Szaniter Pláza

Szaniter Pláza
Cégnév
Műszaki Net Plaza Kft.
Alapítás éve:
2005
Cím:
1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 56. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36209940447
4
11
0
1
0
3
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Szaniter Pláza boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
73.3 %
0.0 %
6.7 %
0.0 %
20.0 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Sokmindent tőlük szereztünk be a fürőfelújításhoz.
Korrekt, megbízható cég, biztosan rendelünk a jövőben is tőlük!

 
Vásárlói vélemény

Szerintem ez a legprofibb üzlet az egész szakmában! Számtalan felesleges látogatás után, melyeket a nagy nevű barkácsáruházakban tettünk meg, az árukereső oldaláról jutottam el a Szaniter Plaza üzletébe személyesen. A Reitter Ferenc utcai üzletben dolgozó két hölgy kedvességéről, segítőkészségéről és szakmai hozzáértéséről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Minden kérdésemre vála

 
Vásárlói vélemény

Nyáron itt vásároltam a fürdőszobához Geberit termékeket. A szakmai tudás és profi kiszolgálás már akkor is kellemes meglepetés volt. Az igazi megmérettetés a probléma kezelésnél kezdődik. Történt, hogy az általam választott wc ülőke rövid időn belűl eltört. Felkerestem az üzletet, mely egy nap alatt bevonva a Geberit szakértőket,
és megtalálták a hiba okát. Sajnos szerelési h

 
Vásárlói vélemény

Telefonon érdeklődtem egy termékről, közölték, hogy rendeljem meg és majd a visszaigazolásban látom, hogy mikor érkezik, azaz én töltsem az időmet azzal, hogy beírom a megrendelést, majd esetleg egy olyan szállítási időpontot írnak, ami tök versenyképtelen, hiszen a terméket más webshopok is forgalmazzák. Telefonon nem volt hajlandó a hölgy ennél többet segíteni. Más webshopnál meg lehet

 

Szaniter Pláza (1 éve)

Kedves Fruzsina!
Sajnáljuk, hogy webshopunk működése nem felel meg az Ön igényeinek. Sajnos a rendelésre érkező termékeink beérkezési ideje napi szinten változhat. Mindig igyekszünk minden terméket a lehető leghamarabb beszerezni. Ezt az információt a rendelés beérkezése után pontosítjuk beszállítóinkkal és írásban közöljük Ügyfeleinkkel. A folyamat munkanapokon, munkaidőben általában néhány munkaórát vesz igénybe. Így sok félreértést tudunk elkerülni, és Ügyfeleink pontos, és nem tippelt információt kapnak a várható beérkezésről.
Köszönjük megértését!
Szaniter Plaza

Vásárlói vélemény

A rendelt termék gyári csomagolása, csak körbe volt tekerve fóliával. Ennek köszönhetően láttam, hogy sem a színe, sem a termék típusa nem egyezett. Telefonon felhívtam őket, és a teljes összeg visszafizetését tanácsolták. Remélem ezzel már nem lesz gond.

 
Vásárlói vélemény

Gyors szállítás, kedves és segítőkész szállítók és ügyfélszolgálat. Törékeny árut rendeltem és minden a legnagyobb rendben volt. Ajánlom!

 
Vásárlói vélemény

Széttépett csomagolás, ami cellux-al meg lett ragasztva. A rendelés összértéke 90. 000 Ft. volt, és egy koszos folpackban kaptam meg, az is csak kétszer rá lett tekerve, azt jól van az úgy... Ezt a céget nem ajánlom senkinek.

 

Szaniter Pláza (2 éve)

Tisztelt Papp Mónika!
Sajnáljuk, hogy a megkapott termékek csomagolásával vagy a termékekkel problémák adódtak.
Kérem, hogy a sérült vagy kifogásolt termékekkel kapcsolatosan vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és rövid időn belül orvosolni fogjuk a problémát.
Amennyiben a csomag láthatóan sérülten érkezett Önhöz, akkor a csomag átvételekor már a futárnak szükséges jelezni a gondot, és jegyzőkönyvet felvenni a sérülésről.
Megértését köszönjük,
SzaniterPlaza

Vásárlói vélemény

Nagyon elégedett voltam a kiszolgálással és az áruval is ( üveg zuhanyfal) !

 
Vásárlói vélemény

A megrendelés után másfél hónappal sem küldtek semmit! Ezek után felhívtuk öket és közölték hogy nem tudják hol lehet a hiba de ha kiderítik visszahívnak! Azóta is hívnak! Külön hab a tortán hogy ráadásnak egy unott és flegmatikus hangvételű ügyintézővel beszéltünk!

 

Szaniter Pláza (2 éve)

Tisztelt Ügyfelünk!
Sajnáljuk, hogy a megrendelt termék beérkezési idejében csúszás adódott, illetve, hogy a várható csúszásról nem tájékoztattuk megfelelően.
Mindent meg fogunk tenni, hogy a későbbiekben ilyen ne fordulhasson elő.
Az okozott kellemetlenségért szeretnénk elnézést kérni.
Üdvözlettel,
SzaniterPlaza

Vásárlói vélemény

Udvarias kedves kiszolgálás mindenkinek csak ajánlani tudom. Példát vehetne sok bólt tőlük.

 
Üzletek és átvételi pontok

Üzletek

Szaniter Pláza(hagyományos bolt)
Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 56.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36209940447
Nyitvatartás
hétfő 09:00 - 17:00
kedd 09:00 - 17:00
szerda 09:00 - 17:00
csütörtök 09:00 - 17:00
péntek 09:00 - 17:00
szombat 09:00 - 13:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek és átvételi pontok
SZANITER PLÁZA
1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 56.