Sportega.hu

Sportega.hu
Cégnév
Sportega.hu
Alapítás éve:
2021
Tel.:
+420728478823
2.5
2
0
0
0
4
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Sportega.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Amikor én rendeltem, akkor 4db 1* értékelése volt a boltnak és 1db 5* értékelés.
Szóval kissé fenntartásokkal rendeltem tőlük. De szerencsére esetemben minden rendben ment. Húsvét vasárnap rendeltem meg a terméket (biztos, ami biztos utánvéttel) és következő hét pénteken már át is vettem a futártól. Nem a világ leggyorsabb kiszállítása, de a helyzet az, hogy volt már olyan rendelésem a

 
Vásárlói vélemény

A honlapja olcsó, gyors és megbízhatónak hirdeti magát.
A január 29. -én megrendelt és kifizetett termékeim, ami a honlap szerint készleten volt, közel két hetet követően érkezett meg. A késésről is csak levelem után szíveskedtek válaszolni, továbbá a levél alapján is hamarabb meg kellett volna érkeznie a csomagnak.
Következő levelemben, amiben már az ismételt késést tettem szóvá, eg

 
Vásárlói vélemény

Vásároltam egy Thera-Band Pro Series SCP™ 75 cm fitnesz labdát. A labdán lévő logo nem úgy néz ki mint a hirdetett eredeti terméken. és a labda max 62-65 cm-re fújható fel. Email-ben jeleztem a problémát, semmilyen válasz nem érkezett. A labda eredetiségében elég erős a kétely. Kicseréltetni visszaküldeni terméket esélytelen. Elérhetetlenek. Senkinek nem ajánlom, hogy innen vásároljon.

 
Vásárlói vélemény

Vicc ez az egész brigád! Hat nap slatt nem voltak képesek eküldeni a rendelt árút ami volt raktáron! Semmilyen tájékoztatást nem kaptam csak amikor irtam nekik. Az volt a kifogás hogy a raktárosok nem bírják a tempót! Első és utolsó rendelésem volt!

 
Vásárlói vélemény

Kettő darab Primus gázfözőfejet rendeltem (Mimmer, Trale Stove) akciós áron pénteken! Hétfőn már nálam is volt! A cég maximálisan korrekt volt (felhívtak hogy van raktáron a termék) , a DPD pedig szuper gyors!

 
Vásárlói vélemény

Kritikán aluli hozzáállás , nem vevő orientált .
Nem szólnak, ha nincs egy termék raktáron , a vevőnek kell telefonálgatni. Borzasztó …. nem ajánlom senkinek ! !! !