83 vélemény alapján
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A bolt vásárlói közül
93.98% ajánlaná ismerősének a boltot
97.4% kapta meg a terméket 10 napon belül
További információk a megbízható bolt programról.

Gumi-Popgom (Tyredating)

Összes vélemény

3 napja
ALEX
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
HIBA HIBA HÁTÁN. Sajnos megbizhatatlanok. Röviden igy jellemezném a céget.
HÉTFŐN este rendeltem 4db kerékgumit. csütörtök reggeli 9 órás szervizzel . KEDD reggel hivtak hogy a szerviz csak hétfön tud fogadni (csak zárólyelesen kérdem akkor miért van online idöpontfoglalás? ráagásul ezt már a téligumi vásárlásomnál is eljátszották). Kérésemre hogy sürgös lenne a kerék és a csütörtök reggel a legvégsöbb idöpontom probáljanak korábbi idöpontot foglalni megoldásula a péntek du-án 2 órát adták meg. Ezekután inkább modositottam a rendelésem és házhozszállitást kértem és megadtam a szállitási cimemet ahol a kereket szerettem volna átvenni. Közölték semmi gond SZERDÁN megkapom a kerekeket. Az oldalukon hirdetett csomagküldö szolgálat nyomonkövetése vagy egyeztetés velük lehetetlen volt mivel semmilyen adatot nem küldtek ki hogy se csomagszámot se céget melyen keresztül el lehetett volna érni öket ( természetesen az internetes oldalukon nem ezt ajánlják, ráadásul emailt irtam nekik az info@-os cimre mivel az ügyfélszolgálatuk zárva volt aznap de erre a levélre azóta sem érkezett válasz). Csütörtök reggel hivtam öket mikor is közölték valamiért csak aznap reggel vette át a futárszolgálat. Kértem hivják öket és legalább anyyit intézzenek el hogy a kerekeket még a délelött folyamán kiszálitsák. Mondták semmi gond. Késöbb visszahivtak hogy sajnálatos modon nem a kiszálitási cimemre hoznák ki hanem ahova a szerviz lett volna kérve mert valamiért nem modositották és csak délután 4 és 5 között tudják kiszállitani majd szeretettel megadták a futárfiu telefonszámát hogy egyeztessek vele helyet és idöpontot ha szeretném a kerekeimet megkapni. Szoltam semmi gond de remélem van annyi tisztesség a cégben hogy a kézbesitési költséget átválalja ha már nekem kell futkorászni mindenképpen a kerekekért hisz a cimemre soha nem érkezett volna meg, mondták természetesen . A mai nap megkapott számlán természetesen szerepel a kézbesitési dij.
Hát röviden ennyi a történet.
Ezek után mindenki döntse el saját maga hogy kelle neki ez a tortura.
Remélem itt nem a 28/48 órás kiszállitásukkal fognak takarozni.

INTERNETES OLDALUK MIATT.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

AZ INTERNETES OLDALÁN KIVÜL MINDENBEN! !

6 napja
Jankovics
Gyors, korrekt webáruház
Amiért tőlük vásároltam:

Mert itt találtam megfelelő méretet és márkát

Nincs még elég tapasztalatom

Gumi-Popgom (4 napja)
Jó napot, köszönjük véleményét, melynek segítségével szolgáltatásainkat jobbá és kényelmesebbé tehetjük - természetesen Önöknek kedvezve ezzel. Kísérjen minket figyelemmel az újdonságokért és akciókért Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/gumiPOPGOM Üdvözlettel http://POPGOM.hu/?cplib=arukereso_reviews
A bolt vásárlója

