújabb fejlesztésünk:

Új értékesítési csatorna

Online kártyás fizetés

A vásárlók egyre inkább kedvelik a kártyás fizetési lehetőséget, így ezzel a megoldással növelheti a megrendelések számát, valamint csökkentheti az át nem vett rendelések mennyiségét.

Kérjen tájékoztatást az élesítések pontos menetrendjéről és a fejlesztések részleteiről, illetve bármi más igénye lenne, ossza meg velünk bármikor!
Kérjen visszahívást most!
Kérdése lenne? További információk
Kérdése lenne? Tekintse meg az
Árukereső Marketplace: GYIK menüpontot.
Keressen minket bizalommal! marketplace@arukereso.hu