Phr00t's Software 4089 Ghost Within (PC)

Phr00t's Software 4089 Ghost Within (PC)

755 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: ingyenes
Átvevőpont: 1 390 Ft-tól
A termék eladója:
755 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

Phr00t's Software 4089: Ghost Within (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Vásároljon SMS-ben több ezer játékot!

Mi ez?
755 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 
 

Phr00t's Software 4089: Ghost Within (Digitális kulcs - PC)

10 percen belüli kézbesítés! Folyamatos akciók!

Mi ez?
979 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

Phr00t's Software 4089: Ghost Within (PC - Steam elektronikus játék licensz)

Vásároljon SMS-ben több ezer játékot!

Mi ez?
755 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 
 

Phr00t's Software 4089: Ghost Within (Digitális kulcs - PC)

10 percen belüli kézbesítés! Folyamatos akciók!

Mi ez?
979 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 755 Ft

További termékek a kategóriából

További Phr00t's Software termékek: Phr00t's Software PC játék

Ubisoft Cold Fear (PC) PC játék 1 130 Ft-tól Ubisoft Cold Fear (PC) Eidos Tomb Raider Chronicles (PC) PC játék 805 Ft-tól Eidos Tomb Raider Chronicles (PC) Codemasters Second Sight (PC) PC játék 505 Ft-tól Codemasters Second Sight (PC) Eidos Tomb Raider The Angel of Darkness (PC) PC játék 970 Ft-tól Eidos Tomb Raider The Angel of Darkness (PC)
Termékleírás
Játékkategória Akció

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



A JÁTÉKRÓL Lopakodjon és harcoljon végig egy eljárással létrehozott anyahajón ebben a lopakodó akció-RPG-ben! Támogatja a felhasználói tartalmat és az Oculus Rift-et!

4089 sok olyan dolgot tartalmaz, amelyet a 3079 és 3089-es évek óta szeretett, például a karakterek testreszabását stat pontokon keresztül, kampós kampók, különleges hatáskörök, építési lehetőségek, futurisztikus beállítások, véletlenszerű ellenségek, fegyverek, és környezetek. Ezután egy sokkal koncentráltabb játékban mutatkozik be, amely könnyebben és gyorsabban vezet be a cselekvésbe. A 4089 nagyobb befolyást vesz fel a roguelike műfajból, és minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a lopakodó elemekre.

Harcolhatsz és besurranhatsz egy eljárási tervezésű hajón. Hack kamerák és zárt ajtók. Építsen falakat a burkoláshoz. Bontsa le a titkos falakat, hogy új utakat fedezhessen fel. Válassza ki, hogy a teljes kalandnak játszik-e, vagy csak egy gyors kihívásnak. Szerkessze vagy hozza létre saját szobáit, ellenségeit, fegyvereit, textúráit, modelljeit és hangjait, majd ossza meg őket a világgal!

4089: A Ghost Within 3 játékmóddal rendelkezik: "Normál" mód (a készségpontok elvesznek a halálkor), "Korlátozott életek" mód (nincsenek készségpontok elveszve, de csak 4 életed van) és "Permadeath" mód (csak 1 élet).

Azt is megtudhatja, hogy a 3079-es és a 3089-es világ hogyan kapcsolódik össze ebben a folytatásban, és döntse el, mit kezdjen a mindenható Overlorddal.

A Java 8-hoz 4089 tartozik. Azonban előfordulhat, hogy a futtatáshoz telepítenie kell a Java 8-at Linux vagy Mac rendszerre. Ha problémái adódnak a 4089 telepítésével vagy futtatásával, kérjük, távolítsa el a Java régi verzióit, majd telepítse a legújabbat a //www. java. com/getjava webhelyről .

Játék sorozat

A 4089 az OpenVR-t használja, tesztelve kompatibilis a DK2 és v0.6. 0.1 verziókkal. Kompatibilis lehet a régebbi futási idővel, más operációs rendszerekkel és fejhallgatókkal.

Így is ismerheti: 4089 Ghost Within PC, 4089GhostWithinPC, 4089 Ghost Within ( PC)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.