Vásárlás az Árukeresőn

Vásárolja meg oldalunkon a kiválasztott terméket!

Miről szól a szolgáltatás?

Megtalálta a megfelelő terméket az Árukeresőn? Vásárolja meg oldalunkon gyorsan és egyszerűen! 2015 áprilisától bevezettük oldalunkon az online vásárlás lehetőségét annak érdekében, hogy még egyszerűbbé és gyorsabbá tegyük az internetes vásárlást az Ön számára. A „megvásárolom“ gomb segítségével már nálunk is megrendelheti a kiválasztott terméket a programban részt vevő webáruházaktól.

Vásárlási garancia
Miben segít Önnek ez a szolgáltatás?

A "megvásárolom" gomb segítségével az adott boltba történő átkattintás nélkül már az Árukereső.hu-n keresztül megrendelheti a kiválasztott terméket, leegyszerűsítve ezzel az online vásárlás folyamatát.

Mely termékkategóriákban érhető el?

Az Árukereső.hu oldalán történő termékvásárlás lehetősége a teljesség igénye nélkül, már több mint 1750 kategóriában megtalálható, amely szám bővítésén munkatársaink folyamatosan dolgoznak. Keresse az alábbi funkciót, tegye a kosárba a kiválasztott terméket és rendelje meg azonnal az oldalunkon:

Milyen fizetési és átvételi módok választhatók?

Fizetési módok:

  • Átvételkor
  • Előreutalással

Átvételi módok:

  • Házhozszállítás
  • Átvételi pont szolgáltatók (MPL csomagpontok és csomagautomaták, Pick Pack Pontok, GLS csomagpontok, Foxpost csomagautomaták)
  • Személyes átvétel
Kitől rendel a „megvásárolom” gombra kattintva?

Az Árukeresőnek az adott termékek értékesítésében közvetítő szerepe van: az oldalon megvásárolt termékeket nem az Árukereső.hu forgalmazza, azokat a kiválasztott termékajánlat mellett szereplő webáruház értékesíti felhasználóinknak. Ebből adódóan a termék kiszállításával, számlázásával, garanciális feltételeivel kapcsolatban az árut forgalmazó webáruház ad tájékoztatást a vásárlóknak.

Hogyan tud vásárolni az Árukereső.hu-n?

Keresse a termékoldalakon a narancssárga "megvásárolom" gombot. A gombra kattintva indíthatja el a vásárlás folyamatát.