Aquamix Szerelvény Áruház

Aquamix Szerelvény Áruház
Cégnév
Electronic-Aquamix bt.
Alapítás éve:
1995
Cím:
3200 Gyöngyös, Pesti út 51. (Hagyományos bolt)
Tel.:
37-311-238
Fax:
37-500-057
1.5
1
0
0
0
5
Bemutatkozás
Electronic-Aquamix bt.
Aquamix Szerelvény Áruház
3200 Gyöngyös Pesti út 51.
Tel: 37-311-238 Fax: 37-500-057
Email: aquamixwebaruhaz@gmail.com, aquamix01@gmail.com
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Aquamix Szerelvény Áruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Március 12-én rendeltem egy páraelszívót, amit a mai napig(április 15) nem kaptam meg. Mikor felhívtam a boltot nem kaptam magyarázatot a teljesítetlen megrendelésre. Innen biztosan nem fogok rendelni többet.

 

Rendeltem egy mosogató tálcát tőlük, extra megjegyzésben , hogy csomagolják be rendesen , hogy ne sérüljön meg! Az extra csomagolás náluk azt jelentette, hogy 2! réteg fólia ment rá! A futár előtt kinyitottam, hogy vajon sérült-e ? Sérült! Ugyan nem a fólia alatt, hanem a peremrészen, ahol egy gyári hullámpapír volt...
Egy 3cm-es karcolás volt ami nem tüntethető el polírral sem! Jelezt

 

Aquamix Szerelvény Áruház (10 hónapja)

Tisztelt Jenei Imre!
A reklamációját természetesen kezeltük. E-mailben értesítettük május 16.-án. miszerint másnap május 17.-én elindítunk egy cserecsomagot a kiválasztott mosogatótálcával és elszállítjuk Öntől a sérült terméket.( Spam? ) A futár a mai napon 11.13 perckor próbálta a csomagot átadni, de nem sikerült. Holnap újra próbálkozik.
Üdvüzlettel:
Aquamix szerelvény

Kiss Iván vagyok. Az elmúlt héten rendeltem egy rozsdamentes mosogatótálcát. A szállítási időre 1-2 napot mondtak. Meg is érkezett másnap a mosogatótálcám sérülésmentesen. Kedves, gyors, precíz kiszolgálásban volt részem. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

 

2017. 10. 02 Rendeltem E-mailben egy vogel &noot 11 600x400 as radiatort vissza jelzes erkezett 3-4 het mulva erkezik ennek negy hete semmi ertesitest söt koosa szilard megprobalt több fajta nagyobb radiatorra rabeszelni, 2 hete fagyoskodunk 12 c fokban

 

A mai napon telefonon érdeklődtem, hogy 54-42 réz szűkítőt árulnak-e, van-e raktáron. A hölgy az áruházban készségesen utána nézett. Közölte, hogy van 35 darab. Fél óra múlva megérkeztünk a boltba, ahol azt az infót adta ugyan az a hölgy, hogy senki nem telefonált és nem tartanak ilyen szűkítőt. Ez az egy nő dolgozik az áruházban.... Köszönjük a felesleges szaladgálást. Komolytalan cég!

 

Aquamix Szerelvény Áruház (1 éve)

Tisztelt Erdélyi Krisztina!
A kolléganő, aki telefonon téves tájékoztatást adott Önnek, 4 órás munkaviszonyban van alkalmazva, így mire ideérte az Ön megbízottjai, addigra már hazament. Ezért valóban nem tudtunk a megkeresésről. A kolléganő sajnálatos módon elnézte a számítógépben a terméket és tévesen tájékoztatta Önt. Rendkívül sajnálom, hogy kellemetlenséget okoztunk, természetesen nem állt szándékunkba, hiszen kereskedők lévén, az az érdekünk, hogy elégedettek legyenek a partnereink. Ettől függetlenül nálunk is csak emberek dolgoznak és időnként képesek vagyunk hibázni is. Cégünk 1995 óta foglalkozik épületgépészeti termékek forgalmazásával. Jelen pillanatban 12 fő dolgozik nálunk. Az eredményeink egyáltalán azt igazolják, hogy egy komolytalan cég lennénk és egy hiba miatt nem gondolom, hogy egy ilyen fórumon kellene negatív módon a cégünket.
A kényelmetlenségért ismételten elnézését kérem.
Tisztelettel:
Koósa Krisztián
Electronic-Aquamix bt.

"Egy Donau egytálcás kör alakú mosogató tálcát rendeltem az Aquamix Kft. -től egy mofém csapteleppel.
A web oldalukon azt írták : szállítás rendeléstől számított 1-2 munkanap.
A rendelésem időpontja 05. 01. tehát a szállítás időpontja 05. 02. -05. 03. kellett volna, hogy legyen.
Telefonon érdeklődtem 05. 04. -én délben, hogy mi a helyzet a rendelésemmel.
A válasz : amit találtak

 
Üzletek

Üzletek

Aquamix Szerelvény Áruház(hagyományos bolt)
Cím: 3200 Gyöngyös, Pesti út 51.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 37-311-238
Fax: 37-500-057
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
AQUAMIX SZERELVÉNY ÁRUHÁZ
3200 Gyöngyös, Pesti út 51.