Sportisimo.hu

Sportisimo.hu
Cégnév
SPORTISIMO s.r.o.
Alapítás éve:
1999
3.5
1
2
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Sportisimo.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Amikor megrendeltem a terméket nem láttam a sok negatív kommentet. Kicsit tartottam utána, hogy nem azt kapom, amit szeretnék. A termék rendben megérkezett sérülés mentesen. Azt kaptam, amit rendeltem. Azért 4* mert több mint 1 hét volt a szállítási idő.

 
Vásárlói vélemény

Azt kaptam amit rendeltem. A szállítás gyors és rendben volt.

 
Vásárlói vélemény

A visszaküldési feltételek egyáltalán nem kedvezőek, főleg vírus idején. Vevőként nyomtatni vagyok kötelezett. (A csomag visszaküldését teljes egészében nekem kell intézni, anyagilag és fizikailag. Ennek mondjuk rendelés előtt utána nézhettem volna. ) Úgy tűnik, valótlanságokat állítanak a honlapjukon ('Minden határidőt meghosszabbítunk') , rákérdezve abszolút nem segítőkész ügyfélszolgá

 
Vásárlói vélemény

Sokan leírták a boltot de nekem semmi gondom nem volt, a kiszállítás gyors a termékek is rendben, a 4 csillag azért mert nem igazolták mindjárt vissza a rendelést.