Answear.hu

Answear.hu
Cégnév
Answear.hu
Alapítás éve:
2010
Cím:
30 - 527 Kraków, ul. Na Zjeździe 11 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 7008081
5
4
0
0
0
0
Bemutatkozás
Az ANSWEAR.com egy 2010-ben alakult multi-brand online ruhaüzlet, mely indulás után azonnal elnyerte mind a felhasználók, mind a szakmai zsűri véleményét. ANSWEAR.com több, mint 200 márkát kínál az egész világon, beleértve a női-, férfi- és gyermekruházati cikkeket, cipőket és divatkiegészítőket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Answear.hu boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

Csupa pozitívat tudok írni, a termékek eredetiek és a rendeléstől számítva 2 nap alatt megérkeznek!
Köszönöm a szép cipőket, a jövőben is rendelni fogok az answear. hu-ról! Ajánlom őket mindenkinek! ++++++++++++

 

Nagyon szép, és eredeti a rendelt termék, folyamatosan tájékoztatást kaptam a szállítás állapotáról, 2 nap alatt megkaptam, igényesen becsomagolva.
Ajánlom mindenkinek a boltot.

 

Én is kerestem róla rendelés előtt, de bajban voltam. Viszont meg vagyok elégedve, a termékkel is, és valóban 2 nap alatt megjön.

 

Answear.hu (3 hónapja)

Tisztelt Erika! Köszönjük az értékelést, mindent megteszünk, hogy a jövőben is elégedett legyen a szolgáltatásunkkal! Üdvözlettel az Answear.hu csapata

Kiváló termék, elsőosztályú kiszolgálás! Csak ajánlani tudom! !! !! Megbízható cég! !! !Azért írok véleményt, mert nagyon sokat kerestem a cégről információt , de nem nagyon találtam sem rossz sem jó véleményezést! Bátran kijelentem, hogy a cég valós, a termékek pedig szintén eredetiek, a leírásnak megfelelnek!

 

Answear.hu (3 hónapja)

Tisztelt Zékányné Kézi Orsolya! Nagyon köszönjük a jó szavakat, számunkra az Ügyfél elégedettsége a legfontosabb :) Üdvözlettel az Answear.hu csapata

^