Sziasztok!
Ahogy ígértem írok, ahogy megérkezett a csomagom. Erre sajnos nem volt rögtön időm, de most utólag megteszem. A csomag ahhoz az időponthoz képest amit ígértek telefonon egy nappal később érkezett meg. De semmi probléma ez belefér.
Amiket megrendeltem abból nem állt minden rendelkezésre, szerintem ez lehetett az oka a csomag küldés esetén a késlekedésnek. Ez sem probléma, bár akkor azokat a termékeket amik nem állnak rendelkezésre egy pár napon belül, jelöljék meg és akkor azt vagy nem rendelem meg vagy úgy kalkulálok, hogy akkor később érkezik a csomag. Így több dolog nem jött a csomagban amit kértem, és azt természetesen így is számlázták ki.
A futár szolgálattal kötött szerződésük érdekes, mert az oldal azt írja: A küldemény átvételekor, kérjük ellenőrizze annak állapotát a futár jelenlétében. A futárnak kötelessége ezt teljesíteni. A termék sérülése, vagy a megrendeléssel nem egyezése esetén, a futár kitölt egy úgynevezett "kárjelentést". Hat ez a csomag borítására vonatkozik, azt h minden benne van-e azt a futár nem engedi megnézni, azt mondta akkor bonthatom ki, ha kifizettem. Ha nem fizetem nem nyúlhatok hozzá, hogy minden benne van-e. Meg eleve neki más csomagokat is ki kell szállítania, úgy hogy nem várja meg. No comment.
Kifizettem átvettem, marha rágcsát is rendeltem, amiből 6 db-nak kellett volna benne lenni ehhez képest 3 db volt. Ami nem tudom, hogy hol került elhagyásra, (csomagküldő vagy általam) mert, hogy rosszul volt hozzá csomagolva a többi termékhez és én ezt csak otthon vettem észre, hogy kitudott esni a csomagból. A csomagot a munkahelyemre kértem és mivel a szállító jelenlétében nem bonthattam ki úgy voltam vele hogy, teljesen mindegy majd otthon, összecsomagolva nekem is könnyebb vinni. Ami drága volt egy fekhely az benne volt ez látszott kívülről is.
Otthon mikor kibontottam, akkor láttam hogy a kutya fekhely összehajtásában egy nagy lábú "úriember" vehetett részt, akinek a szépen kivehető lábnyomai látszottak a fekhelyen. Mivel lemosható fekhelyet vettem ez sem gond csak nem tetszett.
Ezek ellenére mivel a cég elég jó árakon dolgozik és a fekhely, amit rendeltem jóval nagyobb mint amire szükségem van. Viszont azt a minőséget képviseli ami miatt választottam. Valószínűleg rendelek majd tőlük újra, de apróságokat, ami kieshet a csomagból, vagy ami miatt késlekedhet a csomag összeállítása, nem rendelek majd hozzá.