vidaXL.hu

vidaXL.hu
Cégnév
vidaXL Marketplace Europe BV
Alapítás éve:
2006
Tel.:
0036 80 088389
4.5
4722
1153
402
267
257
Bemutatkozás
VidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő, ahol ön megtalálhat bármit amire szüksége van a házának, kertjének, garázsának és a csináld-meg-magad projekteinek. Koncepciónk arra van alapozva hogy kináljon széles termék választékot , amelyek lehetővé teszik az emberek “élvezését kevesebbért”. Használván egyszerű költségcsökkentő megoldásokat amelyek nem befolyásolják károsan a termékek minőségét, képesek vagyunk hogy termékeinket hozzáférhetönek tegyük a legtöbb embereknek. Az egész folyamatok a termékfejlesztés és a beszerzés, marketing & értékesítés, logisztika és ügyfélszolgálat a kezünkben van. Ilyen módon teljes ellenőrzés alatt tartjuk termékeinket funkcionalitás, minőség és a költség. Vidaxl jelenleg kínál megfizethető vásárlási élményt az ausztráliai, ausztriai, belgiumi, franciaországi, németországi, olaszországi, lengyelországi, spanyolországi, svédországi, svájci, egyesült királysági és hollandiai vásárloknak.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) vidaXL.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
69.4 %
17.0 %
5.9 %
3.9 %
3.8 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Sajnos lesújtó a véleményem a VidaXl áruház panaszkezeléséről. Rendeltünk egy fürdőszoba tükröt és darabokra törve érkezett meg a dobozában. A weboldalon próbáltunk elállni a vásárlástól de a link nem működik, próbáltunk kapcsolatba lépni az áruházzal, telefonos visszahívást is kértünk háromszor is de egyszer sem hívtak vissza, kétszer emailt küldtünk fényképekkel a megadott elérhetőségr

 

vidaXL.hu (2 napja)

Tisztelt Peyo!
Felvettük Önnel email-en a kapcsolatot.
Köszönettel,
a VidaXL csapata

Vásárlói vélemény

A megrendelt 2 db antracit szürke állítható hát támlás műanyag kerti szék az ígért határidőn belül megerkezett, de nagyon silány minőségű. A termék sértetlen comagolasban érkezett, de a kettő közül az egyik törött állapotban, használhatatlan. Sajnos telefon számot a webáruház elérhetőségere sehol nem találtam. Az ügyfélszolgalatra kattintva küldtem reklamalo levelet, de email címük sem j

 

vidaXL.hu (2 napja)

Kedves Judit!
A tegnap felvettük Önnel email-en a kapcsolatot.
Köszönettel,
a VidaXL csapata

Vásárlói vélemény

Borzalmas, még a futár is azt mondta, hogy soha ne rendeljetek ettől a cégtől, folyamatosan viszi vissza a silány minőségű árukat.
A pénzemet többszöri figyelmeztetésemre, EU fogyasztóvédelmi feljelentéssel való fenyegetőzésemre küldték csak vissza, de legalább visszaérkezett.
Sajnos én is bedőltem, de más ne tegye.
A fotó köszönőviszonyban sincs az áruval, amit megküldenek.

 

vidaXL.hu (2 napja)

Kedves Szilvi!
Sajnáljuk, hogy csalódott a termékben.
Örvendünk, hogy rendeződött az ügy és természetesen visszakapta a pénzét.
Köszönettel,
a VidaXL csapata

Vásárlói vélemény

Nem az általam megrendelt terméket küldték, amikor ezt jeleztem, azt ígérték, hogy 72 órán belül válaszolnak. Azóta több, mint 2 hét telt el, az újabb megkeresésre semmi válasz nem jött még...

 

vidaXL.hu (2 napja)

Kedves Anita!
Felvettük Önnel a kapcsolatot email-en.
Köszönettel,
a VidaXL csapata

Vásárlói vélemény

Az általuk árult hiper szuper napernyő mindenre jó csak strandra nem. Gyenge minőség, kisebb szélben azonnal kifordul, mindezt borsos áron. A harmad ennyibe kerülő sokkal többet ér! Olcsó kínai vacak amit árulnak, senkinek sem ajánlom!

 

vidaXL.hu (1 hete)

Tisztelt Vásárló!
Sajnáljuk, hogy elégedetlen a termék minőségével.
Kérem, adja meg a rendelésszámot, hogy érdemben válaszolni tudjunk Önnek email-en.
Köszönettel,
a VidaXL csapata

Vásárlói vélemény

A szállítási idő sokkal hosszabb, mint amit előre jeleznek, silány minőségű, amiket rendeltem, kíváncsi lennék, hogy a nyugati országokba is ugyanilyen rossz minőségben szállítanak-e. Senkinek nem ajánlom ezt a webáruházat.

 

vidaXL.hu (1 hete)

Kedves Vásárló!
Felvettük Önnek email-en a kapcsolatot és tájékoztattuk a kiszállításról.
Köszönettel,
a VidaXL csapata

Vásárlói vélemény

Összeszerelhetetlen, vacak, kínai bútorokat árulnak. Sérülten érkezett, majd rossz elemet pótoltak, aztán kiderült, hogy a furatok is rossz helyen vannak, így a bútor összeszerelhetetlen. Soha senkinek nem ajánlom, hogy valaha bármit is vásároljon innen!

 

vidaXL.hu (1 hete)

Kedves Juhász Hajnalka!
Sajnáljuk, hogy rossz taasztalatban volt része. Kérem, adja meg a rendelésszámot, hogy megtaláljuk rendelését és érdemben válaszolni tudjunk Önnek.
Köszönettel,
a VidaXL csapata

Vásárlói vélemény

Inkorrekt cég!
Második hónapja nem utalják vissza a pénzem, mindenféle technikai hibára hivatkoznak, közel 30 telefon és email váltást követően sincs a pénzem a számlámon.
SENKINEK NEM AJÁNLOM! !!

 

vidaXL.hu (1 hete)

Tisztelt Richárd úr!
Hétfőn felvettük Önnel a kapcsolatot email-en. Hamarosan meg fogja kapni az összeget.
Köszönettel,
a VidaXL csapata

Vásárlói vélemény

Rendeltem: 1db- vidaXL krémfehér pavilon tetővel 3 x 3 m- Alapvetően tartották a megadott határidőt, meg jött 4- 6. napon belül a megrendelés.
A termék minősége sajnos nagyon sok kivetnivalót hagy maga után, kezdve a termék összeszerelési utasításával, aminek vajnyi kevés köze van a termékhez, pontatlanul számozott csavarkészlet, arról nem beszélve, hogy a csavarokhoz mindent küldtek,

 

vidaXL.hu (2 hete)

Tisztelt Gyula!
Sajnálom, hogy rossz minőségű a termék.
Felvettük Önnel a kapcsolatot email-en, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást.
Köszönettel
Boglárka

Vásárlói vélemény

2022. 05. 04-én vásároltunk a VidaXL-től, egy vidaXL antracitszürke automata napellenző redőnnyel (3, 5 x 2, 5 m) , a termék ára 106. 589 Ft volt, csak bankkártyával engedte kifizetni, hiába ajánlja fel az utánvétet.
Így utólag végiggondolva, itt be is kellett volna fejezni a vásárlást tőlük.
07. 03-án egy kis légmozgástól (sem szél, sem vihar nem volt) tönkre ment, kárt okozva az é

 

vidaXL.hu (2 hete)

Kedves Vásárló!
Sajnáljuk, hogy rossz minőségű terméket kapott.
Várjuk tiszetelettel válaszát utolsó email-ünkre.
Köszönettel,
a VidaXL csapata