Timestore.hu

Timestore.hu
Cégnév
W25 s.r.o.
Alapítás éve:
2011
Cím:
85101 Bratislava, Wolkrova 25 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 199 89 709
5
8
0
0
0
0
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Timestore.hu boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

Egy női karórát rendeltünk csomagpont-os kiszállítással. Minden a lehető leggördülékenyebben ment. CSak ajánlani tudom. A szállításhoz használt csomagolás is kifogástalan, a dobozban lévő óra dobozban érkezett, így minimálisra csökkentve az esetleges sérülések veszélyét.

 

Minden rendben volt a rendeléssel. A határidő előtt egy nappal érkezett meg az óra. Az ügyfélszolgálaton kedvesek és segítőkészek voltak. Mindenkinek ajánlani tudom a TimeStore-t.

 

Tisztelt TIMESTORE. HU!
Nagyon elégedett vagyok az órával, csodálatos és a szállítással is minden rendben volt!
Nagyon szépen köszönöm! : )
Üdvözlettel: Bence B Nagy

 

Csütörtökön rendeltük az órát, és hétfőre már itt is volt, ami a karácsonyi hajtásban példaértékű. Köszönjük! !! Kellemes Ünnepeket!

 

Két napja rendeltem meg az órát, ma meg is érkezett. Kifogástalan állapotban, valóban eredeti órát kaptam. Az üzlet kommunikációja nagyon jó, végig tudtam követni, hogy éppen merre jár a megrendelt termék. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

Megrendelés után két órával már kiszállítás alatt volt az óra. Két nap múlva pedig meg is érkezett. Elégedett voltam mindennel!

 

Nagyon gyorsan megérkezett az általam megrendelt karóra. Elégedett vagyok a termékkel és a bolttal.

 

Külön köszönet a gyors szállításért. Az óra gyönyörű, ajándék volt, és óriási örömet szerzett. A kommunikáció több mint kíváló és nagyon segítőkész. Még egyszer köszönöm.

 
^