FG electronics vasaló

(2 termék)

Kevesen akarnak a szükségesnél több időt tölteni vasalással. Amennyiben ritkán vasal ki egy-egy ruhadarabot, akkor nem érdemes komoly, gőzfejlesztővel... Mutass többet

Paraméterek

Teljesítmény
Minél nagyobb a teljesítmény, annál gyorsabban termel gőzt a vasaló. A több gőz azt jelenti, hogy gyorsabban és kevesebb erőfeszítéssel vasalhatja ruháit. Az 1400 W-os teljesítményt tekintik a minimális minimumnak, de ideális, ha legalább 2000 W-os vagy annál nagyobb teljesítményű modellt vásárolunk.

Gőzteljesítmény
A gőzteljesítményt a percenként kibocsátott gőz grammjában fejezik ki. Ez minden gőzölős vasaló és gőzölő legfontosabb paramétere. A gőz mennyisége közvetlenül befolyásolja a készülék vasalási képességét. A vízszintes vasalás 40-50 g/perc gőzzel kiegyenesíti a gyűrődések túlnyomó többségét, míg a függőleges gőzölés körülbelül 100 g/perc gőzt igényel. A makacs gyűrődések vasalásához hasznos a 220-600 g-ra való teljesítménynövelés lehetősége.

Gőznyomás
Egy olyan érték, amely a nagy nyomással működő gőzvasalóknál játszik szerepet. Nagyobb nyomás esetén a gőz könnyebben áthatol a szöveten. Az igazán magas nyomás 6 bar vagy annál nagyobb nyomásnak tekinthető.

A vasalótalp anyaga
A vasalók minőségét nem elsősorban a készülék anyaga határozza meg, amely a retró modellekben általában műanyag vagy fém, hanem a vasalófelület anyaga. Ennek tartós, tapadásmentes anyagnak kell lennie, amely könnyen siklik a szöveten, és jól eloszlatja a hőt.

Rossz minőségű vasalófelület esetén a vasalószövet elhasználódásakor megsérülhet, és a vasaló teljes élettartama alacsonyabb lesz.

Alumínium vasalótalp
Kerámia vasalótalp
Rozsdamentes acél vasalótalp
Teflon vasalótalp
Titán vasalótalp

Súly
Minél nehezebb vasalót vesz, annál jobban ki tudja simítani a ruhákat anélkül, hogy nyomást gyakorolna. Amennyiben gőzölős vasalót választ, ne feledje, hogy a súly általában nem veszi figyelembe a tartályban lévő vizet.

A tartály kapacitása
A nagy tartálykapacitás fontos, különösen a nagy gőzteljesítményű modellek esetében. Minél több víz fér bele, annál tovább tud vasalni egyhuzamban. Az utazóvasalóknak van a legkisebb, 40-60 ml kapacitású tartályuk. A kézi gőzölők tartálya körülbelül 300 ml-es, a legnagyobb, 1600 ml-es tartályok pedig a gőzfejlesztő vasalókban találhatók.

Automatikus kikapcsolás
A vasaló automatikusan kikapcsol, amikor egy ideig nem használja.

Vízkőmentesítés
A vízkőmentesítő rendszerrel ellátott vasalókhoz nem szükséges desztillált vizet használni. A csapvíz elegendő, és kiküszöböli a tisztítást. Hosszú távon a desztillált víz vásárlásán is spórolhat.

Anyagfelismerés
Automatikusan beállítja a hőmérsékletet és a gőznyomást az anyaghoz, amellyel érintkezik.

Csepegésgátló
Különösen a gőzölős típusoknál, ahol fennáll a kondenzáció és a gőzcsöpögés veszélye.

Öntisztítás
Ez alapvetően egy olyan funkció, amely hatékonyan átöblíti a tartályt. Ez felmelegíti a benne lévő vizet a maximális hőmérsékletre, amelyet aztán egyszerűen leengedhet. A vízkőmentesítéshez azonban speciális vízkőmentesítési funkcióra van szükség.

Függőleges gőzölés
Az ezzel a funkcióval rendelkező vasalók függőlegesen is képesek vasalni a ruhákat. Ehhez nagyobb gőzteljesítményre van szükség, amelynek legalább 100 g gőznek kell lennie percenként.

Ionizátor
Ez egy nagyon fejlett funkció, amelynek segítségével a vasaló finomabb gőzt állít elő, amely mélyebben behatol a szövet szerkezetébe.

A nehezen elérhető részek tökéletes kivasalásához hasznos funkció a gőzölő csúcs, amely a vasalófelület többi részéhez hasonlóan lyukakkal van ellátva, amelyeken keresztül a gőz kiáramlik.

Eco mód
Amikor eco üzemmódba kapcsol, a vasaló akár 20%-kal kevesebb energiát használ. Ideális azok számára, akik sokat vasalnak de pénzt szeretnének megtakarítani.

Úti vasalók
Vásárolhat mini vasalókat, amelyeket bármikor magával vihet.

8 689 Ft-tól
15 ajánlat
12 999 Ft
elektroporta.hu
Termék részletek

Vasaló vásárlási útmutató

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.