Intimus 3500 CP4 iratmegsemmisítő, 19 lap, 4, 3×28mm konfetti, 42 l tartály, P4 biztonsági szint

Intimus 3500 CP4 iratmegsemmisítő, 19 lap, 4, 3×28mm konfetti, 42 l tartály, P4 biztonsági szint

215 900 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Intimus 3500 CP4 iratmegsemmisítő, 19 lap, 4, 3×28mm konfetti, 42 l tartály, P4 biztonsági szint

215 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
iroda-futar.hu
Termékleírás
Papírhulladék mérete 4.3×28mm (konfetti vágás)
Vágási szélesség 230 mm
Zajszint (dB (A)) <55 dB
Szemetes kapacitása 860 ív
Szeletelési sebesség 0.042 m/sec; 2.52 m/perc; 199 lap/perc
Áramfogyasztás (kW) 0,58 kW
Autóstop, visszacsévélés IGEN
Méretek 42 x 34 x 66,5 cm
Gemkapocs, tűzőkapocs (normál), bankkártya, megsemmisítése IGEN
Iratcsíptető „Magic clip” gyorsfűzők Nem
Iratcsipesz, Binder és Milton kapocs Nem
CD, DVD, megsemmisítése IGEN
Termék elérhetősége Külső raktáron (rövid várható szállítási idő)
Biztonsági szint P-4
Kosár űrtartalma 42 liter
Daráló kapacitás 19 lap
Megsemmisítő kapacitás (70 g/m²) 22 lap
delivery_cost FREE

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Az intimus 3500 CP4 segítségével professzionálisan és egyszerűen semmisítheti meg a bizalmas információkat. Az iratmegsemmisítő P-4-es biztonsági szinten garantálja a biztonságos adatmegsemmisítést akár 19 ív 80 g/m2-es papír esetében is. A keletkező konfetti mérete 4,3x28 mm. A beépített túlmelegedés elleni védelemnek, az automatikus indítás/leállítás funkciónak és a papírelakadás elleni technológiának köszönhetően az aprítás gördülékenyen megy végbe. Az így felaprított iratanyagot a kivehető 42 literes gyűjtőedény segítségével könnyedén el lehet távolítani. Gyártói raktárból szállítunk amennyiben nincsen saját készleten!
  • Irodai vagy otthoni iratmegsemmisítő
  • A4-es lapok, CD/DVD és bankkártyák darálásra
  • Elakadás és túlmelegedés elleni védelem
  • 4.3 x 28 mm-es konfetti vágás, kerekes kivitel, P-4-as adatvédelmi szint


Intimus 3500 CP4 irodai és otthoni iratmegsemmisítő Az intimus egyik legkisebb és leggazdaságosabb kisirodai vagy akár otthoni iratmegsemmisítő, daráló gépe. Kis méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető akár az asztal alá is. Elsődlegesen kisebb irodák vagy otthoni munkaterek számára ajánljuk, 1-5 fő részére. A gép könnyen mozgatható, 4 kis kerék kel van felszerelve. A 230 mm széles bedobó nyílásnak hála könnyedén apríthatók az A4-es lapok . A gépnek nem okoznak problémát a véletlenül ledarált gemkapcsok és tűzőkapcsok sem. Végeredményként pedig 4.3 x 28 mm-es konfetti ket kapunk. Ez a típusú darálás, a német DIN 66399 szabvány szerinti, P-4-as típusú biztonsági szint nek felel meg. Ez egy fokozott biztonsági szint. (A nagyobb szám nagyobb biztonságot jelent) . A gép egy 42 liter es papír kukával rendelkezik, ami telítődés esetén könnyen kivehető a gépből. A kuka telítettsége könnyen ellenőrizhető az átlátszó betekintőnyíláson keresztül. A gép továbbá alkalmas CD/DVD bankkártyák, beléptető kártyák és egyéb plasztikkártyák megsemmisítésére is. A kártyák megsemmisítésének biztonsági szintje ugyan csak T-4-es szint és a CD/DVD O-3-as szint . Fontos tulajdonságai: Az iratmegsemmisítő automatikusan aprít és áll le, továbbá megfelelő védelem mel van ellátva elakadás és túlmelegedés ellen . Ezekhez külön LED jelzők is tartoznak. Papírmérettől függően egyszerre 19 lap semmisíthető meg. Környezetvédelmi tippek: Ha a papírlapok megsemmisítése előtt eltávolítjuk a gémkapcsokat és tűzőkapcsokat, akkor a ledarált papírhulladék 100%-ban újrahasznosíthatóvá válik. A plasztik kártyák aprítása előtt ürítsük ki a gép kukarészét, hogy a papír és a kártyák ne keveredjenek. Így a papír szelektíven semlegesíthető. (A plasztik kártyákat nem ajánlatos szelektív kukába helyezni, ugyanis más fém chipeket is tartalmazhatnak). Garancia: A készülék 2 és 10 év garanciával rendelkezik! Erről több információt a lap alján talál! BEMUTATÓTERMI VIDEÓ

TECHNIKAI ADATLAP
Ha nem jelenik meg a technikai adatlap, akkor a böngészője nem rendelkezik PDF bővítménnyel.
Ebben az esetben ide kattintva letöltheti a PDF fájlt!


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.