OCSO Indiai Csalán (Forszkolin) kapszula 30 db

OCSO Indiai Csalán (Forszkolin) kapszula 30 db

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Az OCSO India csalán (Forszkolin) + Zöld tea diétás étrend-kiegészítő gondosan válogatott aktív hatóanyagok kompozíciója, melyek együttműködve serkentik a zsírszövetek redukcióját. Az egyes aktív összetevők egymást kiegészítve biztosítják a fogyókúra egyedülálló hatékonyságát, természetes eredetük garantálja a kockázatmentes használatát. A kapszulákba zárt növényi kivonatok teltségérzetet biztosítanak és energiát adnak, melynek hiánya gyakori problémát jelent a fogyókúra alatt. Továbbá megelőzik a zsír lerakódását a sejtekben, megfékezik az éhségrohamokat és elősegítik a kalóriaégetést. Hatóanyagok 1 kapszulában: Zöld tea kivonat 230 mg (ebből 115 mg EGCG – Epigallo – catechin -3- gallate, vagyis 50 százalékos EGCG hatóanyag tartalom!!!)Indiai csalán – forszkolin kivonat 150 mgCink 20 mgKróm 100 mcgAdagolás: napi 1 kapszulaA zöld tea: A zöld tea pozitív egészségügyi hatásait számos kutatás és vizsgálat igazolta. A teában lévő hatóanyagok segítenek a fogyásban, koleszterinszintet csökkentő, érvédő szerepük is régóta ismert tény az orvoslásban. A fekete teával ellentétben a zöld teát nem erjesztik. Kevéssel a teaszüret után gőzölés, melegítés útján bontják le a tealevelekben megtalálható polifenol-oxidáz enzimet. Az eljárási folyamat miatt az erjedés leáll. A későbbiekben a leveleket minőségüknek megfelelően válogatják és szárítják. A tea pozitív egészségügyi hatása összetevőiben rejlik. Antioxidáns hatású vegyületei közül legfontosabbak a polifenol szerkezetű, flavonoid vegyületek, melyek nagy koncentrációban fordulnak elő a teában. Példaként említve egy liter tea megközelítőleg 1 gramm polifenolt tartalmaz. A zöld tea a fent említett előnyös hatású anyagokból valamivel többet tartalmaz, illetve a zöld teában kevesebb koffein található. A zöld tea évezredek óta használatos szere a kínai tradicionális orvostudománynak. Számos jótékony hatása ismert: - segíti a vércukor regulációját, - antidiabetikus hatással rendelkezik, cukorbetegeknek javallott a fogyasztása, - a daganatos betegségek megelőzésében is nagy jelentőséget tulajdonítanak, a benne lévő epigallocatechin-gallátnak (EGCG), mely a polifenolok családjába tartozik, - fertőtlenítő, antibakteriális hatása is van a benne található katekinek jelenlétének köszönhetően (a katekinek védelmet nyújthatnak az emésztőrendszeri fertőzések egy része ellen), - Fluor tartalma miatt mérsékli a fogak romlását. A zöld teában lévő epigallo-catechin-gallát állatkísérletekben már bebizonyította jótékony hatását az elhízás kialakulásának megelőzésében is, hiszen az epigallocatechin-gallátot fogyasztó csoportban a kontrollcsoporthoz képest egyértelmű összefüggés volt kimutatható a zöld tea hatóanyagának fogyasztása és a kisebb testtömeg, az alacsonyabb koleszterinszint és a kisebb mértékű inzulinrezisztencia között. Az összefüggést a tradicionális kínai orvoslás emberek esetében is igazolta tapasztalati úton. Jótékony hatás miatt ideális szer a fogyókúra kiegészítőjeként. Az antioxidánsok az emberi szervezet általános egészségvédő molekuláinak tekinthetők, hiszen hatásosan gátolják a szabad gyökök káros hatásait, melyek - daganatos vagy szív- és érrendszeri betegségek mellett - számos más kórállapot kialakításáért is felelősek. Az antioxidánsokat nagy mennyiségben tartalmazó tea csökkenti az oxidatív károsodások következtében kialakuló betegségek előfordulását, úgymint a kardiovaszkuláris betegségek, rosszindulatú daganatok, ízületi gyulladások, Alzheimer-kór. A teában kevés nátrium található (a fokozott nátriumbevitel magas vérnyomás kialakulásához vezet), emellett nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, kalciumot és fluort. Ennek alapján a