trendmaker.hu

trendmaker.hu
Cégnév
trendmaker.hu kft
Alapítás éve:
2013
4
301
102
45
43
20
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) trendmaker.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
58.9 %
20.0 %
8.8 %
8.4 %
3.9 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Senkinek sem ajánlom , sérült terméket kaptam, el sem indult az óra , azt írták cseréltessek elemet egy uj drága órában. Születésnapra rendeltem , de mikor írtam a válasz olyan volt mint ha egy robottal beszéltem volna , ha oda írják sérült akkor nem kell, annyit tudnak csak hogy a pénzt vissza utalják

 
Vásárlói vélemény

Három hét alatt sem voltak képesek feladni az elvileg már a megrendeléskor is raktáron lévő terméket.

 
Vásárlói vélemény

3 terméket rendeltem! 2 nap múlva visszamondták a rendelést!
Nem egy korrekt cég, nem ajánlom!

 
Vásárlói vélemény

Eredetinek nevezett órát rendeltem, ami kézhezvételt követően egyértelműen látszott, hogy gyenge minőségű hamisítvány. 14 napos elállási joggal élve a pénzt visszautalták.

 
Vásárlói vélemény

Terméket december 6-án rendeltem, amit 22-én kézbesítettek. Ajándéknak szántam. Sajnos nem néztem meg kézbesítéskor. Nagy meglepetés volt, mert nem az volt a dobozban, amit rendeltem. Reklamáltak, visszautalták a pénzt és küldtek futárt a termékért. Nagy csalódás volt, sokat kellett várni, nem azt kaptam, amit rendeltem, most már nem kapható.
Vannak pozitívumok is: mindig válaszoltak e

 
Vásárlói vélemény

Megbizhato

 
Vásárlói vélemény

Szkeptikus voltam. Mégis rendeltem két napszemüveget. Az áru minősége nagyon rendben volt, a termék polarizáltnak volt hirdeteve és az is volt! A csomagból viszont kimaradt egy szemüvegtok, mely a vásárlásnál fel volt tüntetve. Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy nekem fontos lenne, bár sok reményt nem fűztem hozzá, egyéb boltokkal már van bőven rossz tapasztalatom. Este írtam a mailt, reg

 
Vásárlói vélemény

Eddig csak pozitív tapasztalatom van. Az ügyfélszolgálat szinte azonnal válaszol. 2 hét a szállítás, de megérte. A Ted Baker szemüveg kifogástalan állapotú. Most a Fossil órát várom. Jövő hétre ígérték.

 
Vásárlói vélemény

A rendeléskor láttam, hogy majd csak 2 hét múlva tudják szállítani az órát, de ettől függetlenül megrendeltem, és bankkártyával ki is fizettem. Amikor már majdnem eltelt a 2 hét, kaptam egy emailt, hogy sajnos véglegesen elfogyott az óra, nem tudják küldeni. Kérték, hogy írjam meg a bankszámlaszámomat, hogy vissza tudják utalni az előre kifizetett összeget. Minden email-emre választ kapt

 
Szepesi Kata

A brands. hu-t párhuzamosan üzemeltető csaló banda. Senki ne vásároljon tőlük! Nem telejsítik időben a megrendelést. Telefonszám nincs, az elektronikus levelekre nem válaszolnak. A pénzedet nem kapod vissza!