zooplus.hu

zooplus.hu
Cégnév
zooplus ag
Alapítás éve:
1999
Cím:
80331 München, Sonnenstrasse 15 (Nem átvételi pont)
Skype:
4.5
71
8
1
2
6
Bemutatkozás
Zooplus háziállatokkal kapcsolatos termékek & kellékek

A hely, ahol megtalálhat mindent, amivel kutyáját, macskáját, kisállatát vagy halait kényeztetheti!

Raktárunkban több mint 8.000 kiváló minőségű termék vár arra, hogy akár még ma kiszállíthassuk önnek: legyen szó állateledelről vagy az állatok tartásához szükséges kellékekről, a zooplus a piacán legjobb márkák minőségi termékeit kínálja rendkívül kedvező áron.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) zooplus.hu boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
80.7 %
9.1 %
1.1 %
2.3 %
6.8 %
Összes vélemény

A fizetéssel, szállítással meg vagyok elégedve, viszont a minimális szállítási érték, ami nem tetszik. Rendeltem macskaajtót, gyorsan rendben megjött. Az egyik kedvencünk imád a radiátoron aludni, kapott volna egy Trixie Deluxe fűtőtestre függeszthető fekhelyet, de sajnos nem kapja meg, mert nem érem el a minimális rendelési díjat. Sajnálom, ha ezen módosítanak jár az öt csillag : -)

 

Nem ajánlom senkinek, hogy tőlük rendeljen. Selejtes árucikket kaptam, amit vissza akartam küldeni. (Csak úgy engedik visszaküldeni, ha ők küldenek érte futárt)

3 megbeszélt időpontra sem jöttek el a csomagért. (Mind a 3 nap otthon ültem és vártam) A DPD-t hibáztatták, ám én felhívtam a futárszolgálatot, ahol közölték, hogy nem kaptak a zooplus-tól megrendelést.

Majd elegem lett

 

3 éve találtam rá a Zooplusra, és azóta is tőlük rendelek mindent, ami a két cicámnak kell. Nagyon jó áraik vannak, kb. 40-50 %-ot spórolok az alutasakos kajákon az áruházi árakhoz képest, és a prémium termékek (alom, cicabútor... ) árai is kedvezőbbek az áruházi áraknál. Eddig minden rendelésem 3 munkanap alatt megérkezett, soha semmi probléma nem volt. Tavaly év végén közvélemény kutat

 

December 11-én adtam le a rendelést, másnap átadták a futárnak. Ma január 15. van, még mindig nem érkezett meg. Ügyfélszolgálat 10 napja "megsürgette". A bolt nem lenne annyira rossz, de a futárcég borzalmas, és ezt már többször jeleztem a bolt felé. Nem értem, miért nem lehet több lehetőség közül választani.

 

Gyors kiszállítás olcsó jó minőségű termékek!

 

Nagyon meg vagyok elégedve a Zooplus. hu bolttal. Kedvező árak, gyors kiszállítás, jó kapcsolattartás. Mióta felfedeztem az interneten ezt a vásárlási lehetőséget cicáimnak csak innen rendelek.
Mindenkinek ajánlani tudom és ajánlom is ismerőseim körébe.

 

Kutyáknak, madaraknak, halaknak mindig itt vásárolom az eleséget, ínyencségeket. Klasszisokkal olcsóbb, mint bármelyik boltban (a városban ahol lakunk). A kiszállítás karácsony körül csúszott, de átlagos hétköznapokon gyors. Az ügyfélszolgálat elérhető, kedves, segítőkész és korrekt. Összességében nagyon meg vagyok elégedve, szoktam is ajánlani ismerősöknek.

 

Évek óta 2 havonta nagy tételben, rendszeres vásárló vagyok és már több ismerősömnek is ajánlottam, akik tudom, hogy azóta szintén Önöktől vásárolnak.
Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Gyors, pontos, árban is jó.
Jó lenne, ha több féle macska szőroldó lenne és hiányolom a macskaalmok közül az olcsóbb kategóriás Fit+Fun csomósodó almot.
Sok sikert, és remélem még sokáig

 

rendzeres vásárló vagyok, szoktam vásásárolni kobor, vagy szegény emberek kutyáinak, is megtalálom itt árban is izben is ami kiváló nekem szállitással mindig van probléma későn kapom meg!
na sajátjaimról nem is beszélek, én össze-vissza vásárolok minden konzervet kipróbálok, jók a proba csomagok! mivel senki nem válogat, a tápra nagyon ügyelek! én azt sajnálom, hogy csak 15. 000, - ft-

 

A céggel nagyon meg vagyok elégedve, a felajánlott bónuszpontoknak, vagy kedvezményeknek is szoktam örülni, és ha lehet, élek is vele. Nem sok reklamációm volt, talán egyszer vagy kétszer, pl. mikor kifolyt a lazacolaj a csomagban, de mindig korrektül megelégedésemre rendezték azt is. Egy észrevételem lenne, ha nem haragszanak meg érte: Október 14. én van a szülinapom. Október 18-án kap

 
^