Tesco Online

Tesco Online
Cégnév
TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.
Alapítás éve:
1996
Cím:
2040 Budaors, Kinizsi street 1-3. (Hagyományos bolt)
2
6
2
3
1
28
Bemutatkozás
Válasszon több ezer termék közül, rendeljen bárhonnan, válogasson a termékek között és élvezze a bevásárlást az otthona kényelméből! A Tesco Online két szolgáltatást kínál a nagyszerű online vásárlási élményhez. Az első A Tesco Otthonról, mely nagyobb városokban és környékükön érhető el, a második pedig a Tesco Doboz Webáruház, ami országszerte elérhető, még a Tesco Otthonról területéről is. Szolgáltatásaink az Ön lakhelye alapján állnak rendelkezésre, regisztráció után ellenőrizheti, melyiket veheti igénybe.

A Tesco Otthonról szolgáltatással több, mint 13 000 termék széles választékából vásárolhat online, beleértve a friss és fagyasztott élelmiszereket is. Válassza ki a kedvenc termékeit, vagy akár adja le újra korábbi megrendelését! Elfogyott néhány dolog a hűtőből? Csak olvassa be mobiltelefonjával a vásárolni kívánt termékek vonalkódját! Válassza ki a szállítási idősávot, és rendelését házhoz szállítjuk Önnek, vagy a következő napon azonnal átveheti a legközelebbi Átvételi Ponton!
A Tesco Otthonról keretén belül helyettesítő terméket ajánlunk fel, amennyiben a megrendelt termék a kiszállítás napján nem elérhető az adott áruházban. Ezek a helyettesítők opcionálisak, és teljes mértékben is lemondhat minden helyettesítő termékről a rendelés során vagy az átvételkor. Ebből következik, hogy a termékek ára minden esetben irányár. A ténylegesen kiszállításra kerülő termékekről e-mailben értesítőt küldünk Önnek, még a szállítás előtt. A végső döntés, hogy mely termékeket veszi át, az Ön kezében van. Természetesen csak azokért a termékekért kell fizetnie, amiket ténylegesen átvett.

Tartózkodási helyétől függően előfordulhat, hogy a Tesco Otthonról szolgáltatás nem áll rendelkezésre. Azonban bármikor igénybe veheti az országos Tesco Doboz Webáruházat, ahol több mint 4000 tartós termék közül választhat online, és kényelmesen vásárolhat tartós élelmiszereket, italokat, kozmetikumokat, háztartási felszereléseket, mosószereket, csecsemőknek vagy háziállatoknak szánt termékeket. Rendelését a Tesco munkatársai mindig gondosan válogatják össze és futárral kiszállítják 3-5 munkanapon belül.

Tesco Otthonról:
• Nagyobb városokban és környékükön elérhető
• Több, mint 13 000 kiváló minőségű termék közül választhat, beleértve a friss és fagyasztott élelmiszereket is
• Ha nincs elegendő készlet, módosíthatja a megrendelt termékeket és lehetősége van lemondani a vásárlás során. Törölheti vagy módosíthatja teljes rendelését a szállítás előtti nap 23 óráig
• Rendelését házhozszállítjuk vagy átveheti bármelyik Átvételi Pontunkon
• A megrendeléshez irányárat alkalmazunk, amely a szállítással változhat
• A szerződéskötés pillanata a szállítás, amikor eldöntheti, mely termékeket kívánja megtartani

Tesco Doboz Webáruház:
• Országosan elérhető, beleértve a Tesco Otthonról szállítási területeit.
• Több mint 4000 tartós termék közül választhat
• Nem küldünk helyettesítő terméket készlethiány esetén
• Módosíthatja a vagy törölheti megrendelését a létrehozás napján 23 óráig.
• Házhozszállítás futárszolgálat által, általában 3-5 munkanapon belül.
• A termékek ára a megrendeléskor rögzített, amely nem változik a szállításkor
• A megrendelést a megerősítő e-mail kézhezvétele után véglegesítjük

Bővebb információt a szolgáltatásainkról az alábbi linken talál: www.tesco.hu/osszehasonlitas/
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Tesco Online boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
15.0 %
5.0 %
7.5 %
2.5 %
70.0 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Az utóbbi néhány hónapban nem is rendes Tesco-s jármű hozta a rendeléseimet, hanem alvállalkozót küldtek, akinek nem hűtős kocsija van, mégis a hűtést igénylő árukat is kiküldik vele. Egyszer a hús meg is romlott, mire ideért.
Egy időben voltak promóciós termékminták, de most már csak a szórólapok jutnak el hozzám.
Nem lenne gondom a helyettesítő termékekkel, ha értelmesen kezelnék a

 
Vásárlói vélemény

90 perces késés, erről a megjelölt idősáv vége előtt 10 perccel kaptam tájékoztatást...

