Minden vélemény - Logitech Touch Keyboard K400 920-0031
3 napja
A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Juhász Gellért
a terméket itt vásárolta: pcplanet.hu

Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Integrált eszköz, mely megbízható, és kényelmes.
Előnyök:
Kis helyet foglal, magyar, később bővíthetem egy egérrel, ha a pozícionálás fontos.
Hátrányok:
Meg kell szokni az új billentyűzetkiosztást. (Valóban hátrány?)
Vini

A napokban vásároltam egy ilyen terméket, és teljes mértékben meg vagyok elégedve. Ugyanazzal a céllal vásároltam, mint amivel a gyártó a terméket reklámozza, miszerint televízió készülékre szerettem volna kötni számítógépet. Előzőleg egy névtelen gyártó termékét próbáltam ki, de a hatótávolsága kb. 1m-nél nagyobb távolság esetén bizonytalanná vált. A telepítéséhez semmilyen szoftverre, illesztőprogramra nem volt szükség. Csatlakoztattam a vevő egységet a számítógéphez (XP) és már működött is. A mérete jóval kisebb, mint egy normál billentyűzet, a beépített touchpad mégis megfelelő méretű. Kezelése kényelmes. Rendelkezik mechanikus Ki/Be kapcsoló gombbal, ezzel növelve az elem élettartamát. Az Unifying vevőegységnek köszönhetően más (Unifying) eszköz is csatlakoztatható egy vevőhöz. Én egy egeret csatlakoztattam még hozzá, amihez már le kellett töltenem a gyártó oldaláról a SetPoint programot, de ennek birtokában már nem volt nehéz feladat az egér felvétele a kezelendő eszközök közé. Végszóként még annyit, hogy csillagos ötös a gyártónak a minőségért, remélem az élettartamban sem kell csalódnom, bár a 3 év (korlátozott) garancia biztató jel.
Előnyök:
Beépített Touchpad
Egyszerű telepítés
Nagy hatótávolság
Egy Unifying vevőegység több eszköz kezelését is elvégzi
Hátrányok:
Numerikus pad hiánya