Tesco Online Bevásárlás

Tesco Online Bevásárlás
Cégnév
TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.
1
0
0
0
0
11
Bemutatkozás
Az Online Bevásárlás a Tesco izgalmas, új szolgáltatása, amely az otthoni internetes vásárlás kényelmét nyújtja. Online kínálatunkban jelenleg több mint 20.000 termék található.
Vásárlóink a Tesco Online Bevásárlás használatával ugyanolyan alacsony árakkal és akciókkal találkozhatnak, mintha csak egy Tesco Áruházban vásárolnának.
A kiszállításhoz 2 órás idősávok állnak rendelkezésre. Ezek az idősávok hétfőtől vasárnapig, reggel 08:00 órától este 22:00 óráig érhetőek el. Emellett Átvételi Pontjainkon lehetőség van az összekészített bevásárlás személyes átvételére is.
Az Online Bevásárlás szolgáltatás jelenleg Budapest, Szeged és Győr vonzáskörzetének nagy részén, illetve Székesfehérváron érhető el.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Tesco Online Bevásárlás boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
0.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
100.0 %
Összes vélemény

Őszintén nem vagyok rosszindulatú, most sem dühös vagyok csak csalódott és már többszöri nekifutásra ismét nem szeretnék többé a Tescotól rendelni.
Az ember, legalábbis én, azért használom ezt a módot mert nincs lehetőségem elmenni vásárolni - volt hogy a munka jött össze a gyerekek mellett, most épp újszülöttel vagyok otthon, remélem elég nyomós érv. A lényeg hogy a szükség hozza ezt

 

Vásárlás közben többszöri technikai problémák. Felhívom az ügyfélszolgálatot, és a következő választ a kapom: A Tesco webáruház szolgáltatása nem támogatja a Chrome böngészőt(! !! ), ezért cseréljem le Firefoxra! Egyszóval, egy akkora vállalat nem támogatja azt a böngészőt, amit jelenleg az internetezők 66 százaléka használ. Nagy szeretettel gratulálok! : -)

 

Rendeltünk 20 db-ot személyes átvétellel. Az átvételkor közlik velünk, hogy csak 4 db van a többit más termékből egészítik ki készlethiány miatt. A rendelés felvételekor sem tályékoztatnak, hogy nincs elegendő, de menet közben sem kapunk információt, csak akkor amikor átvennénk és fizetnék. Azzal a szöveggel, de hát ez megszokott normális dolog, hogy készlethiány esetén más termékkel pó

 

Hihetetlen, már többször megrendeltem, s a szállítás napján közlik, hogy nem elérhető! ! !! !! ! Illetve valamikor nem is történik értesítés, mi meg várjuk, s nekem kell őket felhívni, hogy már letelt az időintervalum, s közlik, " ja ez törölve van"
Felháborító! !! !! !! !! !! S azóta is folyamatosan lehet rendelni!
Ez csak vevő csalogató, hogy hátha rendelsz hozzá még valamit , s

 

Botrányos hogy hirdetik folyamatosan és nincs is meg! !!

 

Éppen indultam volna átvenni a visszaigazolt, kifizetett terméket (LEGO) , amikor kaptam egy SMS-t, hogy a termék átmenetileg nem elérhető, és törölték a rendelésemet. Azt hiszem ehhez többet nem lehet hozzáfűzni...

 

Mivel a mi városunkban nincsen házhoz szállítás, elmentem a dunaújvárosi Tescoba, ahol van, de 12ezer Ft-rt. Kinek van leárazva, mert ahogy látom, nem lehet ott sem hozzájutni, ahol van házhoz szállítás.
Nem kellene eltávolítani ezt a terméket a honlap kínálatából, ha nincs, és az áruházakban sincsen ennyiért? ?

 

A termék szállításának napján hívtak, hogy nincs raktáron és nem tudják mikor lesz. Most is meg tudnám rendelni, ezúttal még olcsóbban, de ezek után teljesen felesleges, mert nem létező terméket hirdetnek, megtévesztő módon.

 

A már több hete reklámozott termék ( még most is reklámozzák ) nem kapható sem a boltokban , sem online! !! !
Az egész egy megtévesztő reklám !

 

A Tesco online bevásárlás bolt nem való a webshopok közé, nem hasonlítható össze egyik bolttal sem. Ugyanazt a terméket rendeltem meg 3 különböző átvételi pontra, egyik helyen sem volt elérhető, ennek ellenére hirdetik a terméket, mint elérhető termék és engedi kiválasztani azt az átvételi pontot, ahol nem áll rendelkezésre a termék. Vicces kategória, hogy meg lehet rendelni, de nincs ké