Home&COOK

Home&COOK
Cégnév
Groupe SEB Central-Europe Kft.
Alapítás éve:
2000
Tel.:
+36 20 / 665 37 87
5
20
1
0
0
1
Bemutatkozás
A Home&Cook bolthálózat budapesti üzleteiben megtalálható az aktuálisan Magyarországon forgalomban lévő Tefal, Rowenta és Krups márkájú kisháztartási termékkínálat. A legfrissebb és egyben aktuálisan forgalomban lévő termékek a Home&COOK márkaboltokban és a Home&COOK webshopban, míg a kifutó és akciós termékek a Premier Outlet Centerben található üzlet kínálatában érhetőek el.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Home&COOK boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
90.9 %
4.5 %
0.0 %
0.0 %
4.5 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Optigrillt vásároltam. Az általam kinézett modell nem volt, de felhivtak és ajánlottak egy másik modellt. Ezt nem bántam, hiszen azóta is nagy megelégedéssel használjuk.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon korrekt webshop, az igert termek idoben megerkezett. Telefonon is segitetettek elotte. Sokszor rendelek toluk.

 
Vásárlói vélemény

A telefonos megkeresés alkalmával az alkalmazott nagyon kedves és segítőkész volt, végül egy drágább terméket választottam az ő ajánlására. Biztosítottak arról is, higy probléma esetén cserére vagy garanciális javításra van lehetőségem, de amennyiben nem volnék elégedett, akár el is állhatok vásátlási szándékomtól. Köszönöm mégegyszer a segítséget.

 
Vásárlói vélemény

Személyes átvételt választottam, nagyon flottul ment minden, helyben plusz terméket is vásároltam a netes rendelésem mellé. Maximálisan elégedett vagyok, köszönöm.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon meg vagyok elégedve. Gyors és pontos szállítás, kedves és türelmes ügyintézők. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm!

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem egy kávéfőzőt, bolti kiszállítással. Bementem a boltba és nagyon készségesek és udvariasak voltak. Meg voltam elégedve mind a kiszolgalassal, mind a termékkel.

 
Vásárlói vélemény

Egyszerűen szuper! Felkészült, kedves bolti személyzet. Szépen berendezett üzlet. A rendelésemet személyesen vettem át. Széles választék a porszívókból és kávéfőzőkből.

 
Vásárlói vélemény

Mindent megtaláltam ami az új konyhámba kellett. Barátságos kiszolgálásban volt részem a boltban, rendelésem átvételekor. Csak ajánlani tudom.

 
Vásárlói vélemény

Szeretek itt vásárolni, mindig segítőkészek és kedvesek. Online is rendeltem minden gyorsan megérkezett.

 
Vásárlói vélemény

Imádom ezt a webshopot, nagyon sok jó termék van, tele akciókkal