Berlebach 3032

Berlebach 3032

Berlebach 3032

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Banára pácolt, gömbfejjel ellátott állvány, mely lehetővé teszi a vízszintezés gyors elvégzését egyenetlen talajon, sőt akár az állvény plusz fej nélküli használatát is. A gömb fej kb 30°os szögben minden irányban dönthető. Lábai 20°-45°-90° szögben is állíthatók, így állva, ülve vagy akár fekve is használható a feladattól és a használat helyétől függően.

A kőrisfából készült Berlebach állványok egészen rendkívüli stabilitással rendelkeznek, merevek és vibráció mentesek. Nyilt rendszerű kialakításuknak köszönhetően bárhol, bármilyen mostoha körülmények között is (vízben, sárban, homokban, mocsárban) üzembiztosan nyithatók és csukhatók, tisztántartásuk egyszerű.
"Made in Germany"
Cikkszám: ber12032bÖsszecsukott méret: 90cmLegkisebb magasság: 9cmLegnagyobb magasság: 142cmSúly: 3,2kgTerhelhetőség: 12kgAnyaga: kőrisfaSzín: barnaLábak dőlésszöge: 20°, 45°, 90° Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.