 
Vásárlói vélemény

Miota covid van, rendszeresen rendelunk a Tescobol.... more or less rendben is szokott lenni. De mivel Vecsesen lakunk, itt eleg nehez elore idopontot foglalni, - leven ugye Vecses a vilag vegen van

 
Vásárlói vélemény

Az online rendelés és rendszer vállalhatatlan! Egy ekkora cég 2022-ben ott tart, hogy az interneten készleten levő lefoglalt, átvételi időpontot is rögzített terméket eladja másnak? ?? És ezt nem először csinálják meg a gyerekemmel! Ha nem lenne moderálva a véleményem, most tele lenne káromkodással!

 
Vásárlói vélemény

A közölt árak sem stimmelnek!
Reklám csalás!
Fel kéne jelenteni azokat, akik ilyeneket adnak közre!

 
Vásárlói vélemény

Életem első rendelését törölték, ami a személyesen átvételnél derült ki. Az átadó kolléga főnöke annyival zárta le, hogy tegyek panaszt a vevőszolgálaton. Soha többé Tesco, nem csodálom, hogy évről évre jelentős piaci részesedést veszítenek!

 
Vásárlói vélemény

Tömören: Katasztrófa! A megrendendelt tételekből 8-at ki sem szállítottak, további 7-et pótoltak valamivel. Az összes jégkrém folyósra olvadtan érkezett meg, ezt visszafagyasztani már nem lehet, 2500Ft landolt is a kukában. LED izzóból a megrendelt helyett másikat küldtek, jóval drágábban, ami még nem lett volna baj, de annyi esze már nem volt a kedves kollégának, hogy a színhőmérséklete

 
Vásárlói vélemény

Csak amiatt csináltam fiókot, hogy megírjam ezt a véleményt.

Mai nap rendeltem a tescotól. Már ott kezdődik, hogy 1. 5 órát késet. Miért értelme van így az idősávnak? A kiszállítás napján jelezték hogy kb 5000Ft értékű árut nem tudnak kiszállítani, mert nincs raktáron. Ezt miért nem lehet jelezni megrendelés közben? Miért nincs raktár információja egy tesco nagyságú cégnek? A nagy p

 
Vásárlói vélemény

Kacérkodtam vele, hogy rendelek a tescotól, viszont ma megláttam az üzletben, ahogy összeszedik az árukat. A dolgozó hölgy, puszta kézzel tapogatta össze a pékárut, és így tette bele a zacskókba. Őszintén szólva, a belem kifordult a látványtól.
Reménykedem hogy rendet tesznek és nem fog ez előfordulni a jövőben.

 
Vásárlói vélemény

Maximálisan elégedett voltam a kiszállítással. Időben érkezett, amit rendeltem, azt kaptam(nem helyettesítő terméket). Először vásároltam kiszállítással(karanténban vagyok, ezért sajnálom is hogy a sofőrnek nem tudtam borravalót adni) , de nem utoljára.

 
Üzletek

Üzletek

Tesco Online(hagyományos bolt)
Cím: 2040 Budaors, Kinizsi street 1-3.
Térkép » | Megközelítés »
Tesco Budaörs Hipermarket(hagyományos bolt)
Cím: 2040 Budaors, Kinizsi u. 1-3.
Térkép » | Megközelítés »
Nyitvatartás
hétfő 00:00 - 00:00
kedd 00:00 - 00:00
szerda 00:00 - 00:00
csütörtök 00:00 - 00:00
péntek 00:00 - 00:00
szombat 00:00 - 00:00
vasárnap 00:00 - 00:00
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
TESCO ONLINE
2040 Budaors, Kinizsi street 1-3.
TESCO BUDAÖRS HIPERMARKET
2040 Budaors, Kinizsi u. 1-3.
Összes