Nálunk problémamentes az online vásárlás!

A Vásárlási garancia szolgáltatásunk az Árukereső.hu Kosár Program vásárlásainak az elégedettségét és biztonság garantálja. Hisszük, hogy nálunk problémamentes a vásárlás, így nem félünk azt garantálni.

A Kosár Programunkban a legmagasabb minőségű webáruházakat találja, amelyek nem csak nekünk, hanem vásárlók millióinak bizonyították szolgáltatásuk minőségét.

Mire vonatkozik a Vásárlási garancia?

A Vásárlási garancia minden olyan megrendelésre vonatkozik, amelyet közvetlenül az Árukereső.hu Kosár Programján keresztül ad le.

A pénze biztonságban van

Ha a Kosár programon keresztül vásárol, nem veszíti el a pénzét. Ha a megrendelt termék nem érkezik meg, visszatérítjük pénzét és átvállaljuk a további ügyintézést a kereskedővel.

Nincs több probléma a megrendelt termékkel

Amennyiben sérült vagy más terméket kapott, mint amit rendelt, segítünk a kereskedővel való ügy lebonyolításában és megtérítjük az okozott kárt.

Árgarancia

Garantáljuk, hogy nincsenek rejtett költségek. A terméket azon az áron kapja meg, amelyen mi visszaigazoltuk Önnek.

Nincsenek megválaszolatlan kérdések

Segítünk Önnek a kereskedővel való kommunikációban. Kérdéseivel bármikor fordulhat hozzánk, panasz esetén pedig segítünk annak a rendezésében.

90 napos termék visszaküldés

A sértetlen és bontatlan gyártói csomagolású terméket 90 napon belül visszaküldheti és a kereskedő megtéríti a termék árát

Problémája akadt a rendeléssel?

Mondja el, mi történt. Adjon egy kis időt arra, hogy megtudjuk mi a helyzet és várja meg a visszajelzésünket. Ha kiderül, hogy probléma volt a rendeléssel és kártérítés illeti meg Önt, akkor azonnal intézkedünk.

Vásárlási garancia bejelentését a vasarlasi_garancia@arukereso.hu címen tudja megtenni.