Sous Vide Hungary

Sous Vide Hungary
Cégnév
Sheffie Kft.
Alapítás éve:
2006
Cím:
Tel.:
06209350696
Bemutatkozás
A hazai sous vide és vákuumcsomagoló specialista
SOUS VIDE HUNGARY
Sous Vide (ejtsd: szuvid, magyarul vákuum alatt) egy új konyhatechnológiai eljárás, amely most már a sztárséfek konyhái után háztartási, otthoni kivitelben is elérhető. A Sous Vide-olás levegőtől elzárt környezetben, vagyis vákuum alatt, precízen, egyenletesen alacsony hőmérsékleten történő lassú főzési eljárás. A Sous Vide-olással drasztikusan lecsökken a sütési veszteség. Az így készült ételek megőrzik eredeti ízvilágukat. Az ételekben benne maradnak a tápanyagok, ásványi sók és vitaminok, s mindezen egészséges táplálkozási szempontok mellett omlós, az ember szájában szinte szétolvadó, nedvdús ételeket fogyaszthatunk. Amennyiben az elkészült ételeket később, akár több nap múlva szeretnénk csak elfogyasztani, egy hirtelen lehűtést követően eltehetjük a hűtőszekrénybe vagy le is fagyaszthatjuk akár 18 hónapra. Sous Vide-olni nagyon egyszerű, mindenki megpróbálhatja, s a siker garantált.
A Sous Vide-olás két eszköz használatán alapul. Az egyik a vákuumozó és fóliahegesztő gép, amely az élelmiszerbiztos zacskóba helyezett élelmiszerről szinte teljesen leszívja a levegőt, vákuumot képez, majd a művelet befejeztével a zacskót le is heggeszti. A légmentes lezárás előnye, hogy szinte teljes mértékben megakadályozza az oxidációt, s így az étel csak enyhén színeződik el, illetve az aerob baktériumok, amelyek az ételek romlásáért felelősek, nem tudnak elszaporodni.
A másik eszköz a SousVide Supreme „vízsütő”, amely a medencéjében lévő vizet tizedfok pontossággal tudja az adott hőfokon tartani a temperáló termosztát segítségével.
Ebben az alacsony, de egyenletes hőmérsékleten tartott vízfürdőben az alapanyagtól függően 1-től akár 48 óráig is főzhetjük ételeinket a túlfőzés veszélye nélkül. A zacskóból kivéve az elkészült húst, mindössze annyi a dolgunk, hogy egy kellően felforrósított serpenyőben pár csepp olajon megpirítsuk, kellemes, szemet gyönyörködtető kérget süssünk a húsra 10-20 mp alatt, s máris tálalhatjuk.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Sous Vide Hungary boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Üzletek

Átvételi pontok

Sous Vide Hungary(átvételi pont)
Cím: 2089 Telki, Rákóczi u. 25.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06209350696
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
SOUS VIDE HUNGARY
2089 Telki, Rákóczi u. 25.