STshop

STshop
Cégnév
STAVMAT ÉPÍTŐANYAG KERESKEDELMI Zrt.
Cím:
Tel.:
+36 80 6200149
3
1
0
0
0
1
Bemutatkozás
Stavmat – Építő ötletek kereskedője

Telephelyeink története az 1950-es években kezdődött, az állami tulajdonú kisebb TÜZÉP hálózatok megalapításával. A háború utáni építőipari fellendülésnek köszönhetően a regionálisan létrejövő TÜZÉP hálózatok folyamatosan növekedtek, bővültek, gyakran előfordult, hogy olyan nagy volt az építőanyagok iránti kereslet, hogy azt csak több hetes, hónapos várakozási idővel tudták teljesíteni a TÜZÉPek.
A rendszerváltást és a privatizálást követően, 1995-ben a német-osztrák tulajdonú Raab Karcher GmbH felvásárolta a Budapesti, Észak-Magyarországi és a Dél-Dunántúli Tüzelő- és Építőanyag-kereskedelmi Vállalatokat, amellyel létrejött Magyarország akkor legnagyobb méretű TÜZÉP hálózata Raab Karcher Tüzép Rt. néven.
A Raab Karcher zRt-t 2000-ben felvásárolta a francia Saint-Gobain csoport, a Társaság hivatalos neve Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt-re változott, és a kereskedelmi egységek felvették a STAVMAT nevet.
A 2000-es évek második felétől, kilépve a „tüzépes” arculatból, elindultak a telep felújítások, amelyek eredményeképp modern, barátságos környezet várja a vevőinket.
A kibővített eladótérnek köszönhetően bővítettük áruválasztékunkat is, a legjobb minőségű építőanyagok kínálattal.
A megújult STAVMAT kereskedésekben az építőanyagok teljes választékával minőségi megoldást tudunk nyújtani mind a kültéri, mind a belsőépítészeti munkákhoz felújításokhoz, házépítésekhez.
Az általunk forgalmazott termékekkel, munkaeszközökkel és szaktanácsadással megvalósíthatja többek között az alábbi munkálatokat:
mélyépítés, nehézépítészet, szerkezet építés, nyílászárók és garázskapuk, kémények, tetőfedő- és szigetelő anyagok, vakolat rendszerek, homlokzati festékek, kerítések, kertépítés… belső terekben: szárazépítés, gipszkarton rendszerek, álmennyezetek, csiszolóanyagok, padlóburkoló lap, beltéri festékek, fal- és padló csempe, fugázó anyagok, fürdőszoba, szaniter…
A 2014-es évtől pedig egyfajta kényelmi szolgáltatásként ezen webshopon keresztül is kiszolgáljuk vásárlóinkat, az újonnan felmerült igényeknek eleget téve.
Mi különböztet meg minket?
Országos hálózatunk
Minőségi sajátmárkás programunk
Széles termék szortiment
Termékeink megbízható minősége
Szaktanácsadás
Hosszú távú partneri kapcsolat
Megbízhatóság
Optimális ár-érték arány
A STAVMAT építőanyag kereskedések jelenleg az ország 30 pontján várják az építkezőket, felújítókat.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) STshop boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

Telefonos egyeztetés után megrendeltem a terméket, és délután már mehettem is érte. Előtte több helyen is kerestem, de vagy nem volt raktáron vagy nem tudták garantálni, hogy időben átvehessem.

 

Bosch art 23 combitrim szegélyvágót rendeltem tőlük.
A megrendelés beérkezéséről kaptam csak értesítést, de a levélben írt "Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot írásban vagy telefonon, a megadott elérhetőségeken. " a rendeléssel kapcsolatban, nem történt meg.
4 nap után telefonon hívtam őket, ahol elsőre biztosítottak arról, hogy értesíteni fognak, ami további

 
Üzletek

Átvételi pontok

STshop(átvételi pont)
Cím: 1107 Budapest, Ceglédi u. 1-3.
Telefon: +36 80 6200149
^