Spartoo.hu

Spartoo.hu
Cégnév
SPARTOO
Alapítás éve:
2006
Tel.:
06 1 848 0433
Fax:
0033972296864
3.5
6
1
1
0
4
Bemutatkozás
A Spartoo divatnak szentelt honlapja 2006-ban indult és mára több mint 45.000 pár cipőt kínál online, kifejezetten az Ön igényeinek megfelelve ! Divatosak, kényelmesek, egyszerű viseletek - biztosan megtalálja az Önnek tetszőt honlapunk 740 referenciamárkája közül. Kedvelje akár az elegáns, akár az alkalmi, a sportos, a rockos vagy esetleg az ízléses BCBG darabokat, egy csapásra talál magának 100%-ban divatos darabokat, melyek megfelelnek elvárásainak.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Spartoo.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
50.0 %
8.3 %
8.3 %
0.0 %
33.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Az első 2 emailt követően nulla kommunikáció ! A termék státusza nem változott, csak minden nap eggyel nőtt a kiszállítási dátum. Email elérhetőség nincs megadva, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik. Nem kaptam értesítést, hogy jön a futár, de jött. A szandál remek! Méretben és minőségben is.

 
Vásárlói vélemény

Ahogy olvastam másoknál is, miután megrendeltem a cipőket tőlem is elkérték a lakcímkártyám és bankkártyám bizonyos részek kitakarásával. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol megkérdeztem miért kérik el. Azt válaszolták, hogy technikai probléma adódott, de kijavították és a rendelésem úton van. Így nem kellett elküldenem semmit. A rendeléssel minden rendben volt. Még hamarabb is érkezett

 
Vásárlói vélemény

Ez az a webáruház, ahol mindenképp VÉGIG KELL OLVASNI a szerződési feltételeket, mert a kiválasztott termék vételárának kiegyenlítését követően elkérik a lakcímkártya és a bankárttya fotóját (bizonyos adatok kitakarásával).
Ezután pedig hiába jelzi a kedves vevő azonnal, hogy eláll a vásárlástól, és kéri a termék árának azonnali visszautalását, még rákérdeznek, hogy valóban fenntartja

 
Vásárlói vélemény

Három cipőt rendeltem, mindegyik tökéletes, az ára sem borsos, kiváló olasz minőségi cipők. Ha valaki elolvassa a leírást a cipőkről szerintem nem csalódik.

 
Vásárlói vélemény

Irgalmatlan gagyi termék borsos áron.

 
Vásárlói vélemény

Szállítás gyors a cipő minősége kiválló.
Az ügyintézés kimagasló.
Elégedett vagyok a céggel.

 
Vásárlói vélemény

Többször is rendeltem már innen, eddig mindig az előrejelzett időben, rendben megérkezett az áru.

 
Vásárlói vélemény

Utánvéttel rendeltem egy armani kabàtot hibátlanul megérkezett, eredeti termèk gyors szállitás. Legközelebb ne postával küldjék az árut mert megsétették a csomagolást szerencsére nem lett semmi baja a terméknek!

 
Vásárlói vélemény

AZ elutalt összeget kérem azonnal holnaptól vissza, kivéve ha utólag egybe tudom fizetni az átvételnél a futár nál. (Ezt tudtam csak kimásolni az üzenet küldés előtt, de ha nem adják vissza a pénzem, nagyon rá fáznak, mert egy egyből mint benfentes helyi dolgozó segítséggel feljelentem őket!
Ilyet, hogy az elutalás után adják be ezt a szélhámos szöveget, ami vér lázító, semmi közük a s

 
Vásárlói vélemény

Nem adok 1 csillagot, mert el sem jutott hozzám a cipő.
Nálam is ugyanez történt, miután megrendeltem a cipőt és lehúzták a pénzt a kártyámról, küldjem el a lakcímkártya mindkét oldalát plusz a bankkártyát is, 1-2 adat kitakarásával.
Lakcímkártyának tudtommal csak a lakcímet tartalmazó oldalát lehet másolni...
Az meg hogy még a bankkártyát is fotózzam le, nonszensz.
Magyarországo