Vivantis a.s.

Vivantis a.s.
Cégnév
Vivantis a.s.
Alapítás éve:
2001
Tel.:
+36 155 073 50
5
2
0
0
0
0
Bemutatkozás
Vivantis arra inspirálja Önt, hogy azt vásárolja meg magának, amiben önmaga lehet. Ez egy márkás e-shop, ahol megtalálja a márkás ruhákat, kozmetikumokat, parfümöket, ékszereket és karórákat. A széles választékának köszönhetően egy helyen tudja létrehozni egyedi outfitjét , tetőtől talpig, a kézitáskáktól kezdve a parfümig, és az óráktól a cipőkig. Vivantis kiválasztja az Ön számára a világmárkák legérdekesebb darabjait, amelyekben #önmaga lehet és ezenkívül rendkívül kedvező áron. A legmagasabb minőségű szolgáltatáson alapul, és a legtöbb áru raktáron van. A Vivantis e-shop 5 európai országban működik, Csehországban van a székhelye és 2001 óta van az internetes piacon.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Vivantis a.s. boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Az ügyfélszolgálat nagyon korrekt, gyors és segítőkész. Azt gondoltam, hogy ilyen áron hamisítványt kapok, viszont az ellenkezője történt, teljes mértékben eredeti terméket kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve a bolttal, megérdemelten öt csillag. Legközelebb is biztosan innen fogok rendelni.

 

Vivantis a.s. (1 hónapja)

Kedves Bálint!
Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk az elégedetségét. Nagyon örülünk, hogy öt csillagra értékelte szolgáltatásainkat.
Webáruházunk folyamatosan dolgozik a fejlesztésen,ezért fontos számunkra a Vásárlóink visszajelzései.
Remélem mihamarabb újra ellátogat a weboldalunkra.
Szép napot
Vivantis.hu
Éva

Gyors és korrekt rendelés teljesités. Az ár kedvezö volt nagyon, tertottem hogy utánzatot kapok, de eredeti terméket küldtek! Már tudom hogy innen fogom további rendeléseim kérni!

 

Vivantis a.s. (2 hónapja)

Kedves László!
Nagyon köszönjük ezeket a szép sorokat.
Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb.
Szeretettel várjuk következő rendelését.
További szép napot.
Vivantis.hu
Éva