alex
HIBA HIBA HÁTÁN. Sajnos megbizhatatlanok. Röviden igy jellemezném a céget.
Hát röviden ennyi a történet.
Ezek után mindenki döntse el saját maga hogy kelle neki ez a tortura.
Remélem itt nem a 28/48 órás kiszállitásukkal fognak takarozni.
Gumi-Popgom (4 napja)
Jó napot, köszönjük véleményét, melynek segítségével szolgáltatásainkat jobbá és kényelmesebbé tehetjük - természetesen Önöknek kedvezve ezzel. A számlán változtatni nem tudunk - az összeget automatikusan visszaküldtük az Ügyfél számlájára. Mindezek ellenére nagyon szépen köszönjük a véleményt - minden egys kérdésére választ talál az Általános Szerződési Feltételekben, melyeket a vásárlás során elfogad. Ügyfélszolgálatunk - mindazok ellenére, amiket Ön felsorol - áll rendelkezésére minden kérdésben mely a gumiabroncsok, illetve azok megrendelésével kapcsolatos. A gumiabroncsok - mint az a szereléses megrendeléseknél az ÁSZF-ben szerepel - odaértek a szerelés időpontja előtt - ezen megrendelésekre 3 munkanapot kérünk. Kísérjen minket figyelemmel az újdonságokért és akciókért Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/gumiPOPGOM Üdvözlettel http://POPGOM.hu/?cplib=arukereso_reviews
nickelbolha
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Gumis szaki ajánlására hívtam fel őket.
Könnyen elérhetőek, barátságosak és segítőkészek. fél órát beszéltem az üf. szolgálat emberével és egy szikrányi türelmetlenséget sem hallotam a hangjából. profi.

megrendeltem a kívánt gumikat, és ekkor a webshopon történő bankkártyás vásárlásnál hibára futott a fizetési tarnzakció (legalábbis a browserben) ennek ellenére a bankszámlán beterhelődött az összeg.

a üf. szolg. kollégájuk nagyon készségesen segített és semmi kár nem ért.

! !! Kiváló ügyfélszolgálat és ügyintézés! !!
Amiért tőlük vásároltam:

Gumis szaki ajánlotta őket, az rajtuk keresztül lefoglalt időpontra felszabadított helyet is mester, pedig be volt táblázva 2 hétre előre!

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

online bankkártyás vásárlási tranzakciókat kezelő felület csiszolása

Sándor K.
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A GLS korrektül szállított. De mi van akkor, ha én csak hétvégén tudom átvenni az árut. Autogumi révén nem kérethetem a munkahelyre. Ha tudom, hogy nem kapom meg 48 órán belül, lehet, hogy máshol veszem.
A megrendelésnél egy helyen azt írták, hogy az ár szállítási költséggel, a másiknál, meg hogy anélkül értendő.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt volt a kívánt gumi raktáron a legolcsóbb. Azt ígérték, hogy 24/48 órán belül szállítanak.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A kiszállítási időn belül csak egy félig pontos értesítést kaptam a rendelés felvételéről (a megadott számon sokáig nem volt semmilyen info a szállításról). Előre nem tudatták, hogy a GLS fog szállítani, aki hétvégén nem dolgozik, és hogy a terjedelem miatt két szállítólevéllel akár kétszeri kiszállítás is előfordulhat (kétszer kell itthon maradnom). Legalább egy nylon zsákba belerakhatták volna a gumikat.

Horváth Tamás
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Minden rendben volt, minden a rendelésnek megfelelően történt. csak ajánlani tudom!
Amiért tőlük vásároltam:

Adott terméket Náluk találtam legolcsóbban.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nem tudok rá mit mondani.

Bánhidi Judit
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nem értesítettek az átvétel időpontjáról, kaptam egy SMS-t, hogy májús elsején szállít a gyártó. Természetesen, amikor jött a küldönc nem voltam itthon, de rendes volt, mert délután visszajött.
Amiért tőlük vásároltam:

Máshol nem találtam ezt a típusú gumit

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Értesíteni kéne a vevőt előzetesen a kiszállítás időpontjáról.

cs béla

nincs

3 hete
A bolt vásárlója
Minden rendben volt.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert a konkrétan keresett terméket itt találtam meg jó áron és megfelelő fizetési és szállítási feltételekkel.

Szerintem jó így.

Gumi-Popgom (3 hete)