Vásárlás az Árukeresőn

Vásárolja meg oldalunkon a kiválasztott terméket!

Miről szól a szolgáltatás?

Megtalálta a megfelelő terméket az Árukeresőn? Vásárolja meg oldalunkon gyorsan és egyszerűen!

2015 áprilisától bevezettük oldalunkon az online vásárlás lehetőségét annak érdekében, hogy még egyszerűbbé és gyorsabbá tegyük az internetes vásárlást az Ön számára.

A „megvásárolom“ gomb segítségével már nálunk is megrendelheti a kiválasztott terméket a programban részt vevő webáruházaktól!

Vásárlási garancia
Miben segít Önnek ez a szolgáltatás?

A "megvásárolom" gomb segítségével az adott boltba történő átkattintás nélkül, már az Árukereső.hu-n keresztül megrendelheti a kiválasztott terméket, leegyszerűsítve ezzel az online vásárlás folyamatát.

Ezzel egyértelműen időt és energiát takarít meg, hiszen anélkül, hogy különböző webshopok felületén kellene eligazodnia, ezzel a módszerrel sokkal kevesebb kattintással megvásárolhatja a termékeket.

Sőt! Akár egyszerre több boltból is vásárolhat az összevont vásárlási lehetőségnek köszönhetően!

Mely termékkategóriákban érhető el?

Az Árukereső.hu oldalán történő termékvásárlás lehetősége már több mint 1750 kategóriában megtalálható, amely szám bővítésén munkatársaink folyamatosan dolgoznak.

Amennyiben egy adott terméknél megtalálja a jobb oldali képen látható lehetőséget ("Az Árukereső.hu-n is megrendelhető"), az azt jelenti, hogy azt a terméket megvásárolhatja oldalunkon is!

Ilyenkor a termékre kattintva be tudja tenni a kosárba és máris továbbléphet a vásárlásra!

Milyen fizetési és átvételi módok választhatók?

Fizetési módok:

  • Átvelkor
  • Előreutalással
  • Kártyával
    A modern, online bankkártyás fizetési opció egy új funkció, mely még tovább egyszerűsítheti a vásárlási folyamatot!

Átvételi módok:

  • Házhozszállítás
  • Átvételi pont szolgáltatók (MPL csomagpontok és csomagautomaták, Pick Pack Pontok, GLS csomagpontok, Foxpost csomagautomaták)
  • Személyes átvétel

Kitől rendel a „megvásárolom” gombra kattintva?

Az Árukeresőnek az adott termékek értékesítésében közvetítő szerepe van: az oldalon megvásárolt termékeket nem az Árukereső.hu forgalmazza, azokat a kiválasztott termékajánlat mellett szereplő webáruház értékesíti felhasználóinknak.

Ebből adódóan a termék kiszállításával, számlázásával, garanciális feltételeivel kapcsolatban az árut forgalmazó webáruház ad tájékoztatást a vásárlóknak.

Ettől függetlenül azonban a rajtunk keresztül történő vásárlások esetén Vásárlási Garanciát biztosítunk, melyről bővebben itt olvashat: https://www.arukereso.hu/static/vasarlasi-garancia.html

Hogyan tud vásárolni az Árukereső.hu-n?

Keresse a termékoldalakon a narancssárga "megvásárolom" gombot, melyet a jobb oldalon található képre kattinva közelebbről is megtekinthet!

A gombra kattintva indíthatja el a vásárlás folyamatát.