Answear.hu

Answear.hu
Cégnév
Answear.hu
Alapítás éve:
2010
Cím:
30 - 527 Kraków, ul. Na Zjeździe 11 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 7008081
3.5
24
0
0
0
11
Bemutatkozás
Az ANSWEAR.com egy 2010-ben alakult multi-brand online ruhaüzlet, mely indulás után azonnal elnyerte mind a felhasználók, mind a szakmai zsűri véleményét. ANSWEAR.com több, mint 200 márkát kínál az egész világon, beleértve a női-, férfi- és gyermekruházati cikkeket, cipőket és divatkiegészítőket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Answear.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
66.7 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
33.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Összességében kétszer rendeltem a bolttól. Mind a 2x hibás terméket kaptam. Az elsőt minden gond nélkül kicserélték, az összeget vissza is kaptam. A 2. esetnél kicsit nehézkesebben megy, ugyanis a visszautalásnál tévesen adták meg a számlaszámot és a számlatulajdonost, holott a visszaküldési adatlapon egyértelműen feltüntettem. Többet azt hiszem nem fogok innen vásárolni.

 
Vásárlói vélemény

A rendelésem gyorsan megkaptam. A két pár cipő pont olyan mint a képeken. Méretre is tökéletes. A rendelésem állapotáról folyamatosan tájékoztattak. Elégedett vagyok. Biztosan rendelek még tőlük.

 
Vásárlói vélemény

Egy cipőt rendeltem a boltból, ami meg is jött egy héten belül. A cipő sajnos hibás volt. Ezért próbáltam velük telefonon egyeztetni a cseréről, kb. tizedszerre sikerült őket elérnem, ahol nagy nehezen sikerült egyeztetnem a diszpécserrel (aki nem magyar volt) , hogy akkor reklamációval küldjem vissza visszáruként a terméket. Ez volt 4 hete. Azóta visszáruként visszavették, de se pénz se

 
Vásárlói vélemény

Nem megfelelő színű hátizsákot kaptam... De örüljünk hogy kaptunk valamit, végül is nem kell ugyanolyannak lennie mint amilyet szeretne a vásarló...

 
Vásárlói vélemény

Termékek jók valódiak 3nap alatt megjönnek. De ha visszáru elbírálása kerül sor valahogy nem működik. Se a telefon se az email . nem igazán reagálják szóval ezen változtatniuk kellene. !! !

 
Vásárlói vélemény

2nap alatt érkezett meg a rendelésem, A táska olyan, mint a képen. Imádom!

 
Vásárlói vélemény

2-3 nap alatt megérkezett a rendelésem.
Az első rossz méret volt, visszaküldés után 1 hét alatt a számlámon volt a pénzem.

 
Vásárlói vélemény

Két éve rendelek tőlük. Nagyon elégedett vagyok. Gyors kiszállítás. Megbízható minőség. Még a saját márka is! Szülinapomra kaptam tőlük egy kis bónusz, amit fel is hafználtam a következő vásárlásomnál. Köszönöm!

 
Vásárlói vélemény

Addig nincs gond, míg nem kerül sor visszaküldésre.
Gyakorlatilag semmilyen módon nem lehet velük kapcsolatba lépni:
Email- re nem válaszolnak, telefonon nem elérhetőek.

 
Vásárlói vélemény

Evek ota, havi szinten rendelek az Answearrol.
Semmilyen problema nem fordult elo ez ido alatt, sem ami a mereteket, sem ami a kiszallitast illeti. 5*