Answear.hu

Answear.hu
Cégnév
Answear.hu
Alapítás éve:
2010
Cím:
31-564 Kraków, Aleja Pokoju 18 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 7008081
3.5
34
1
1
0
19
Bemutatkozás
Az ANSWEAR.com egy 2010-ben alakult multi-brand online ruhaüzlet, mely indulás után azonnal elnyerte mind a felhasználók, mind a szakmai zsűri véleményét. ANSWEAR.com több, mint 200 márkát kínál az egész világon, beleértve a női-, férfi- és gyermekruházati cikkeket, cipőket és divatkiegészítőket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Answear.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
61.8 %
1.8 %
1.8 %
0.0 %
34.5 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

34 ezer forintos nyári cipőt rendeltem tőlük. A termék amit küldtek hamis, több részében eltér az oldal fényképén (és az eredeti oldal fényképén szereplő) képektől, boltban kapható változatától. A sarka kiáll, a gumírozás hiányzik, a talp mintája más. Soha többé nem rendelek tőlük mert elfogadhatatlannak tartom, hogy teljes áron árulnak hamis termékeket. Hatalmasat csalódtam.

 
Vásárlói vélemény

A cipő amit rendeltem sajnos kicsi lett. A visszaküldés flottul ment. Egyszerű és gyors. A komunikáció kissé nehézkes ha nem regisztrált vásárlóként ir az ember. De egy korrekt és segítőkész bolt.

 
Vásárlói vélemény

Megbízható webáruház. Évek óta rendelek tőlük, soha nem volt probléma, az este leadott rendelésem másnap átadták a futárnak, mindenről e-mail-ben tájékoztatnak, a számlát is így küldték, csak jókat tudok írni róluk, jó minőségű, márkás termékek kedvező áron. Születésnapomra 4. 000, -ft-os levásárolható kupont kaptam tőlük. ++++

 
Vásárlói vélemény

Sokszor rendeltem már és eddig mindig minden hiba nélkül megérkezett. A termékek eredetiek és úgy néznek ki, mint a képeken. Eddig mindig azt küldték, ami a rendelésben szerepelt, nem tapasztaltam eddig kavarodást. Visszaküldeni még eddig nem kellett semmi, így a cég ezen részét nem tudom értékelni. Olvasva az értékeléseket feltűnt, hogy bankártyás fizetésnél sokaknak gondjuk akadt. Sze

 
Vásárlói vélemény

Már a sokadik rendelésem után is meg vagyok elégedve!

 
Vásárlói vélemény

Teljesen más terméket küldtek mint amit rendeltem... ráadásul ezt 2x... harmadszorra már a pénzfizafizetésnél járunk remélem ez azért gyorsan menni fog! !!
A magyarázat a történtekre:
Elnézést de ez előszokott fordulni, hogy más van a képen mint ami a raktárban van.
Lehet én tudom rosszul, de azért nem árt ha a két dolog egyezik egy webshop kínálatánál!
Nem gondolom, hogy nem leh

 
Vásárlói vélemény

December 8-án érkezett be hozzájuk a visszaküldött rendelésem. Telefonon nem lehet elérni őket, emailen érdeklődtem. A válaszuk az volt, hogy nem jó számlaszámot adtam meg vagy hiányosat. Vicc, biztos hogy jót adtam meg! Mindegy, elküldtem a számlaszámot nekik még egyszer(dec. 28-án). Semmi reagálás. Soha többet nem rendelek tőlük az biztos, megbízhatatlan cég! ,ja és senkinek nem ajánlo

 
Vásárlói vélemény

Nem lehet őket elérni telefonon, emailre nem válaszolnak.
Több, mint egy hete rendeltem tőlük, a visszaigazoló email óta semmi más nem történt.

 
Vásárlói vélemény

Nem adnak céges számlát! Nem értem, ez hogy lehetséges. A kapott számlán nincs számlaszám, nincs a vásárló adószáma. Így cégesen nem lehet elszámolni a költségét.

 
Vásárlói vélemény

Egy hét alatt nem ért ide a megrendelt árú, amit 30. 000 forint értékben rendeltem tőlük. Elérni sehogy sem tudom őket, a rendeléssel kapcsolatos infóval jóformán semmit sem tudtam meg, az emailben kapott számlámat se telefonon, se számítógépen nem lehet megnyitni. Reménykedek hogy a kiküldött ruhadarabok a valód elképzelésemnek eleget fognak tenni.