SuperLove.hu

SuperLove.hu
Cégnév
SuperLove.hu
Alapítás éve:
2010
Cím:
4110 Biharkeresztes, Szecheneyi utca 44-46 (Nem átvételi pont)
3
2
0
0
0
2
Bemutatkozás
Üdvözöljük Magyarország legnagyobb online erotikus áruházában
A SuperLove.hu több mint 10000 gondosan kiválasztott terméket kínál, mint pl. óvszerek, síkosítók, masszázsolajak, erotikus játékszerek és fehérneműk. Minden áru raktáron van, azonnali küldésre vagy személyes átvételre.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) SuperLove.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Tibor! Senkinek nem ajánlom, szétépett, gusztustalanul küldték a megrendelt árut, azután kinek van kedve így használni! Visszaküldtem, de a pénzt sem adják vissza! Hát ne innen rendeljetek! Csillagot se érdemelnek! !!

 

Korrekt, gyors. Jó minőségű termék.

 

Nincs telefonos elérhetőség, emailere nem válaszolnak. Téves méret, hibás áru, sérült fehérnemű, bedöglött vibrátor. Pedig ez nem ritka ebben a termékkategóriában. Ha bármi problémád van, ne számíts segítségre. Nekem 4 napja nem válaszolnak és ilyenkor már nagy valószínűséggel nem is fognak. Ennek tükrében rendelj bármit is.

 

Az árukészletük nagyon jó, az áraik verhetetlenek a legtöbb terméküknél.
A kiszállítás 2 nap alatt megtörténik 990 Ft-ért Cseh-ből, ami pazar, tekintve az átlag magyar webáruházak szállítási díjait és kiszállítási idejét.
A Csomagküldő-s átvétel nagyon praktikus számomra, ez külön plusz pont.
A csomagolás tökéletes, nekem ez is fontos, semmi felesleges sallang és nagyon diszkrét is