teafogyasztás csökkentheti a csontritkulás mértékét, vagy megakadályozhatja annak kialakulását. A tea nem elhanyagolható élénkítő hatással is rendelkezik, jelentős koffein és theophillyn tartalma miatt. Ebből a szempontból a zöld tea fogyasztása előnyösebb, mivel abban kevesebb koffein található, illetve a felszívódás egyenletesebb, kiegyensúlyozottabb, hosszabb ideig tart. A zöld tea vizsgálatok szerint tartalmaz: - jelentős mennyiségű koffeint (a szárazanyag 2.5-55.5 százaléka), - kis mennyiségű teobromint (0.07-0.17 százalék) és - teofillint (0.013 százalék), és ami még fontosabb, - katechineket, elsősorban (-)-epigallocatechin gallate-ot (EGCG), (-)-epicatechin gallate-ot (ECG), (-)-epigallocatechin-t (EGC) és (-)-epicatechin-t (EC). Ezek polifenol vegyületek, melyek elsősorban a zöld teábanfordulnak elő, és csak jóval kisebb mennyiségben a fekete teában, ebben ugyanis a fermentáció tönkreteszi – a 115 mg EGCG elegendő a fogyasztó hatáshoz. Gyulladáscsökkentő hatása figyelemreméltó, akárcsak a koleszterinszint csökkentés, amely az érelmeszesedés létrejöttét gátolja. A zöld tea a májat is hatásosan védi a káros anyagoktól, ami májproblémák estén előnyössé teheti szedését. A zöld tea határozottan egészséges! Az egészséges emberek számára a zöld tea a fittebb, szálkásabb alak elérését támogató eszközként, étrend-kiegészítőként lehet fontos. Közismert, hogy a fogyókúrás gyógyszerek fejlesztése alapvetően három fő csapáson halad:1. nagyobb energialeadás2. tápanyagfelvétel csökkentés3. étvágycsökkentésA zöld tea került a figyelem középpontjába, mivel a koffein a zöld teában a csersavanyagokhoz kötődve fordul elő, felszívódása lassúbb, élénkítő hatása enyhébb, koncentrációja pedig viszonylag alacsony. A zöld tea stimulálni tudta a barna zsírszövet hőtermelését, a szervezet energialeadását. A zöld tea fokozta a zsírsavak oxidációját kis koffein (150 mg/nap) és katechin (375 mg összkatechin) bevitel mellett. A koffein önmagában hasonló termogén tulajdonságokat csak napi 600-1000 mg-os dózisban mutat, ami többszöröse a szorongást, alvászavarokat és más mellékhatásokat okozó mennyiségnek. Egy 2007-es amerikai tanulmány több száz élelmiszert megvizsgálva kimutatta, hogy a zöld teában a legmagasabb az EGCG koncentráció. A vizsgálat azt is megállapította, hogy a zöld teában található EGCg 100-szor hatékonyabb a szabad gyökök semlegesítésében, mint a C-vitamin, és 25-ször hatékonyabb, mint az E-vitamin. India csalán (Forszkolin)Az india csalán vagy Coleus forskohli, egy évelő növény, amely főképp Thaiföld, Burma és India területén nő, de megtalálható más szubtrópusi és mérsékelt övi vidékeken is. Mivel elsősorban étvágycsökkentő és az anyagcserét szabályozó tulajdonságairól ismert, fogyasztó készítmények előállításához használják, de emellett számos más jótékony hatást tulajdonítanak neki. Az indiai csalán gyökere képezi az aktív hatóanyagai leggazdagabb forrását, melyek az emberi szervezetben fellépő számos folyamatra vannak hatással. Az ebből az értékes növényből nyert kivonat:- javítja a vérkeringést, - serkenti a pajzsmirigy inzulintermelését, - antidepresszáns hatású, - javítja az emésztőrendszer működését, - erősíti az immunrendszert. A fogyasztó készítményekben az indiai csalán fő hatóanyaga miatt bizonyul hatásosnak, ami a forszkolin. Ez a vegyület csökkenti a zsírszövetet és az étvágyat, miáltal tökéletes segítséget nyújt a fogyni vágyóknak. Természetes eredetű aktív hatóanyagként alkalmazása teljes mértékben biztonságos, nincsenek mellékhatásai. Tekintettel kiemelkedő hatékonyságára és számos jótékony tulajdonságára, a coleus forskohli kivonatot tartalmazó termékek jelenleg folyamatosan növekvő népszerűségnek örvendenek mind a magyar, mind a nemzetközi piacon. A forszkolin fogyasztó hatásán kívül egyéb jótékony hatással is rendelkezik:- elsősorban