Answear.hu

Answear.hu
Cégnév
Answear.hu
Alapítás éve:
2010
Cím:
31-564 Kraków, Aleja Pokoju 18 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 445 36 69
3.5
49
1
3
0
33
Bemutatkozás
Az ANSWEAR.com egy 2010-ben alakult multi-brand online ruhaüzlet, mely indulás után azonnal elnyerte mind a felhasználók, mind a szakmai zsűri véleményét. ANSWEAR.com több, mint 200 márkát kínál az egész világon, beleértve a női-, férfi- és gyermekruházati cikkeket, cipőket és divatkiegészítőket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Answear.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
57.0 %
1.2 %
3.5 %
0.0 %
38.4 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Elkeverte a Fox a visszárú csomagom, egy hete meg válaszra sem meltatnak, pedig irásban es telefonon is jeleztem, hogy ezt nekik kell a Foxnál intézni, illetve, hogy mindez nem az en hibám es kérem a visszatéritést!
Senkinek sem ajánlom őket

 
Vásárlói vélemény

Az ingyenes visszatérítési szabályzatuk eltér a valóságtól, és olcsó jánost játszanak

 
Vásárlói vélemény

A rendelésem 2 nap alatt megérkezett kifogástalan állapotban.

 
Vásárlói vélemény

Két külön rendelést adtam le egymástól pár óra eltéréssel. A rendeléseket a leadáskor kifizettem. A később leadott rendelés másnapra megjött, a korábban leadottnál azonban azt láttam, hogy még nem adták át a Foxpostnak. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, hogy ők átadták mindkét rendelésemet a Foxpostnak, és én hívjam fel a Foxpostot, hogy mi történt.
Csakhogy én a Foxpos

 
Vásárlói vélemény

Nagyon gyors kiszalitas

 
Vásárlói vélemény

A rendelésem három nap alatt megérkezett. Mivel a méret nem lett jó, még aznap visszaküldtem csomagautomatán keresztül és rendeltem egy másikat, ami szintén három napon belül érkezett meg. A visszaküldött termék árát egy héten belül visszatérítették. A termék jó minőségű, és pont olyan mint a fotón. Teljes mértékben elégedett vagyok

 
Vásárlói vélemény

Az utolsó rendelésem 155160ft a vásárlásaim után járt 23100ft kértém a megjegyzés rovatba hogy vonjál le a fenti levásárlandó összeget.
Inkább törölték az összeget : )
Az azert hozzá tenném hogy nem egy termékük pár hét alatt tönkre megy..
Egyáltalán az adott márka ténylegesen az-e amit leszállítanak? ?? !! !
Megrendelés szám 230603-2422kf-Hu

 
Vásárlói vélemény

Nagyon meg vagyok elègedve az üzlettel. 1, 5 nap alatt megjött a megrendelt termèk. Gyorsaság és Precizitás jellemzi az üzletet. A megrendelt termèk felülmúlt, mert máshol ugyan ez teljesen másképp nèzett ki. Úgy hogy jól döntöttem.
Külön kiemelnèm a megrendelt termèk csomagolását, más üzlet pèldát vehetne róla! Csillasog 5 ! !!

 
Vásárlói vélemény

Meglepődve olvastam a negatív véleményeket. Többször rendeltem már tőlük, visszáru is ment. Soha semmi gondom nem volt. Külön kiemelném a hihetetlenül gyors szállítást. Péntek dél körül rendeltem, szombat reggel 8-kor már az automatában volt a csomag.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon nehézkes a penzvisszafizetes, termék visszaküldes úgy hogy a cég hibájából nem megfelelő információk voltak a termékről.