smartbutor.hu

Elit Store Kft.
Alapítás éve:
2019
Cím:
2740 Abony, 2740 Abony, Szilágyi Erzsébet utca 1. (Nem átvételi pont)
1.5
1
0
0
0
10
Bemutatkozás
Modernkori online bútorbolt, ahol a kiváló minőség mellé a legjobb árok társulnak. Országos házhozszállítás és visszavásárlási garancia!
smartbutor.hu
info@smartbutor.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) smartbutor.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
9.1 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
90.9 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

2023. 12. 01. rendeltem egy komodot. Sajnos a mai napig nem érkezett meg. Telefonos megkeresésemre mindig azt a választ kaptam, hogy most érkezik meg a termék és a jövőhéten szállítjuk. Kérdésem hogy mikor jön el az a jövőhét? Hát ezek után soha többé Smartbutor.

 

smartbutor.hu (1 hete)

Kedves Erika!
Sajnos így nem tudom beazonosítani és utána nézni rendelésének. Kérem keresse ügyfél-szolgálatunkat, készségesen állunk rendelkezésére.
További szép napot kívánok!

Vásárlói vélemény

Novemberben rendeltem egy tükröt, felhívtak pár nap múlva hogy csak februárban érkezik... Nem volt sürgős, úgyhogy leokéztem. Február 2-án hívtam őket, azt mondták 1-1, 5 hét és megkapom. Eltelt 2 hét, nem kaptam se emailt, a telefont pedig nem veszik fel. Sajnos csak most láttam a véleményeket, ha tudom, nem is rendelek tőlük. Szerencsére utánvéttel rendeltem, nem tudtak lehúzni.

 

smartbutor.hu (1 hete)

Kedves Vásárlónk!
A termék valóban határidős volt a gyártónál, előrendelést vettünk fel rá. Nagy öröm számunkra, hogy a termék újra elérhető, és hamarosan érkezik hozzánk. Szállítással kapcsolatban keresni fogjuk.
Köszönjük türelmét.További szép napot kívánunk!

Vásárlói vélemény

Nagyon elégedett vagyok! A rendelést követően kaptam e- mailt és telefonon is tajékoztattak mikorra várható a komód. Nem volt jó nekem a szállítási időpont de készségesen segítettek ebben is.

 

smartbutor.hu (1 hete)

Kedves Zsófia!
Köszönjük értékelését, örülünk, hogy elégedett szolgáltatásunkkal. Várjuk vissza Szeretettel!
További szép napot kívánunk!

Vásárlói vélemény

Egy írósztalt és egy széket rendeltem hozzá december 3-án. Rendelés után 1-2 nappal felhívtak, hogy kb 1 hét múlva tudják szállítani. Jó, rendben. Eltelt az 1 hét, semmi. Írtam emailt, érdeklődtem, mikor. Semmi válasz azóta sem. Majd karácsony hetén hívtak hétfőn, hogy kedden hozzák. Mondtam, sajnos nem jó az időpont, de más napot nem kérhettem. Kértem, hogy akkor kedden szállítsák az an

 

smartbutor.hu (1 hónapja)

Kedves Ági!
Elnézést kérünk a kellemetlenségért. Valóban ingyen szállítunk kapuig, és a bepakolás egy plusz szolgáltatás ami 6900ft-ba kerül. Bízom benne, hogy a rendelt termékekkel, legalább elégedett. Használják egészséggel! További szép napot kívánunk!

Vásárlói vélemény

Januári rendelésem még májusban sem sikerült teljesíteni! Az ügyfélszolgálaton ígéret hegyek amik sosem teljesülnek! A megrendelés után telefonon jelzik hogy 6-8 hét lehet a szállítás ami inkább fél év is lehet, vagy inkább soha! Senkinek nem ajánlom!