szabályozza az anyagcserét, - segíti az emésztőrendszer munkáját, - jótékony hatású a szervezet hormonháztartására, - csökkenti a vérnyomást, - erősíti a keringési rendszert, - megelőzi a cukorbetegség kialakulását és - serkenti a pajzsmirigy inzulin termelését. Hogyan hat: - elégeti zsírszövetét- felgyorsítja anyagcseréjét- megállítja a nyomasztó éhségérzetet- megtisztítja szervezetét a toxinoktól- feljavítja bőre kinézetét – eltűnik az ekcéma és az egyéb bőrhibák- egész szervezete egészséges leszA cink: - elősegíti az inzulin képződését, - felnőtteknél lerövidíti a gyógyulási időt megfázás, nátha, torokfájás esetén, - részt vesz a fehérje-szintézisben, a zsír-, és a nukleinsav-anyagcserében, - ellenőrzi és irányítja az anyagcsere-folyamatokat és az enzimrendszerek működését, - nélkülözhetetlen a DNS és RNS előállításához és a szaporodási szerv kifejlődéséhez, - szerepe van a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásában, - prosztata panaszok, potenciazavar, szabálytalan menstruáció és meddőség kezelésében nyújthat segítséget, - fokozza a növekedést és a szellemi frissességet, - fenntartja a normális tesztoszteron- és spermatermelést, - csökkenti a mérgező anyagok, ártalmas fémek lerakódását (ólom, kadmium), - eltünteti a körmökön a fehér foltokat, - hatékonyan kezeli a serdülőkori pattanásos bőrt. A króm: A terméket kiegészítettük krómmal, mely részt vesz tápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A króm egy alapvető nyomelem, mely fokozza az inzulinműködést, valamint befolyásolja a szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcserét. Úgy vélték, hogy a króm a súlyvesztés segítőjeként is használható, valamint javíthatja a vércukorkontrollt a cukorbetegségben szenvedő embereknél. VércukorkontrollSzámos vizsgálat tanulmányozta a krómkiegészítők hatásait a 2-es típusú cukorbetegség esetén. A króm kiegészítés valóban javítja a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők vércukorszintjének szabályozását. SúlyvesztésMivel a króm hatással van a glükóz-, valamint zsíranyagcserére, a kutatók felfedezték a súlyvesztés elősegítésében, valamint a testösszetétel javításában (pl. kevesebb zsír, több izom) való szerepét. Sajnos csak napi sok csésze teával tudnád a zöld tea és az indiai csalán hatóanyagait érdemi mennyiségben elfogyasztani, ami, hacsak nem próbálkozol meg a teában oldott protein és kreatin itallal, nehezen illeszthető be az emberek táplálkozásába. Számukra a megoldást az olyan étrend-kiegészítő készítmények jelenthetik, mint az OCSO India csalán (Forszkolin) + Zöld tea. A megfelelő hatóanyag biztosítása érdekében a zöld tea és az indiai csalán kivonatát kapszula formában is be lehet szerezni. Az OCSO India csalán (Forszkolin) + Zöld tea kapszula előnye, hogy az otthon elkészített teával ellentétben a kapszula garantáltan tartalmazza az összetételben feltüntetett hatóanyagokat!Tehát hogyan lehet biztosítanunk az eredményes fogyókúrát tabletták segítségével?- A terméktájékoztatónak megfelelően kell szedni, rendszeresen és nem túllépve a javasolt mennyiséget. - Diétára kell váltani, olyanra, ami étrendünket napi öt étkezésre korlátozza (három főétkezésre és két kisebbre) és ellátja a szervezetet minden szükséges tápanyaggal. - A diétát ki kell egészíteni mozgással, a legjobb olyan edzést választani, ami fizikai erőfeszítéssel épp úgy jár, mint az egyes testrészekre koncentrált gyakorlatokkal, ezek segítségével leadhatjuk a fölös zsírmennyiséget. - Meg kell inni legalább 2 liter vizet naponta. Ne feledd, hogy semmi nem fogyaszt helyettünk! Az étrend-kiegészítők segíthetnek nekünk ebben, de nem helyettesítik a helyes diétás és a fizikai aktivitást.

Így is ismerheti: Indiai Csalán Forszkolin kapszula 30 db, IndiaiCsalánForszkolinkapszula30db

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.