Tintasziget nyomtatási szakáruház

Tintasziget nyomtatási szakáruház
Cégnév
Mentor Computer Kft.
Alapítás éve:
1997
Cím:
3400 Mezőkövesd, Diófa út 1. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36306554403
4.5
10
1
0
1
0
Bemutatkozás
Annyian hirdetnek akciós árakat, szuper gyors kiszállítást, fűt-fát-bokrot, csak hogy náluk vásároljon, akkor miért épp cégünket válassza?


Árak

Folyamatosan az általunk kínált termékekkel a különböző ár összehasonlító oldalak (árgép, árukereső, depo, stb.) első helyeinek egyikén vagyunk, igyekszünk mindig a legjobb árakat kínálni. Nem azért tudjuk padlóáron adni a termékek legtöbbjét, mert silány minőségűek, hanem mert közvetlenül mi importáljuk, így nem rakódik rá 3-4 „doboztologató” cég haszna.

Minőség

Az utángyártott patronok, tonerek közül kizárólag hivatalosan forgalmazható, bevizsgált termékeket kínálunk, valódi garanciával, számlával. Távol tartjuk magunkat a „távolkeleti”, nevesincs gyárak által készítet termékek importjától, mi szeretnénk, ha második alkalommal is cégünktől vásárolnának. Különösen figyelmükbe ajánljuk a „PQ” márkajelzésű, kiemelkedő minőségű termékeinket, melynek reklamációs rátája 0,4% alatt van.

Szállítás

Nem „III/2”-ben, minimális raktárkészlet nélkül dolgozó árgépes cég vagyunk, több mint 15 éve tevékenykedünk a számítástechnikai piacon. A „raktáron” jelzésű termékeink (webáruházunk kínálatának több mint 80%-a) valóban van raktáron, akár a megrendelés napján tudjuk küldeni. Raktárkészletünk biztosítja a nagyobb tételben rendelő viszonteladóink kiszolgálását is.

Ügyfélszolgálat

Cégünk elérhető munkanapokon 8-17 óra között, akár telefonon, akár emailben. Levelekre átlag 10 percen belül válaszolunk! Több mint 10 éve ugyanott található meg egyre bővülő szaküzletünk, nem fordulhat elő, hogy garanciális igényét nem lesz hol érvényesíteni.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Tintasziget nyomtatási szakáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
83.3 %
8.3 %
0.0 %
8.3 %
0.0 %
Összes vélemény

A legutóbbi rendelésemet lemondtam, mert valamilyen okból nem találták meg. Két nap múlva derült ki, mikor rájuk telefonáltam, mikor várhatom a terméket. .

A mostani rendelésnél a legvégén derült ki, hogy a szállítási költség igencsak megemelkedett. A 990 forintos szállítás kimeríti a vásárló megtévesztése címet, mivel majdnem a duplája lett. Ezt azért illene közölni a vevőkkel.

 

Tintasziget nyomtatási szakáruház (6 hónapja)

Tisztelt Csordás Erzsébet! Utánanéztem, az előző (februári) beérkezett rendelésnek teljesítése időben megtörtént. A szállítási költség súly alapú, ez több helyen is fel van tüntetve az oldalunkon, és a kosárértékhez is hozzászámolja a rendszer. A díj több éve változatlan, egy kg-ig 990Ft, Ön ennél nagyobb súlyú terméket rendelt, így a díj is magasabb.

Legjobb tonerek, patronok náluk, mindenkinek ajánlom!

 

A rendelést gyorsan feldolgozták, két napon belül megérkezett a csomag, ajánlom.

 

Több alkalommal rendeltem már, sohasem volt még probléma.

 

sok helyrol rendeltem mar, de ok a legjobbak ezen a teruleten

 

Néhány garanciálisan visszaküldött terméktől eltekintve soha nem volt velük probléma

 

Eddig egyszer vásároltam tőlük egy viszonylag ritka tonert kerestem de gyorsan megrendelték és elfogadható áron postázták is amit nem sokkal később megkaptam. Legközelebb is itt fogok vásárolni.

 

Cuki ügyintézők, gyors csomagkiküldés

 

Totálisan elégedett voltam a megrendelésemmel. Gyors ügyintézés után másnap megkaptam a csomagot. : )

 

mindig rendben szokott menni a vásárlás, legközelebb is vásárolni fogok itt