YESSHOP

YESSHOP
Cégnév
YES CERTIFIED MERCHANDISE KFT
Alapítás éve:
2015
Cím:
Tel.:
+36704208750
2
3
0
0
0
7
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) YESSHOP boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

Nagyon jó bolt! Utánvéttelel is megoldható néhány nap alatt kiszállítják.

 

A visszajelzéseket nézve aggodalmakkal rendeltem meg a terméket, gondolván, hogy mivel
1. utánvétes fizetési lehetőség van, nem veszíthetek vele semmit
2. nem egy egetrengető összegről van szó.

Megrendelés után még egy hét se telt el, de a GLS futárszolgálat máris meghozta. Nem tudom, hogy kinek mi baj volt, de nekem probléma nélkül megérkezett és végre tudtam villanykörtét cseréln

 

YESSHOP (1 hete)

Kedves Ádám, köszönjük, ez jól esik. Sajnos az elégedett vásárló ritkán jelez vissza nekünk, a rosszat előbb megkapjuk, bár ritkán fordul elő.... de hol nincsenek hibák, fennakadások...
Örülünk, hogy valaki megtette mégis!

Két rendelésből kettő lemondva készlethiány miatt. Gratulálok!

 

YESSHOP (1 hete)

Kedves Viktor,
Sajnálom, hogy éppen két olyan rendelése volt, amit vissza kellett mondanunk. Sajnos beszállítóink néha nem jelzik időben a készlethiányt.

A 2017. 03. 12-én leadott rendelésem a mai napig (2017. 05. 17) nem érkezett meg!
A kiszállítással kapcsolatos első információkérésemre (márc 14. ) még érkezett is válasz, de a másodikra (ápr. 25. ) már semmi.. Szomorú vagyok! !

 

YESSHOP (4 hónapja)

Kedves Balázs,
A rendelt termék éppen hiánycikk volt áruházunkban, a beszállító ígéretet tett a termék pótlására ami nem történt meg. Erről küldtünk Önnek egy válasz emailt is amit sajnos nem kapott meg.
Utólag is elnézését kérem.
Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálat

Egy nagy 0 az egész. Kb. 20 napja rendeltem egy vendégágyat és amikor fel akartam keresni az oldalt az oldal nem elérhető, amikor elérhetővé vált az eladó annyit mondott nem is érti miért nem kaptam semmilyen emailt.... én sem értem aki teheti inkább máshol vásároljon...

 

YESSHOP (5 hónapja)

Kedves Gergely,
A rendelt termék stabil kínálata áruházunknak, nem értem mi történhetett. Áruházunk elérhető ügyfélszolgálatunkon telefonon és emailben folyamatosan állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálat

Minősíthetetlen. Nem kaptam visszaigazoló email. Majd váratlanul mégis megjött a rendelt áru törötten. Azóta sem tudom elérni őket.

 

YESSHOP (5 hónapja)

Kedves Pintér István,
Nagyon sajnáljuk,hogy törötten kapta meg a terméket, a futárszolgálat sok esetben nem megfelelően kezeli csomagjainkat.
Kérem keresse fel emailben ügyfélszolgálatunkat, adja meg számlaszámát és azonnal visszautaljuk a vételárat.

Rendelésem után egy visszaigazoló e-mailben 5-7 nap múlva ígértek a szállítást. a 6 napon írtak egy emailt, hogy rendelésemet törölték készlethiány miatt. no comment.. , még szerencsém volt hogy nem előre fizettem hanem utánvéttel kértem. összegezve, megbízhatatlan webshop, aki meg mégis úgy dönt, hogy tőlük rendel az semmikép ne fizesse ki előre! !! kedvező ár, kedvező szállítás, de mi

 

YESSHOP (5 hónapja)

Kedves Arnold Bucher,
A webáruházak kínálata sokkal szélesebb mint általában egy hagyományos kiskereskedelmi egységé, ebből fakadóan néhány függünk beszállítóink raktárkészletétől. Sajnos ebben az esetben is ez történt.
Nagyon sajnálom, hogy pont Ön esett ennek áldozatául. Ennek kompenzációjaként következő rendeléséből 10% kedvezményt szeretnék felajánlani.
Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálatesetben

Rendeltem Tőlük előre fizettem. Másnap közlik törlik a rendelésem, mert nincs a megrendelt termék. Oké, de a pénzemről egy szó se esett. Írtam nekik, vissza kellene utalniuk a pénzem, megadtam a bankszámlaszámom , ezután már választ sem kaptam, másnap a pénzem sehol se volt még. Megkérdeztem, mégis mikor utalják? Semmi válasz. Most még várok hátha a jövő héten visszautalják.

 

YESSHOP (5 hónapja)

Kedves Anita,
Amennyiben előre fizeti a vásárlását a PayU rendszeren keresztül Ön teljesen biztonságban van, hiszen csak kézbesítés esetén íródik jóvá számlánkon.
Amennyiben töröltük a rendelését a rendszer automatikusan oldja az összeg zárolását kártyáján.
Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálat

A rendelésemkor kapott visszaigazolás után rendben megkaptam a rendelést követő 2. napon az árut. Szállítási díjat nem kértek, így az ár itt volt a legkedvezőbb.
Köszönöm! Még vásárolok itt a jövőben is.

 

YESSHOP (5 hónapja)

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!
Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálat

Olcsó árak, kedvező szállítási díjak, eddig jó. Majd kezdhetsz imádkozni, hogy vajon megkapod-e amit rendeltél vagy nem. E-mailes megkeresésre nem reagálnak, ebből kiindulva ha bármi gond lesz a termékkel biztos megoldhatatlan akadályba ütköznék.

Szállítás előtt semmi értesítés, a beígért 1-3 napos szállítási idő (elhúzódó szállításnál értesítést ígérnek) letelte után sem értesítés,

 

YESSHOP (5 hónapja)

Kedves Balázs,
Nagyon szépen összefoglalja áruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, csak éppen nem igaz. Rendszerünk automatikusan kommunikál a regisztrációkor megadott email címmel, sok esetben hibás email címet kapunk így leveleink nem kézbesítődnek.
Olyan is előfordul, hogy a fogadó levelező szerver SPAM-ként érzékeli levelünket és a levélszemétbe kerülnek így sem kapja meg azokat. Higgye el részünkről sokkal nagyobb a "hazárdírozás" egyetlen emailre saját költségünkön feladni a termékeket:). De mi szívesen tesszük több ezer elégedett ügyfél örömére.
Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálat.

Üzletek

Átvételi pontok

Yesshop(átvételi pont)
Cím: 1116 Budapest, Talpas u. 3
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 70 420 8750
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 16:30
kedd 08:00 - 16:30
szerda 08:00 - 16:30
csütörtök 08:00 - 16:30
péntek 08:00 - 16:30
szombat Zárva
vasárnap Zárva
YESSHOP(átvételi pont)
Cím: 1116 Budapest, Sopron út 64.
Telefon: +36704208750
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
YESSHOP
1116 Budapest, Talpas u. 3
^