 

smartbutor.hu (9 hónapja)

Kedves Janacska!
Elnézést kérünk a kellemetlenségek miatt, ahogy többszöri telefonos egyeztetést követően, tájékoztattuk, sajnos alapanyaghiány van gyártónknál. Emailben alternatív termék választási lehetőségét is felajánlottunk Önnek. Bízunk benne, hogy hamarosan szállítja felénk a gyártó az Ön által rendelt terméket. Addig is szíves türelmét kérem. További szép napot kívánunk!

Vásárlói vélemény

2023. 01. 29-én rendeltem egy komodot a mai napig nem érkezett meg. Telefonos megkeresésre nem tudtak érdembe való felvilágositást adni. E-mailra nem válaszolnak. Senkinek nem ajánlom!

 

smartbutor.hu (11 hónapja)

Kedves Maresz!
Elnézést kérünk, ha bármilyen kellemetlenséget okoztunk, sajnos így nem tudom beazonosítani.
Kérem keresse ügyél-szolgálatunkat, készségesen állunk rendelkezésére.
További szép napot kívánok!

Vásárlói vélemény

Csak annyit--semmirevaló társaság 3 hónapja rendelte székeket és mint az előző hozzá szóló mindig hitegettek már mikor el lehetett érni őket. 30-40 hívás után nehezen elérem erre hu majd jövő héten érkezik. Szerintem a fa miből készül lassan vágáséret lesz. Senkinek nem ajánlom ezt a céget

 

smartbutor.hu (11 hónapja)

Kedves Trauma!
Elnézést kérünk, ha bármilyen kellemetlenséget okoztunk, sajnos így nem tudom beazonosítani.
Kérem keresse ügyél-szolgálatunkat, készségesen állunk rendelkezésére.
További szép napot kívánok!

Vásárlói vélemény

2 hónapja rendeltem meg székeket az oldalról és felhívtak január elején, hogy hónap végén vagy következő hónap elején érkeznek a székek. Akárhányszor hívtam őket mindig újabb és újabb időpontokat mondtak amiket nem teljesítettek de még csak információt sem kaptam arról, hogy éppen hogyan áll rendelésem. Mostmár ott tartunk, hogy nem hajlandóak felvenni a telefont, más számról próbáltam m

 

smartbutor.hu (1 éve)

Kedves Niky!
Sajnos így nem tudom beazonosítani, kérem keresse ügyfél-szolgálatunkat, készségesen állunk rendelkezésére, sajnos a telefon több esetben, túlterhelt. Emailben is bármikor érdeklődhet.
További szép napot kívánunk!

Vásárlói vélemény

Megrendelésemről az automata visszaigazoláson kívül semmilyen értesítést nem kaptam. Telefonon elérni őket lehetetlen. E-mailben kértem a kapcsolatfelvételt, ezidáig ez sem történt meg.
Tájékoztatás: 0
Kommunikáció: 0

 

smartbutor.hu (1 éve)

Kedves Anett!
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, December 22.-től Január 03.-ig ügyfél-szolgálatunk nem volt elérhető.
Ezért nem ért el bennünket.
Bízom benne, hogy hamarosan elégedett vásárlóink között tudhatjuk.
További szép napot kívánunk!

Vásárlói vélemény

Sajnos későn olvastam a webáruház értékelését, de szerencsére én nem utaltam előre. A megrendelt terméket nem szállítják és erről tájékoztatást sem adnak. Telefonon, e-mail-ben elérni nem lehet őket. Valószínűleg a negatív véleményeket törlik, legalábbis erre utaló nyomokat találtam az Interneten. Nem ajánlom senkinek a boltot vagy legalábbis senki ne utaljon előre!

 

smartbutor.hu (1 éve)

Kedves Krisztina!
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, a megrendelt termékei megérkeztek, fuvar szervezés alatt állnak, kollégáim hamarosan keresni fogják kiszállítással kapcsolatban.
Ügyfélszolgálatunk, készségesen áll rendelkezésére.
További szép napot kívánunk!
Üdvözlettel