Vásárlás az Árukeresőn

Vásárolja meg oldalunkon a kiválasztott terméket!

Miről szól a szolgáltatás?

Megtalálta a megfelelő terméket az Árukeresőn? Vásárolja meg oldalunkon gyorsan és egyszerűen! 2015 áprilisától bevezettük oldalunkon az online vásárlás lehetőségét annak érdekében, hogy még egyszerűbbé és gyorsabbá tegyük az internetes vásárlást az Ön számára. A „megvásárolom“ gomb segítségével már nálunk is megrendelheti a kiválasztott terméket a programban részt vevő webáruházaktól.

Miben segít Önnek ez a szolgáltatás?

A "megvásárolom" gomb segítségével az adott boltba történő átkattintás nélkül már az Árukereső.hu-n keresztül megrendelheti a kiválasztott terméket, leegyszerűsítve ezzel az online vásárlás folyamatát.

Mely termékkategóriákban érhető el?

A „megvásárolom” gomb jelenleg több mint 1750 kategóriában érhető el. A kategória listát folyamatosan bővítjük. Az aktuális kategória listát itt tekintheti meg.

Milyen fizetési és átvételi módok választhatók?

Fizetési módok:

  • Átvételkor
  • Előreutalással

Átvételi módok:

  • Házhozszállítás
  • Átvételi pont szolgáltatók (MPL csomagpontok és csomagautomaták, Pick Pack Pontok, GLS csomagpontok, Foxpost csomagautomaták)
  • Személyes átvétel
Kitől rendel a „megvásárolom” gombra kattintva?

Az Árukeresőnek az adott termékek értékesítésében közvetítő szerepe van: az oldalon megvásárolt termékeket nem az Árukereső.hu forgalmazza, azokat a kiválasztott termékajánlat mellett szereplő webáruház értékesíti felhasználóinknak. Ebből adódóan a termék kiszállításával, számlázásával, garanciális feltételeivel kapcsolatban az árut forgalmazó webáruház ad tájékoztatást a vásárlóknak.

Hogyan tud vásárolni az Árukereső.hu-n?

Keresse a termékoldalakon a narancssárga "megvásárolom" gombot. A gombra kattintva indíthatja el a vásárlás folyamatát.