Összehasonlíthat különféle termékeket

Összehasonlíthat különféle termékeket

Miről szól a szolgáltatás?

Az Árukereső.hu segít megtalálni az Ön számára legjobb terméket. Hasonlítsa össze az árakat és a termékeket az online boltok teljes kínálatából!

Hogyan működik?

Nem tudja, melyik terméket válassza? Szeretné összehasonlítani a termékek tulajdonságait, hogy megtalálja az Ön számára megfelelőt? Ebben segít Önnek az összehasonlítás funkciónk. Az oldalunkon való böngészés során pipálja be az "Összehasonlítás"-t az Ön számára szimpatikus termékeknél. Ezzel egyidejűleg a képernyő jobb felső sarkában automatikusan megjelenik a gomb, amire, ha rákattint továbblép a kiválasztott termékek összehasonlítás oldalára. Az oldalon egymás mellé tesszük Önnek a kiválasztott termékeket. Tematikus blokkokban felsoroljuk a termékek részletes adatait és kiemeljük azokat a termékjellemzőket, amelyekben eltérnek egymástól.

Ha valamelyik termék esetleg mégsem tetszik, egyszerűen, a képek felső sarkán található jelre kattintva kiveheti az összehasonlító listából. Amennyiben további termékeket szeretne hozzáadni, a bal felső sarokban található hivatkozással megteheti.

összehasonlitas_lepesek
Nézze meg rövid bemutató videónkat a szolgáltatásról!
Miben segít Önnek az árösszehasonlítás funkció?
  • Könnyedén összehasonlíthatja a termékek paramétereit.
  • Kiemeljük Önnek, hogy miben térnek el a kiválasztott termékek.
  • Egymás mellé tesszük a termékjellemzőket és az árakat, hogy könnyedén eldönthesse, melyik terméket vegye meg.