Samelbolt

Samel Művek Kft.
Cím:
7754 Bóly, Tokai u.4. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36702139525
3
1
0
0
0
1
Bemutatkozás
Otthon, ház körül, illetve barkácsoláshoz használatos eszközök felszerelések, kiegészítők kereskedelme.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Samelbolt boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Sátrat vásároltam náluk és mindennel meg voltam elégedve. A chaten nagyon szimpatikus volt a hölgy, a sátor akkor érkezett, amikor írták és a csomagszámot is megkaptam, ami manapság ritka más webshopoknál... A termék a leírtaknak megfelelt, teljesen meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom őket.

 

Rendelni szerettem volna egy TECT sörpad garnitúrát. Már betettem a kosárba 43990 Ft-ért, de cseten utána kérdeztem a szállítási határidőnek lehetőségeknek, és megtudták csak náluk kapható abban a pillanatban 20000 Ft-tal megemelték az árát. Inncorrect dolognak tartom az egészet, mert ha nem szólok marad az ár. Nem ajánlom őket senkinek. Az egyéb hírdetésekben sőt még itt az arukeresőn

 

Samelbolt (1 hónapja)

Az akció a készlet erejéig volt érvényes, sajnos beszállítónk akkor közölte, hogy az akciós készlet elfogyott. Sajnálom, hogy ez egybeesett az érdeklődésével, de sajnos erről nem tehetünk. Vásárlók százait szolgáljuk ki, szerencsére ez nagyon ritka eset.

^