TeloShark

TeloShark
Cégnév
Tesla Mobil Kft
Alapítás éve:
2011
4.5
124
10
5
2
5
Bemutatkozás
Fix ár és 27%-os áfatartalommal! CÉGEKET IS KISZOLGÁLUNK !
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Bankkártyás fizetés - Elmentett kártyával
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) TeloShark boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
84.7 %
7.3 %
3.3 %
1.3 %
3.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Minden rugalmasan, még azt is mondanám, hogy rendben, de sajnos a rendelt fekete szilikontok helyett, sötétzöldet kaptam, ezt leszámítva oké ! !!

 
Vásárlói vélemény

Aki megteheti, hogy néhány napot várakozzon a telefonra, annak mindenképpen ajánlom, mert itt kedvező áron lehet megvenni. Hétfőn délben rendeltem, csütörtök délután megkaptam. Minden rendben ment.

 
Vásárlói vélemény

Cégnévre vásároltam. Érdeklödtem a szállítás várható időpontjáról, nem vették fel a telefont. 5 perc múlva visszahívtak. Minden rendben és korreltül zajlott! Ajánlom a boltot mindenkinek!

 
Vásárlói vélemény

Ajánlani tudom mindenkinek az oldalt.

Előre kifizettem a készülék árát, ami először nagyon ijesztő volt/lehet, viszont a készülék időben megérkezett, működik és rendben zajlott a szállítás.

 
Vásárlói vélemény

Rendben ment minden! Itt tudtam legolcsóbban megvásárolni a kiválasztott telefont. Gyorsan, megfelelő tájékoztatással ment minden.
Ajánlom a boltot másnak is!
Köszönöm!

 
Vásárlói vélemény

Korrekt az ügyfélszolgálat tájékoztatása, a vállalt időre történt a kiszállítás, a megrendelt áru tökéletes állapotban megérkezett. Köszönöm!

 
Vásárlói vélemény

A bolt weboldalán csak csomagpontokra lehet megrendelni. Szükség lenne arra, hogy csomagautomatákba is lehessen rendelni, illetve jó lenne, ha lehetne online is mondjuk simple-vel fizetni, ne csak utánvét/előreutalás legyen.
Ezen kívül nagyon gyorsan megoldották a szállítással kapcsolatos problémámat, ezért piros pont jár. : )

 
Vásárlói vélemény

Minden rendben ment. Alaposan csomagolt terméket kaptam. A szállítás az előre ígért időt vette igénybe. Az oldal könnyen használható. Ajánlom a webshopot!

 
Vásárlói vélemény

Jó ár, korrekt kiszolgálás.

 
Vásárlói vélemény

A leírtak szerint ment a rendelés, szállítás, minden rendben volt vele, a választott telefonkészülék (Xiaomi poco f5) kiváló. Kevés helyen volt kapható, itt a legjobb áron.