Answear.hu

Answear.hu
Cégnév
Answear.hu
Alapítás éve:
2010
Cím:
30 - 527 Kraków, ul. Na Zjeździe 11 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 7008081
4
17
0
0
0
4
Bemutatkozás
Az ANSWEAR.com egy 2010-ben alakult multi-brand online ruhaüzlet, mely indulás után azonnal elnyerte mind a felhasználók, mind a szakmai zsűri véleményét. ANSWEAR.com több, mint 200 márkát kínál az egész világon, beleértve a női-, férfi- és gyermekruházati cikkeket, cipőket és divatkiegészítőket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Answear.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
81.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
19.0 %
Összes vélemény

Többször rendeltem már az oldalról. Nagyon gyorsak és a szállítás kapcsán rugalmasan alkalmazkodnak a vevői igenyhez. A méret és minőség minden esetben kiváló volt. Gyerek, felnőtt férfi és női termékeket vásároltam. Jó ár, jó minőség, kedvező szállítási feltételek.
Olvasva a negatív kommenteket elmondhatom, tapasztalatom nincs termék visszaruzasa kapcsán. De ha belecsusznek ilyen igén

 

2018 december 17-én rendeltem egy cipőt, a kiszállítás 2 nap, ami nagyon jó. Sajnos kicsi lett, s itt indul a történet. Jeleztem, másnapra ott volt a futár, majd jöttek az ünnepek, nem is vártam hogy azonnal visszakapjam a pénzem. Január 2. hetében jeleztem hogy a pénzem nem érkezett a számlámra, kiderült hogy a cipő a dpd-nél elakadt. Felvettem a kapcsolatot a dpd-vel, emailben, mert re

 

Egy hónapja küldik a futárt, háromszori elnézés és megrendeltük a visszáru miatt a futárt, azt a DPD futárt akikkel hetente találkozom (más cégtől is rendelek) csak azoknál működik a rendszer ha nem felel meg az árú. ANSWEAR nem szereti a pénzt visszafizetni... Csak akkor rendeljen valaki ha bevállalja, hogy nála marad az árú akkor is ha az nem felel meg.

 

Sziasztok! ! Piszok gyorsan kiszálitittak a Cipömet! !! !! !! Köszönöm szépen! Meretileg is tök jó! Egy picit nyomja a bal labfejem...

 

Maximálisan elégedett vagyok! !Kiváló minőségű áruk! !Köszönöm szépen az apró ajándékot, nagyon szép gesztus!
Nagyon gyors és pontos a kiszolgálás!
Korrekt cég! !Szìvből ajánlom mindenkinek! Én tutira fogok még rendelni tőlük! !Ezúton szeretnék köszönetet mondani és további sikereket kìvánni! Nagyon Kellemes Ünnepeket Kìvánok!

 

Nagyon elégedett vagyok mind a gyorsaságukkal, mind a megrendelt termék minőségével. A rendelés nyomonkövethetősége is kifogástalan volt, mindenről azonnal kaptam értesítést. A mellékelt apró ajándék nagyon kellemes meglepetés volt. Szívből ajánlom őket, én még biztos rendelek az oldalról!

 

A rendelt termékek nagyok lettek, rögtön jeleztem az oldalon, hogy visszaárus a csomag(dec. 4) azóta sem történt semmi, pedig már dec. 13 van! !! Írtam e-mailt , Facebookon, Instagramon-SEHOl NEM REAGÁLNAK! !! A telefonos ügyfélszolgálat szétkapcsolja a vonalat-11szer próbálkoztam... Sehol semmi! !! Ez felháborító! !! Így ki fogok csúszni a 30 napból, nem saját hibából! !! Szívesen rende

 

Szombat este rendeltem egy Pepe Jeans táskát. Ma kedd van, és reggel hozta a futár! A táska, a gyorsaság, az utánvételes fizetési lehetőség mind-mind 5 csillag⭐⭐⭐⭐⭐!
Nem mellesleg a két kis Lindt csoki elrejtve a tasakban...
Csak annyit mondanék: KÖSZÖNÖM!

 

Answear.hu (2 hónapja)

Tisztelt Juhászné Tóth Elvira! Nagyon köszönjük az értékelést és örömmel tölt el minket, hogy elégedett a szolgáltatásunkkal. Mi is KÖSZÖNJÜK :)

Kiváló termékek, kedvező áron! !

 

Answear.hu (2 hónapja)

Kedves Niki! Köszönjük az értékelést és mindent megteszünk, hogy továbbra is elégedett legyen a kínálatunkkal :) Üdvözlettel az Answear.hu csapata

Kicsit ijesztő a lengyelországi székhely és utalási cím. Azt kaptam, amit kértem, rendelés másnapján feladták. Csak DPD-vel szállítanak, kedvenc futárom.

 

Answear.hu (2 hónapja)

Kedves gvereb1! Köszönjük az értékelést és a bizalmat, bízunk benne, hogy a jövőben is elégedett lesz szolgáltatásunkkal! Üdvözlettel az Answear.hu csapata