sportano.hu

sportano.hu
Cégnév
SPORTANO.COM Sp. z o.o
Alapítás éve:
2022
Cím:
65-427 ZIELONA GÓRA, WROCŁAWSKA 17B/15 (Nem átvételi pont)
3.5
12
0
0
2
7
Bemutatkozás
A Sportano egy modern multibrand, amely szinte az összes sportág legjobb márkáit és csúcstermékeit egyesíti egy helyen.

Márkás felszerelések legszélesebb választékát kínáljuk a sport szerelmeseinek, aminek köszönhetően mindenki - kezdő, érdeklődő vagy profi - gyorsan megtalálja, amire szüksége van.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) sportano.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
57.1 %
0.0 %
0.0 %
9.5 %
33.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nagyon gáz. A rendelt termék(ek) hiányosan érkeztek, és ami kiegészítő megjött az sem volt jó. (bicikli sárvédőket rendeltem. Aminek a csomagban kellett vna lenni, annak a fele eleve nem volt a csomagban, a másik fele pedig másfajta sárvédőhöz való volt) Még aznap levélben jeleztem, de még csak válaszra sem méltatták. Semmiképpen nem rendelek többet ilyen helyről, és másnap sem ajánlom.

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem Hoka zinal női futócipőt, amilyet sehol nem találok egyáltalán létezik ez? attól tartok nem eredeti, valakinek van tapasztalata? Eddig csak Asics cipőt vettem, nagyon bevált. A tetejeben, nem ismerem ezt a lengyel ceget, nagyon aggódom.

 

sportano.hu (4 hónapja)

A Sportano áruházban minden termék ismert márkáktól és gyártóktól származik. Garantáljuk, hogy termékeink eredetiek és nem használtak. A Sportano online üzletben vásárolt termékek az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldhetők és az árukra 2 év garancia vonatkozik

Vásárlói vélemény

Az elmúlt egy évben több alkalommal rendeltem hátizsákokat és kabátokat, barátnőmnek és saját részre is. Mindig gyorsan (átlagosan 3 munkanap alatt megjött). Az egyik kabát mérete nem stimmelt, ingyenesen tudtam visszaküldeni (minden esetben küldenek visszárú matricát is) és visszautalták az árát hiánytalanul. Csak pozitív tapasztalatom van róluk, bátran ajánlom őket!

 

sportano.hu (4 hónapja)

Nagyon köszönjük kedves szavait, és reméljük, hogy továbbra is elégedett lesz termékeinkkel és szolgáltatásunkkal.

Vásárlói vélemény

Rendelt termeket kaptam , abban az arban ahogy igertek, adott idon belul. Messengeren 1napon belul felmerult kerdesemre azonnal valaszoltak.

A termeket atveve a leirasnak megfeleloen kaptam szinre, meretre , markara, kinezetre...

Ahhoz kepest hogy sok negativumot olvastam rola, es felve rendeltem meg, pozitivan csalodtam.

 
Vásárlói vélemény

Lehet hogy nekem volt szerencsém, de maximálisan elégedett voltam a vásárlással. Nagyon gyors volt az egész, 3 nap alatt megérkezett a termék a lengyel raktárjukból. DPD-vel küldik, ami plusz pont. Maga a termék pedig hibátlan.

 
Vásárlói vélemény

A megrendelt termék egy akciós kuponnak köszönhetően drágább lett, mint volt. Jeleztem a problémát, javítás helyett felárazták a honlapon a terméket (screenshot mindenről van) , a support (2 nap múlva) azt javasolta, hogy ha nem tetszik, küldjem vissza, se módosítani, se törölni nem tudják. Vicces, mert a csomag még náluk van, DPD feladásra vár. Jól meg lesz utaztatva a semmiért, át sem

 

sportano.hu (3 hónapja)

Kedves vásárlónk! Kezdettől fogva tájékoztattuk Önt, hogy a termék nem szerepelt az akkoriban működő promócióban. A kosár értéke ellenére Ön a vásárlás mellett döntött, mi pedig elküldtük a csomagot, így az egyetlen lehetőség a lemondásra az volt, hogy nem veszi át a csomagot. Az Önnel való hosszantartó együttműködésünknek megfelelően egyéni kedvezményt ajánlottunk fel, hogy megrendelhesse a kívánt terméket. A további vásárlásai, problémamentesen mentek át. Reméljük, hogy továbbra is vásárlóink között üdvözölhetjük majd.

Vásárlói vélemény

Az ügyfélszolgálat kedves, segítőkész, az e- mailemre 1 napon belül választ kaptam. A rendelés zökkenőmentesen ment, a terméket extragyorsan és ingyenesen házhoz szállították. A megrendelt termék jó minőségű, eredeti, a magyarországi áraknál sokkal olcsóbb.

 
Vásárlói vélemény

Szerdán rendeltem, pénteken itt volt a cipő. Szuper, eredeti , nagyon meg vagyok elégedve.

 
Vásárlói vélemény

Egy olyan egyszerű kérdésre nem bírnak 3 hónap alatt válaszolni, hogy egy 2, 7 milliós Orbea kerékpárhoz tényleg nem jár semmi kiegészítő?

Elkeserítő ez a hozzáállás...

 
Vásárlói vélemény

Hibás terméket kaptam, cserélni nem cserélik! Küldtek érte futár De Magyaeországról 2 hetente szállítanak a kinti raktárba. Magyarul te fizesd ki a terméket azzonal de ha hibás, 30 napig várj még vissza kapod a pénzed!

 

sportano.hu (4 hónapja)

Attól a pillanattól számítva, hogy a csomag visszaérkezett lengyelországi raktárunkba, maga a reklamáció 14 napon belül kiértékelésre kerül. A teljes ügy lefolyásának időtartama (termék visszaszállítása – reklamáció kiértékelése – megjavított vagy cseretermék elküldése/ellenérték visszautalása) a csomag feladását követően maximum egy hónap. A jelenlegi jogszabályok szerint a reklamációt érintő, hibás termék kompenzációjának módja a gyártó döntésétől függ. A reklamációs űrlapon megjelölt megoldások kizárólag javaslatok lehetnek, amelyeket a gyártó figyelembe vehet, azonban nem köteles rá.