Tesco Online Bevásárlás

Tesco Online Bevásárlás
Cégnév
TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.
Alapítás éve:
2000
1.5
2
1
1
1
14
Bemutatkozás
Az Online Bevásárlás a Tesco izgalmas, új szolgáltatása, amely az otthoni internetes vásárlás kényelmét nyújtja. Online kínálatunkban jelenleg több mint 17.000 termék található.
Vásárlóink a Tesco Online Bevásárlás használatával ugyanolyan alacsony árakkal és akciókkal találkozhatnak, mintha csak egy Tesco Áruházban vásárolnának.
A kiszállításhoz 2 órás idősávok állnak rendelkezésre. Ezek az idősávok hétfőtől vasárnapig, reggel 08:00 órától este 22:00 óráig érhetőek el (városonként eltérőek a szállítási napok). Emellett Átvételi Pontjainkon lehetőség van az összekészített bevásárlás személyes átvételére is.
Jelenleg az Online Bevásárlás szolgáltatás többek között Budapest, Szeged, Debrecen és Győr vonzáskörzetének nagy részén, illetve Székesfehérváron, Veszprémben és Nyíregyházán érhető el.
A pontos kiszállítási területekről itt tájékozódhat (irányítószámának megadásával): https://tesco.hu/markak-es-szolgaltatasok/bevasarlas/elso-bevasarlas/
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Tesco Online Bevásárlás boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
10.5 %
5.3 %
5.3 %
5.3 %
73.7 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A TESCO Online bevásárlás egy jó eszköz, ha jól használod. Én párhavonta vásárlok be nem romlandó cuccokat, pld. üdítőket, nasikat, tusfürdőket, stb.
Néhány dolgot viszont szigorúan el kell kerülni, meg kell fogadni.

-Használd csomagolt, nem romlandó termékek vásárlására (lejárati nap után kihozott Túró Rudi, stb. )
-Ha nem gond, hogy néha kicserélik teljesen fogyatékos cserékre (

 
Vásárlói vélemény

Negatív:

1. Romlott volt a hús (konkrétan zöld) amit kihoztak

2. Amik miatt rendeltem kb mind hiányoztak és a helyettesítő termékek elég bénák voltak pl. rendeltem vajat, erre vaj ízű margarint kaptam

 
Vásárlói vélemény

Rendelésem leadtam, másnapra kellett volna kiszállítaniuk. Vártam, csak vártam, de nem érkezett meg. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és tájékoztattak róla, hogy a megrendelt áru nincs az áruházban ezért nem tudják kiszállítani. Igazán elmehetnek a 1, 2, 3.... 10, hogy nem képesek felhívni, vagy egy emailt dobni, hogy mi a helyzet, ne várjam Őket! Ezentúl hozzám nem kell szállítaniuk semm

 
Vásárlói vélemény

A TESCO Online folyamatos csalódás. Az, hogy alapvetően drága, még hagyján. Szinte nincs olyan kiszállítás, ahol ne lenne helyettesítő termék lista. Nagyon bosszantó, ha éppen azok a termékek hiányzanak, ami miatt az egész megrendelést leadod. És nem értesítenek, hogy nem tudják például a húst kihozni. Úgy készülsz, hogy minden otthon lesz a főzéshez és akkor meglepetésszerűen mégse hozz

 
Vásárlói vélemény

Évek óta havi három alkalommal vásárolok a Tesco online . Általában megelégedésemre. Ami néha bosszant a helyettesitő temékek. Most pl rendeltem egy Tesko nescafét és hozzá kávéfehéritőt. Kaptam is kávéfehéritőt, de a nescafé helyett tejport küldtek. Ebből nehezen lesz a reggeli kávém. Nem küldtem vissza, majd elhasználom valamire de azt nem hiszem, hogyha hiányzik a Tesco nescafé ne le

 
Vásárlói vélemény

Eddig havonta rendszeresen rendeltem az áruházból.
A pozitívumok:
- A futárok rendkívül túlterheltek és még így is nagyon kedvesek és segítőkészek.
- 5 év alatt összesen 3 olyan futárral találkoztam aki nem megoldani akarta a problémát, csak lerázni.
- Ha egy termék szerepel a kiszállítási papíron, az általában ott is van. Volt már kivétel, de utólag pótolták.
A negatívumok:

 
Vásárlói vélemény

Remek akciók

 
Vásárlói vélemény

Nagyon jó és hasznos szolgáltatás, ami folyamatosan fejlődik. Jelenleg 1500 ft os kupont is adnak a vásárlás mellé 5000 felett, ami a szállítási költség kb. duplája. Szerintem kényelmes és jó szolgáltatás!

 
Vásárlói vélemény

Őszintén nem vagyok rosszindulatú, most sem dühös vagyok csak csalódott és már többszöri nekifutásra ismét nem szeretnék többé a Tescotól rendelni.
Az ember, legalábbis én, azért használom ezt a módot mert nincs lehetőségem elmenni vásárolni - volt hogy a munka jött össze a gyerekek mellett, most épp újszülöttel vagyok otthon, remélem elég nyomós érv. A lényeg hogy a szükség hozza ezt

 
Vásárlói vélemény

Vásárlás közben többszöri technikai problémák. Felhívom az ügyfélszolgálatot, és a következő választ a kapom: A Tesco webáruház szolgáltatása nem támogatja a Chrome böngészőt(! !! ), ezért cseréljem le Firefoxra! Egyszóval, egy akkora vállalat nem támogatja azt a böngészőt, amit jelenleg az internetezők 66 százaléka használ. Nagy szeretettel gratulálok! : -)