trendmaker.hu

trendmaker.hu
Cégnév
trendmaker.hu kft
Alapítás éve:
2013
4
299
102
45
41
17
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) trendmaker.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
59.3 %
20.2 %
8.9 %
8.1 %
3.4 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Eddig csak pozitív tapasztalatom van. Az ügyfélszolgálat szinte azonnal válaszol. 2 hét a szállítás, de megérte. A Ted Baker szemüveg kifogástalan állapotú. Most a Fossil órát várom. Jövő hétre ígérték.

 
Vásárlói vélemény

A rendeléskor láttam, hogy majd csak 2 hét múlva tudják szállítani az órát, de ettől függetlenül megrendeltem, és bankkártyával ki is fizettem. Amikor már majdnem eltelt a 2 hét, kaptam egy emailt, hogy sajnos véglegesen elfogyott az óra, nem tudják küldeni. Kérték, hogy írjam meg a bankszámlaszámomat, hogy vissza tudják utalni az előre kifizetett összeget. Minden email-emre választ kapt

 
Szepesi Kata

A brands. hu-t párhuzamosan üzemeltető csaló banda. Senki ne vásároljon tőlük! Nem telejsítik időben a megrendelést. Telefonszám nincs, az elektronikus levelekre nem válaszolnak. A pénzedet nem kapod vissza!

 
Vásárlói vélemény

Senkinek nem ajánlom! Hazug, egyoldalú, ígérgető, bunkó banda!

 
Vásárlói vélemény

Kedvező árak, gyors kiszállítás. Múlt héten hétvégén rendeltem tőlük egy Adidas nadrágot, (az oldalon azt írták, mint esedékes érkezés: 02: 11-02: 15) amit ma a Postán át is vettem. Na ezt már nevezem sebességnek. A csomag rendben volt, az Mpl futárszolgálat hozta ki a postára. Meg voltam ilyedve, hogy heteket kell várnom a rendelésemre, de úgy látszik mégse : D
Legközelebb is Önöket vá

 
Vásárlói vélemény

A leglassúbb itthoni internetes bolt akikkel dolgom volt valaha.
15 nap alatt jött meg az áru, de csak a rendelés egyik fele. Lol!
Az áraik versenyképesek, kár hogy a bolt más téren nem az.

 
Vásárlói vélemény

Több hete rendeltem órát, írták, hogy 05 25 a szállítás eltelt de nem jött semmi, írtam, hogy megérkezik e 06 03 ig mert a férjem születésnapjára rendeltem annyit sem írtak vissza, hogy vegyél máshonnan, mert nem lesz itt időben!
Ez nevetséges! !!

 
Vásárlói vélemény

Ennyire korrekt web és vérprofi áruházzal még nem találkoztam. *****
5 hónap után a náluk vásárolt cipő talpa kezdett leválni a felsőrészről. Lefotóztam (cipők, hibák, számla, doboz). Elküldtem e-mailben este 19 órakor. 10 perc (! !! !! ) elteltével válaszoltak. Elismerték a reklamációmat és ahogy kérem visszafizetik a vételárat postával. Nem kicsit esett le az állam. Nem is hittem el.

 
Vásárlói vélemény

Két Polaroid szemüveget rendeltem az oldalról, a közelgő nászútra, mindkettő gyorsan megérkezett. Mindkettő eredeti volt, szuper árért. Az enyémen volt két kis karc a kereten, de jeleztem a problémát, és az oldalon nagyon segítőkészek voltak. (Nem az ő hibájuk) Meglepetésemre küldték GLS-el az újat, ajándékkal, és visszevitték a régit. Ajánlom mindenkinek, én is valószínűleg több dolgot

 
Vásárlói vélemény
 Elégedettség a bolttal
 Szállítási idő
 A bolt áttekinthetősége
 Ügyfélszolgálat/kommunikáció

Abszolót meg voltam elégedve. Törött volt az óra amit rendeltem és probléma mentesen cserélték. gyorsan, rugalmasan. nem feltételezték hogy én csináltam valamit.
Tetszett h mindent meg tudtam kérdezni email- ben!

Amiért tőlük vásároltam

jó volt az ár