Answear.hu

Answear.hu
Cégnév
Answear.hu
Alapítás éve:
2010
Cím:
30 - 527 Kraków, ul. Na Zjeździe 11 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 7008081
4
19
0
0
0
5
Bemutatkozás
Az ANSWEAR.com egy 2010-ben alakult multi-brand online ruhaüzlet, mely indulás után azonnal elnyerte mind a felhasználók, mind a szakmai zsűri véleményét. ANSWEAR.com több, mint 200 márkát kínál az egész világon, beleértve a női-, férfi- és gyermekruházati cikkeket, cipőket és divatkiegészítőket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Answear.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
79.2 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
20.8 %
Összes vélemény

Egy drágább bakancsot rendeltem, meg is érkezett 2 nap múlva, teljesen rendben is volt, csak sajnos a méret nem volt jó. Másnap már jött is érte a futár, egy hét múlva pedig már vissza is utalták nekem a pénzt. Megbizható, korrekt cég! Ajánlom mindenkinek!

 

Sok rendelésem volt már női -féfi ruha-cipő! Gyors szállitás ! Többször küldtem vissza terméket, futár 1-2 nap alatt jött is érte ! Utalások 1 kivételével időben megtörténtek. Leveleimre gyorsan, kedvesen válaszoltak mikor érdeklődtem ! Problémákat megoldják! Szerintem nagyon jó webshop megbízható , nincs rizikó ! Sajnos vásárlói vélemények nincsenek feltüntetve a termékek mellett pedig

 

Sajnos a rendelt termékek nem lettek jók amiért jött is a futár. 14 nap múlva jeleztem, hogy nem érkezett meg a pénz. Kaptam egy választ, hogy rossz bankszámla számot adtam meg. Elküldtem. Jelezték hogy továbbitották a pénzügy felé de semmi. Feljelentést tettem.

 

Többször rendeltem már az oldalról. Nagyon gyorsak és a szállítás kapcsán rugalmasan alkalmazkodnak a vevői igenyhez. A méret és minőség minden esetben kiváló volt. Gyerek, felnőtt férfi és női termékeket vásároltam. Jó ár, jó minőség, kedvező szállítási feltételek.
Olvasva a negatív kommenteket elmondhatom, tapasztalatom nincs termék visszaruzasa kapcsán. De ha belecsusznek ilyen igén

 

2018 december 17-én rendeltem egy cipőt, a kiszállítás 2 nap, ami nagyon jó. Sajnos kicsi lett, s itt indul a történet. Jeleztem, másnapra ott volt a futár, majd jöttek az ünnepek, nem is vártam hogy azonnal visszakapjam a pénzem. Január 2. hetében jeleztem hogy a pénzem nem érkezett a számlámra, kiderült hogy a cipő a dpd-nél elakadt. Felvettem a kapcsolatot a dpd-vel, emailben, mert re

 

Egy hónapja küldik a futárt, háromszori elnézés és megrendeltük a visszáru miatt a futárt, azt a DPD futárt akikkel hetente találkozom (más cégtől is rendelek) csak azoknál működik a rendszer ha nem felel meg az árú. ANSWEAR nem szereti a pénzt visszafizetni... Csak akkor rendeljen valaki ha bevállalja, hogy nála marad az árú akkor is ha az nem felel meg.

 

Sziasztok! ! Piszok gyorsan kiszálitittak a Cipömet! !! !! !! Köszönöm szépen! Meretileg is tök jó! Egy picit nyomja a bal labfejem...

 

Maximálisan elégedett vagyok! !Kiváló minőségű áruk! !Köszönöm szépen az apró ajándékot, nagyon szép gesztus!
Nagyon gyors és pontos a kiszolgálás!
Korrekt cég! !Szìvből ajánlom mindenkinek! Én tutira fogok még rendelni tőlük! !Ezúton szeretnék köszönetet mondani és további sikereket kìvánni! Nagyon Kellemes Ünnepeket Kìvánok!

 

Nagyon elégedett vagyok mind a gyorsaságukkal, mind a megrendelt termék minőségével. A rendelés nyomonkövethetősége is kifogástalan volt, mindenről azonnal kaptam értesítést. A mellékelt apró ajándék nagyon kellemes meglepetés volt. Szívből ajánlom őket, én még biztos rendelek az oldalról!

 

A rendelt termékek nagyok lettek, rögtön jeleztem az oldalon, hogy visszaárus a csomag(dec. 4) azóta sem történt semmi, pedig már dec. 13 van! !! Írtam e-mailt , Facebookon, Instagramon-SEHOl NEM REAGÁLNAK! !! A telefonos ügyfélszolgálat szétkapcsolja a vonalat-11szer próbálkoztam... Sehol semmi! !! Ez felháborító! !! Így ki fogok csúszni a 30 napból, nem saját hibából! !! Szívesen rende