Logitech Touch Keyboard K400 920-0031

Logitech - Típus: Egér és billentyűzet, Billentyűzet csatlakoztatása: USB, Vezeték nélküli: Igen, Multimedia billentyűzet: Igen, Egér csatlakoztatása: USB Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Logitech Touch Keyboard K400 920-0031
3 napja
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electropark.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

jó ár, közel van a lakhelyemhez az átvételi hely. Jó a nyomon követhetősége a terméknek.

Előnyök:

nagyon klassz kis kütyü.

Hátrányok:

nem tudom

Juhász Gellért a terméket itt vásárolta: pcplanet.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Integrált eszköz, mely megbízható, és kényelmes.

Előnyök:

Kis helyet foglal, magyar, később bővíthetem egy egérrel, ha a pozícionálás fontos.

Hátrányok:

Meg kell szokni az új billentyűzetkiosztást. (Valóban hátrány?)

Vini
A napokban vásároltam egy ilyen terméket, és teljes mértékben meg vagyok elégedve. Ugyanazzal a céllal vásároltam, mint amivel a gyártó a terméket reklámozza, miszerint televízió készülékre szerettem volna kötni számítógépet. Előzőleg egy névtelen gyártó termékét próbáltam ki, de a hatótávolsága kb. 1m-nél nagyobb távolság esetén bizonytalanná vált. A telepítéséhez semmilyen szoftverre, illesztőprogramra nem volt szükség. Csatlakoztattam a vevő egységet a számítógéphez (XP) és már működött is. A mérete jóval kisebb, mint egy normál billentyűzet, a beépített touchpad mégis megfelelő méretű. Kezelése kényelmes. Rendelkezik mechanikus Ki/Be kapcsoló gombbal, ezzel növelve az elem élettartamát. Az Unifying vevőegységnek köszönhetően más (Unifying) eszköz is csatlakoztatható egy vevőhöz. Én egy egeret csatlakoztattam még hozzá, amihez már le kellett töltenem a gyártó oldaláról a SetPoint programot, de ennek birtokában már nem volt nehéz feladat az egér felvétele a kezelendő eszközök közé. Végszóként még annyit, hogy csillagos ötös a gyártónak a minőségért, remélem az élettartamban sem kell csalódnom, bár a 3 év (korlátozott) garancia biztató jel.
Előnyök:

Beépített Touchpad
Egyszerű telepítés
Nagy hatótávolság
Egy Unifying vevőegység több eszköz kezelését is elvégzi

Hátrányok:

Numerikus pad hiánya