vidaXL.hu

vidaXL.hu
Cégnév
vidaXL Marketplace Europe BV
Alapítás éve:
2006
Tel.:
06 1 808 8272
4.5
4706
1151
398
256
135
Bemutatkozás
VidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő, ahol ön megtalálhat bármit amire szüksége van a házának, kertjének, garázsának és a csináld-meg-magad projekteinek. Koncepciónk arra van alapozva hogy kináljon széles termék választékot , amelyek lehetővé teszik az emberek “élvezését kevesebbért”. Használván egyszerű költségcsökkentő megoldásokat amelyek nem befolyásolják károsan a termékek minőségét, képesek vagyunk hogy termékeinket hozzáférhetönek tegyük a legtöbb embereknek. Az egész folyamatok a termékfejlesztés és a beszerzés, marketing & értékesítés, logisztika és ügyfélszolgálat a kezünkben van. Ilyen módon teljes ellenőrzés alatt tartjuk termékeinket funkcionalitás, minőség és a költség. Vidaxl jelenleg kínál megfizethető vásárlási élményt az ausztráliai, ausztriai, belgiumi, franciaországi, németországi, olaszországi, lengyelországi, spanyolországi, svédországi, svájci, egyesült királysági és hollandiai vásárloknak.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) vidaXL.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
70.8 %
17.3 %
6.0 %
3.9 %
2.0 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

ezek léteznek? regisztrálni nem tudtam, telefonon nem értem el senki, nincsenek adatok, átverés érzése miatt inkább nem vásárolnék

 
Vásárlói vélemény

Kicsit félve rendeltem a vélemények miatt, de szerencsére minden rendben volt. Fekete ovális kerámia mosdókagylót rendeltem, ami nagyon tetszik a feleségemnek. Minden rendben volt a szállítással is, egyetlen nappal jött később, mint amit az oldalon ígértek (4 helyett 5 munkanap alatt). Összességében elégedettek vagyunk vele.

 
Vásárlói vélemény

Sajnálatos, hogy nem lehet utánvéttel se kártyával, se készpénzzel fizetni! De még úgy se, hogy adjanak egy bankszámlát, amire átutaljam a pénzt, ami ma már azonnal ott van, s küldhetik a terméket.
Miért kell nekem megadni a bankszámlám adatait egy holland cégnek? -csak nem lenyúlás céljából? Így biztosan megoldható, hogy se termék, se pénz.... A megadott tf-szám nem él. Az ügyfélszol

 
Vásárlói vélemény

A termékek megérkeztek, szépen becsomagolva! Nem a bolt hibája, hogy silány, használhatatlan a termék. A megrendelt sátor összerakásánál derült ki, hogy egyik alkatrész hiányzik, a másikból több van. több hét kellett mire pótolták. Az akácfa napozóágy második használatra összetört, és nem pótolják az alkatrész!
Nem ajánlom a termékeket.

 
Vásárlói vélemény

Teljesítették a szállítási határidőt (4 munkanap) a vidaXl termékkel meg vagyok elégedve ( műbőr led világítású ágy memóriahabos matraccal).

 
Vásárlói vélemény

A kért bútor időben megérkezett ezzel nem volt semmi gond. Én 2 db könyvszekrényt vásároltam. Mikor kibontottam a csomagolást(minden alkatrész megvolt) szembesültem vele , hogy az oldalfalak két részből állnak, Igaz ez már a csomag megérkezésekor is sejthető volt. Ez sajna a bemutató weboldali képeken nincs feltüntetve ill. nem látszik. Ha már a félfordítós szokásos technikát használjuk

 
Vásárlói vélemény

Vásároltam egy vidaXL fekete professzionális műbőr borbélyszéket
Gyenge minőségű termék
Amikor összeszereled igazi kínai szag van
A kartámasz felcsavarozása után el van vetemedve az egész szék mert a felcsavarozási pontok nem párhuzamosan vannak
A teleszkóp nem emel magasra kb csak három pumpálást enged
A műbőr gyenge minőség
A háttámla hátulja tűzőkapoccsal van felfogatva
, de a

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Jó termék, remek ár-érték arány, kiváló ügyintézés!

Amiért tőlük vásároltam

Széles termékkínálat

Amiben fejlődhetne ez a bolt

Két alkotóelem a dobozban felcserélésre került, de megoldották a problémámat

 
Vásárlói vélemény

Megbízhatatlan, gyenge minőség, garanciális terméket nem potolnak.

 
Vásárlói vélemény

A képen igen tetszetősnek tűnő éjjeli szekrénykét rendeltünk..... Kicsomagolva végtelenül silány minőségű.... illesztések fél cm! !! ! hézaggal csiszolatlan "szőrös" felület... a kivágásoknál a fűrész túlfutott! !! !.... egy Mekkmester szebben dolgozik . Szégyen! !! ! és dühítő!