Megbízható bolt szolgáltatás

Megmutatjuk, mely boltok megbízhatóak

Miről szól a szolgáltatás?

A "Megbízható Bolt" szolgáltatás a vásárlók érdekében jött létre, egyben a webshopokat is ösztönözve, hogy minél jobb minőségű szolgáltatást nyújtsanak. A szolgáltatás az online boltoktól már ténylegesen vásárolt felhasználók véleményét továbbítja a vásárlás előtt állók részére.

Bővebben a szolgáltatásról webáruházak számára »

Miért jött létre?

A szolgáltatást első sorban a boltok ösztönözése miatt és a vásárlók bizalmatlanságának kiküszöbölése érdekében hoztuk létre. Hiteles képet szeretnénk mutatni arról, hol érdemes, hol éri meg vásárolni az interneten. Ezt a képet csak tényleges vásárlóktól kaphatjuk meg.

Ezért indítottuk el a "Megbízható Bolt Program" szolgáltatást, amely segítségével megmutatjuk a vásárlóknak hol érdemes vásárolni, megtudhatnak több információt a kiszemelt termék kiszállításáról, megrendeléséről, a bolt ügyfélszolgálatáról és nem utolsó sorban a minőségéről.

Hogyan működik a szolgáltatás?

Vásárlás után egy kérdőív kitöltésével mondhatják el tapasztalataikat a vásárlás, a kiszállítás, az ügyintézés menetéről a válaszadók.

"Zöld keretes": 90 nap alatt legalább 10 vélemény esetén,
amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,2-t.
"Zöld hátteres": 90 nap alatt legalább 60 vélemény esetén,
amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,6-t.

A rangot el is veszítheti természetesen, ha egy adott hónapban rosszabb eredményt ér el.

Az információk tehát hitelesek, kizárólag olyan felhasználóktól származnak, akik már tapasztalattal rendelkeznek az adott bolttal kapcsolatban. Érdemes tehát oldalainkon a zöld logóval kiemelt Megbízható Boltokat keresni, mert ezekkel a vásárlók meg voltak elégedve. Amennyiben konkrét tapasztalatokra kíváncsiak, érdemes végigolvasni a boltról szóló véleményeket is.

Nézze meg rövid bemutató videónkat a szolgáltatásról!
Hogyan minősítheti a bolt szolgáltatásait?
A vásárlók számára milyen előnyei vannak a szolgáltatásnak?
  • Biztos lehet abban, hogy tényleges vásárlók állnak a vélemények mögött, így hiteles vásárlói vélemények alapján dönthet.
  • A webáruházak folyamatosan megkapják a felhasználói észrevételeket, így azok nemcsak a vásárlókhoz, hanem az eladókhoz is eljutnak.
  • Az üzletek nem csak nyomon követhetik a véleményeket, de reagálhatnak is a vásárlók reakcióira, így könnyen alakulhat ki eszmecsere, amiből az üzlet később okulhat és a vevők javára változtathat a problémákon.
  • Az oldalunkon megkülönböztetjük a Megbízható Boltokat, ezért érdemes a zöld logókkal kiemelt boltokat keresni.
Szerintünk...

„A "Megbízható Bolt" szolgáltatásunk segítségével megválaszoljuk vásárlóinknak hol érdemes vásárolni, tájékoztatjuk a kiszemelt termék kiszállításáról, megrendeléséről, a bolt ügyfélszolgálatáról és nem utolsósorban a minőségéről.”

Rácz Csaba
Az Árukereső.hu ügyvezető igazgatója