STshop

STshop
Cégnév
STAVMAT ÉPÍTŐANYAG KERESKEDELMI Zrt.
Alapítás éve:
2000
Cím:
1107 Budapest, Ceglédi u. 1-3. (Átvételi pont)
Tel.:
+36 80 620080
Bemutatkozás
Stavmat – Építő ötletek kereskedője

Telephelyeink története az 1950-es években kezdődött, az állami tulajdonú kisebb TÜZÉP hálózatok megalapításával. A háború utáni építőipari fellendülésnek köszönhetően a regionálisan létrejövő TÜZÉP hálózatok folyamatosan növekedtek, bővültek, gyakran előfordult, hogy olyan nagy volt az építőanyagok iránti kereslet, hogy azt csak több hetes, hónapos várakozási idővel tudták teljesíteni a TÜZÉPek.
A rendszerváltást és a privatizálást követően, 1995-ben a német-osztrák tulajdonú Raab Karcher GmbH felvásárolta a Budapesti, Észak-Magyarországi és a Dél-Dunántúli Tüzelő- és Építőanyag-kereskedelmi Vállalatokat, amellyel létrejött Magyarország akkor legnagyobb méretű TÜZÉP hálózata Raab Karcher Tüzép Rt. néven.
A Raab Karcher zRt-t 2000-ben felvásárolta a francia Saint-Gobain csoport, a Társaság hivatalos neve Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt-re változott, és a kereskedelmi egységek felvették a STAVMAT nevet.
A 2000-es évek második felétől, kilépve a „tüzépes” arculatból, elindultak a telep felújítások, amelyek eredményeképp modern, barátságos környezet várja a vevőinket.
A kibővített eladótérnek köszönhetően bővítettük áruválasztékunkat is, a legjobb minőségű építőanyagok kínálattal.
A megújult STAVMAT kereskedésekben az építőanyagok teljes választékával minőségi megoldást tudunk nyújtani mind a kültéri, mind a belsőépítészeti munkákhoz felújításokhoz, házépítésekhez.
Az általunk forgalmazott termékekkel, munkaeszközökkel és szaktanácsadással megvalósíthatja többek között az alábbi munkálatokat:
mélyépítés, nehézépítészet, szerkezet építés, nyílászárók és garázskapuk, kémények, tetőfedő- és szigetelő anyagok, vakolat rendszerek, homlokzati festékek, kerítések, kertépítés… belső terekben: szárazépítés, gipszkarton rendszerek, álmennyezetek, csiszolóanyagok, padlóburkoló lap, beltéri festékek, fal- és padló csempe, fugázó anyagok, fürdőszoba, szaniter…
A 2014-es évtől pedig egyfajta kényelmi szolgáltatásként ezen webshopon keresztül is kiszolgáljuk vásárlóinkat, az újonnan felmerült igényeknek eleget téve.
Mi különböztet meg minket?
Országos hálózatunk
Minőségi sajátmárkás programunk
Széles termék szortiment
Termékeink megbízható minősége
Szaktanácsadás
Hosszú távú partneri kapcsolat
Megbízhatóság
Optimális ár-érték arány
A STAVMAT építőanyag kereskedések jelenleg az ország 30 pontján várják az építkezőket, felújítókat.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) STshop boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Üzletek

Átvételi pontok

STshop(átvételi pont)
Cím: 1107 Budapest, Ceglédi u. 1-3.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 80 620080
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
STSHOP
1107 Budapest, Ceglédi u. 1-3.