Samelbolt

Samel Művek Kft.
Alapítás éve:
2000
Cím:
7754 Bóly, Tokai u.4. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36702139525
2.5
2
0
1
0
3
Bemutatkozás
Otthon, ház körül, illetve barkácsoláshoz használatos eszközök felszerelések, kiegészítők kereskedelme.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Samelbolt boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

A bolttal semmi gond. Gyorsan megérkezett a megrendelt termék. A Vida kerti házikó viszont silány minőségű. Ha személyesen látom biztos nem veszem meg. Ráadásul mire megérkezett a termék még olcsóbb lett.

 

Rendeltem egy polikarbonátos üvegházat, melyet nem szereltem össze azonnal hiszen nem volt rá okom 25 fokban, melyet a leanderek tárolására vettem télre! !
Majd szerettem voltam össze szerelni amikor az időjárás jelentés alapján aktuális lett volna! !
3x futottam neki de magyar nyelvű leírás hiányában melyet nagy nehezen több ízben való megkeresés után megküldött végre Jakab Zsolt (mel

 

Samelbolt (2 hónapja)

Ön egy alap üvegházat vásárolt. Beton alaphoz való rögzítést ajánlunk minden üvegházhoz. Ha hiányozna bármely része, vagy hibás lenne, mi természetesen azokat kicseréljük.
Eddig a vásárlóink 90%-a fel tudta magától építeni az üvegházat, nem okozott nekik gondot, pedig nem 1-2 darabot adunk el.
Sajnáljuk, hogy nem volt elégedett a minőséggel, 14 napja lett volna arra, hogy azt visszaküldje és elálljon a vásárlástól, mi pedig visszaküldtük volna az összeget.
A termék műszaki paraméterei egyébként megegyeznek azzal, ami a termék leírásában szerepel. Vannak drágább üvegházaink is, ha az alap nem elég, javaslom, hogy legközelebb a drágább és masszívabb konstrukciót vásárolja meg.

Vid fűthető masszázsfotelt rendeltem. Én idegenkedem az előre utalástól, bocsánat ha bizalmatlan vagyok (pláne ekkora összegnél 76. 229Ft. ), de nem bántam meg. Teljesen korrekt a cég! A rendeléstől számított 1-héten belül megérkezett az árú. Rendelés előtt az ügyfélszolgálatos munkatársat több ízben is felhívtam, mindig készséggel válaszolt a kérdéseimre sőt alternatívákat is javasolt

 

Samelbolt (2 hónapja)

Köszönjük szépen a vásárlást! :)

Nyáron kerti tárolót házat kerestünk. Rendelés előtt több céget is felhívtam, gyorsan kellett volna a tároló. Azt mondták, hogy maximum 2héten belül házhoz szállítják. 1hónap múlva le szerettem volna mondani a rendelést, érdekes módon másnap kiszállították. Lemondani azért nem tudtam végül, mert céges számlát kértem, így ugye nem lehet visszalépni.. Érdeklődtünk, hogy kaphatnánk-e kedvez

 

Samelbolt (2 hónapja)

Június 21-én írt levelünkben elnézést kértünk a csúszás miatt, mely egyébként beszállítónk hibája volt, sajnos nem érkezett meg hozzá a készlet, minket is hitegettek.
Amikor július 2-án írt, hogy elállna a vételtől, felhívtuk beszállítónkat és jelezték, hogy már feladták azt, ezért jeleztük a csomagszámot Önnek.
Valóban csúsztunk 1 hetet, ezért most is elnézését kérjük!

Sátrat vásároltam náluk és mindennel meg voltam elégedve. A chaten nagyon szimpatikus volt a hölgy, a sátor akkor érkezett, amikor írták és a csomagszámot is megkaptam, ami manapság ritka más webshopoknál... A termék a leírtaknak megfelelt, teljesen meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom őket.

 

Samelbolt (2 hónapja)

Köszönjük szépen a vásárlást! :)

Rendelni szerettem volna egy TECT sörpad garnitúrát. Már betettem a kosárba 43990 Ft-ért, de cseten utána kérdeztem a szállítási határidőnek lehetőségeknek, és megtudták csak náluk kapható abban a pillanatban 20000 Ft-tal megemelték az árát. Inncorrect dolognak tartom az egészet, mert ha nem szólok marad az ár. Nem ajánlom őket senkinek. Az egyéb hírdetésekben sőt még itt az arukeresőn

 

Samelbolt (10 hónapja)

Az akció a készlet erejéig volt érvényes, sajnos beszállítónk akkor közölte, hogy az akciós készlet elfogyott. Sajnálom, hogy ez egybeesett az érdeklődésével, de sajnos erről nem tehetünk. Vásárlók százait szolgáljuk ki, szerencsére ez nagyon ritka eset.