Irodatechnika kategóriák

Kiemelt termékek

Vélemények

Mivel volt egy elég komoly problémám részben abból, hogy a számítógép előtt nem megfelelő pozícióban ültem, ami persze félig az én hibám, mert nem figyeltem a megfelelő testtartásra, másrészt a rossz kialakítású olcsó irodai székemnek is köszönhető. Ezért elgondolkodtam, hogy kéne egy olyan ülőalkalmatosságot venni, ami megfelelő tartást ad. Na de mégis milyet és mennyiért? Sokat keresgé

Előnyök

Könnyen összeszerelhető.
Masszív, fém váz, fém lábak. 150kg terhelést bír.
Kényelmes, strapabíró szivacsok vannak benne.
Műbőr borítás, ami szvsz jobb mint a szövet és könnyebben is tisztítható. (Igazi bőrért sokallom azt a plusz kb 20ezret. )

Hátrányok

Picit lehetne olcsóbb, hogy még többen élvezhessék ezt a kényelmet.
Szellőzés, több óra után azért be tud izzadni az ember.... (de ezért is kell óránként felállni a székből és mozogni 10 percet, meg mert úgy egészségesebb)

 

A maga kategóriájában a jelenlegi legjobb.
Ez a számológép ugyan elsősorban nem a középiskolásokat célozza meg, ám tekintve, hogy függvénygrafikont csak közvetve tud megjeleníteni (QR kód) , valamint nem programozható, így a közép, és felsőoktatásban is engedélyezett a használata, már ahol számológépet egyáltalán engednek használni.
Az ára a korábbi verziókhoz képest sem szállt el, s

Előnyök

- Számos hasznos funkció (Fél éve használom, de még mindig találok érdekes új funkciókat, pedig már többször is átfutottam a kézikönyvét. )
- Gyorsabb, mint az elődei (Ez főleg az integrálásnál látszik meg. )
- QR-kód
- Általában ahol használható

Hátrányok

- Pusztán a komplexitásából fakad, hogy érdemes egy kis időt ráfordítani a gyors kezelés elsajátítására. Akinek nem volt még hasonló készüléke, vagy egyáltalán semmilyen, annak kis időbe telhet, amíg eligazodik a rengeteg funkció között a menüben, sz

 

Együttműködő partnereink

^