Answear.hu

Answear.hu
Cégnév
Answear.hu
Alapítás éve:
2010
Cím:
31-564 Kraków, Aleja Pokoju 18 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 445 36 69
3.5
42
1
2
0
25
Bemutatkozás
Az ANSWEAR.com egy 2010-ben alakult multi-brand online ruhaüzlet, mely indulás után azonnal elnyerte mind a felhasználók, mind a szakmai zsűri véleményét. ANSWEAR.com több, mint 200 márkát kínál az egész világon, beleértve a női-, férfi- és gyermekruházati cikkeket, cipőket és divatkiegészítőket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Answear.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
60.0 %
1.4 %
2.9 %
0.0 %
35.7 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nagyon rossz szolgáltatás. Egy hete várom az árumat. Nyilván nem tudnak szállítani, én nincs magyar telefonszámod. Micsoda minősíthetetlen hülyeség!
220527-0117P0-HU

 
Vásárlói vélemény

Erőszakos társaság. Évekkel ezelőtt rendeltem náluk, később töröltettem a fiókomat, mégis küldözgetik a hírleveleket és még csak nincs is lehetőség a leiratkozásra.

Az ilyen erőszakos társaságtól inkább senki ne rendeljen, mert nem lehet tőlük megszabadulni.

 
Vásárlói vélemény

Szerencsére nem lettem károsult. Pedig nagyon féltem az itteni leírások alapján. Előre kifizettem, szerencsére időben megérkezett, pont az, amit rendeltem. Nem tudom mi az oka annak, hogy sokak véleménye alapján nem működik az ügyfélszolgálat... Szerencsére nem kellett tapasztalnom.

 
Vásárlói vélemény

A megrendelt és előre kifizetett terméket nem küldték meg. E-mailra nem válaszolnak, a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondják, hogy tessék e-mailban érdeklődni.

Buktam a pénzem, nem magyar a cég.

 
Bruknerz

Rendeléskor 2-3 nap szállítást ígért weboldal azzal a címszóval, raktáron van. Futárszolgálat 4 nap múlva vette fel a csomagot, biztosan nem volt készleten a cipő! Miután átvettem és kifizettem a 44-es cipőmet a dobozban 42-es volt csomagolva. Írtam több emailt és küldtem fényképet, telefonos elérhetőségen próbálkoztam egyeztetni, de nem elérhető a Cég tucatnyi próbálkozás után feladtam

 
Vásárlói vélemény

Igaziból én csak Pepe Jeans farmereket szoktam rendelni az oldalról, még az elsők között egyszer értékeltem is az oldalt. Azóta sincs gondom. Mindig vizslatom, hogy tuti eredeti legyen, nem csak innen, úgy általában is, akár hol veszem meg. Sose volt gond. Gyorsan meg is érkezik, általában 3 nap, és abban a méretben amit rendeltem.

 
Vásárlói vélemény

Azt kaptam amit rendeltem!
Hibátlan és gyorsan itt volt!

 
Vásárlói vélemény

A terméket visszaküldtem, mert nem tetszett a lányomnak. Szerinte nem jó minőség volt.
A vélemények alapján féltem a visszafizetéstől, de nagyon pozitívan csalódtam. Visszaküldéstől számított 2 munkanapon belül a számlámon volt a pénz.
IBAN számlaszámot kell megadni, valószínű azért a több negatív vélemény a visszafizetés miatt, mert nem az volt megadva.
Telefonra, e-mail-re reagál

 
Vásárlói vélemény

Undorito banda.. merethibas termeket kuldenek, telefonon elerhetetlenek, emailben pedig valoszinu nem irni es olvasnitudo embereket alkalmaznak…soha tobbet, es senkinek nem ajanlom! !!

 
Vásárlói vélemény

Alapvetőleg rendben van, a többi multibrand bolttal egyformán ennek sincs tudtommal Magyarországon bejegyzett Kft. -je csak egy visszaküldési raktára. Ez akkor fontos ha valami minőségi gond vagy nézeteltérés van mert a magyar jogszabályok csak a magyar bejegyzett cégekre vonatkoznak.
A Rendelésem rendben megjött, azonban csalódás, hogy mivel vendégként rendeltem így a házhozszállítás