Timestore.hu

Timestore.hu
Cégnév
W25 s.r.o.
Alapítás éve:
2011
Cím:
85101 Bratislava, Wolkrova 25 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 199 89 709
4.5
17
0
0
0
2
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Timestore.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
89.5 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
10.5 %
Összes vélemény

Teljes mértékben elégedett vagyok velük. Egy Casio WVA-M650TD vettem tülök 2 nap alatt átvételi ponton volt csomag sértetlenül le is ellenőrizheted csomag minőségét fizetés előtt kinyitják neked átvizsgálhatsz mindent. Az átvételi ponton lévő fickó is teljesen korrekt volt. Termékhez minden alkatrész megvolt még egy is szerkezetet és leírást is adtak amivel méretre lehet állítani a láncs

 

Nem voltam elégedett a náluk vásárolt órával, illetve azzal ahogy kezelték a reklamációmat. Egy elég drága Seiko óra (eredeti ára szerintük 183. 000 ft, egyébként máshol 125. 000 ft) volt leakciózva 63. 000 ft-ra, amit kedvező árnak ítéltem meg. Habár már akkor gyanúsan olcsónak tűnt, de annyira állították magukról, hogy milyen megbízható cég. Az itteni értékeléseket is elolvastam... kér

 

A Casio órám Pozsonyból érkezett, ami kissé meglepett, de minden rendben ment. A rendelésem 4 munkanap alatt megérkezett, hibátlanul. A dobozban volt a számla, eredeti garanciajegy és 3 db TIMESTORE-os savanyúcukorka!
Köszi TIMESTORE : D
++++++++++++++

 

A megadott termék a megadott határidőre, folyamatos tájékoztatás mellett megérkezett.

 

Gyors, korrekt bolt. Egy Casio órát rendeltem tőlük szerdai napon, pénteken 9 órakor már megkaptam. A rendelés minden mozzanatáról folyamatosam emailben tájékoztattak. A boltot mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

Tegnap érkezett meg az álmaim órája. Még 1 nappal hamarabb is, mint ahogy az interneten szerepelt. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Az óra meseszép és tökéletes. Nagyon pozitív volt összességében minden!

 

Problémamentes vásárlás. Jelentős árkülönbség a javukra a többi bolttal szemben. Az óra az előre jelzett időpontban érkezett, hibátlan állapotban.
Az óra és a doboza valóban külön voltak csomagolva, de mellékeltek egy kis cetlit is, miszerint ők is így kapják a gyártótól az órát, tehát gyakorlatilag érintés nélkül küldik tovább.

 

Teljesen rendben volt a rendelés. Az ígért szállítási időn belül megküldték a rendelt órát, típusa: Citizen JY8020-52E. Telefonon korrekt felvilágosítást adtak. Az óra azért nem a dobozában, hanem a doboz mellé csomagolva érkezik buborékfóliában, hogy ne sérüljön. ez egy új rendelet a cégnél, csak azért jegyeztem meg, mert valaki negatívumként tüntette fel a véleményében. Eredeti, gyári

 

Kértem őket, hogy segítsenek nekem mert egy másik webáruházból rendelt óra nem fog időben megérkezni, és másnap itt volt az óra, így megmentették a férjem születésnapját!
Nagyon köszönöm!

 

Nem a megrendelt terméket kaptam hanem egy másikat.
Hitvány csomagolás az óra nem a dobozában hanem mellette egy buborékfóliában volt számomra érthetetlen.
Karcos hátlap pedig a szíj nem is ér hozzá (csak hibátlan terméket cserélnek vissza természetesen).
Gyorsan lepattintó ügyfélszolgálatis.
Egyébként egy kicsit drágább órát küldtek aminek sokan talán örülnének, de én még Így is

 
^