Vásárlói vélemény

Megnézheti a valós vásárlók véleményeit

Miről szól a szolgáltatás?

A szolgáltatás a vásárlás előtt állóknak szól, akik a termékek minőségéről, használhatóságáról szeretnének hiteles információt kapni.

Miért jött létre?

A Vásárlói Vélemény szolgáltatást a vásárlók számára hoztuk létre, akiknek segítséget szeretnénk nyújtani a megfelelő termék kiválasztásában és hiteles képet mutatni a termék minőségéről és használhatóságáról. Nincs megbízhatóbb és hitelesebb forrás, mint azoknak a véleménye, akik már megvásárolták az adott terméket!

Hogyan működik a szolgáltatás?

A Megbízható Bolt Programban részt vevő webáruházaink vásárlóinak vásárlásukat követően egy kérdőívet küldünk, amiben a megrendelt terméket tudják értékelni. A kérdőívben értékelendő és kifejtendő kérdések is találhatóak, például arról, hogy mik voltak a termék kiválasztáskor a fő szempontok, melyek a termék előnyei illetve hátrányai, mennyire váltotta be a termék az elvárásait, valamint ajánlaná-e másoknak. Ezzel segítséget nyújtanak a többi felhasználónak a megfelelő termék kiválasztásában.

Az oldalunkon megkülönböztetjük a tényleges vásárlóktól érkező véleményeket egy sárgával kiemelt logóval, amit Vásárlói Véleménynek neveztünk el.

Nézze meg rövid bemutató videónkat a szolgáltatásról!
Hol találja meg a Vásárlói Véleményeket?
Vásárlói vélemények funkció helye
A vásárlók számára milyen előnyei vannak a szolgáltatásnak?
  • Valódi vásárlók állnak a vélemények mögött.
  • Az oldalunkon megkülönböztetjük a tényleges vásárlóktól érkező véleményeket, ezért érdemes a kiemelt véleményeket keresni.
  • Megkönnyítik a döntés meghozatalát a vásárlás előtt.
Mit mondtak rólunk?

„Nagyon gyakran vásárolok az interneten, és az ár illetve a minőség mellett mindig elolvasom a felhasználói véleményeket is. Első sorban magáról a termékről érdeklődöm, de számomra az is fontos, hol veszem meg az adott terméket, ezért a boltokról szóló véleményeket is végig szoktam olvasni. Általában különböző blog oldalakon és portálokon is érdeklődöm. Örülök, hogy az Árukeresőn hiteles véleményeket jelenítenek meg, ezáltal sokkal könnyebben jutok el azokhoz az információkhoz, amelyek alapján meg tudom hozni a döntésemet.”

Varga Ákos, Budapest


„Miután kiválasztom azt a terméket, amely paraméterei megfelelnek számomra, elolvasom a felhasználói véleményeket is. Sajnos sokan csak érdeklődnek a termék iránt és magáról a termékről, tapasztalatok hiányában még nem tudnak hiteles véleményt mondani. Most azonban, sokkal könnyebb eligazodni a vélemények között az Árukereső oldalán, ugyanis sárga logóval kiemelik azokat a véleményeket, amelyek tényleges vásárlóktól érkeznek.”

Nagy Erika, Sopron