Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül aszalják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex...
Termék részletek
A Costasera-hoz hasonlóan készül, de kizárólag a legjobb dűlők válogatott termését használják fel a borkészítéshez. Mind illatában, mind ízében a sült gyümölcsök, fűszerek, a kakaó...
Termék részletek
A Vajo dei Masi egy Amarone bor, mely fajtának köszönhetően a Masi a világ geyik legnagyobb termelője, egyben egy ikonikus etalon bor. Ez az évjárat az egyik legjobb évjárat a borvidéken...
Termék részletek
A Costasera-hoz hasonlóan készül, de kizárólag a legjobb dűlők válogatott termését használják fel a borkészítéshez. Mind illatában, mind ízében a sült gyümölcsök, fűszerek, a kakaó...
Termék részletek
A Vajo dei Masi egy Amarone bor, mely fajtának köszönhetően a Masi a világ geyik legnagyobb termelője, egyben egy ikonikus etalon bor. Ez az évjárat az egyik legjobb évjárat a borvidéken...
Termék részletek
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex...
Termék részletek
Szüret után a szőlőfürtöket bambusz rácson 3-4 hónapon keresztül szárítják, az erjesztés csak ezután következik. Ennek a technológiának köszönhetően a bor hihetetlenül testes és komlex...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.