Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza
Cégnév
Skyphone Kft.
Cím:
1115 Budapest, Bártfai u. 44 Fsz. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06709842931
3.5
27
1
2
1
16
Bemutatkozás
Az oldalon kiskerárak láthatóak,
viszonteladóinknak kedvezményt biztosítunk!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
57.4 %
2.1 %
4.3 %
2.1 %
34.0 %
Összes vélemény

Többször volt szerencsém hozzájuk, szinte mindig problémás, utángyártott (ám gyárinak feltüntetett) , hibás alkatrész jön tőlük. A hibás termékek garanciáztatása problémás (ez olvasva a többi értékelést egy visszatérő probléma náluk) , rugalmatlanok, az alkalmazottak pökhendik, kioktatóak. Telefonon majdnem lehetetlen elérni őket, visszahívni nem képesek. Telefont is rendeltem tőlük, a g

 

Akkor jöjjön az én rövid összefoglalóm.
2018. Május. 07. -én rendeltem egy Iphone 6 plus telefont. 2-3 nap múlva meg is jött a termék. (Egy szerdai napon érkezett meg a termék) Minden rendben volt péntekig. 2 napi használat után a termék beadta a kulcsot. Ki be kapcsolt az iphone nem töltött illetve már utolsó napján be sem kapcsolt. Mivel jött a hétvége így semmit nem tudtam tenni c

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (2 hónapja)

Kedves Mercédesz, először is elnézést a kellemetlenségért. Ön egy gyárilag felújított Apple telefont vásárolt, amit mi az Apple gyártól szereztünk be, azzal a feltétellel, hogy van rá gyári garancia. Sajnos az Ön problémája minket is meglepett, ilyen még nem fordult elő. Egyáltalán nem akadékoskodtunk Önnel, mi is felvettük az Apple szervizzel a kapcsolatot. Többszöri telefonálgatás után, elismerték, hogy itt hiba történt az Apple által. Mivel a telefonnak garanciálisnak kellene lenni. Mi felajánlottuk Önnek, hogy küldje vissza a készüléket és visszavásároljuk Önnek, amit már teljesítettünk is Ön felé!! Az összeg már a bankszámlaszámán van! Azért nem ajánlottuk fel, hogy személyesen hozza el nekünk a készüléket, mivel nem Budapesten van a raktárunk, hanem Baján. Ez a weboldalon is fel van tüntetve. Sajnos a probléma valós volt, de korrigáltuk, nem károsítottuk meg Önt.

Többször rendeltem már tőlük. Volt hogy telefont, volt hogy kiegészítőket. Meg vagyok velük elégedve. Ha volt is garanciális problémám, azt korrekten rendezték és cserélték. Értelemszerűen pontosan le van írva hogy hová kell küldeni a terméket ha gond van , ezért nem értem azokat a hozzászlókat akik problémáznak a visszaküldés menetén.

 

Egy Apple Earpod-ot rendeltem tőlük. A mikrofon már az első napon nem működött, a baloldali füles pedig 3 hét után már nem szól. Ezek után megkérdőjelezem a termék eredetiségét. Persze nem gondolom, hogy egy Apple termék nem lehet hibás, de sok ilyen fülesem volt már és ezek a hibák egyszer sem jelentkeztek, pláne nem ennyi idő után.

Olvasva korábbi válaszaikat más vásárlók panaszair

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (5 hónapja)

Kedves Balázs, sajnos elő tud fordulni, hogy egy termék meghibásodik. Ha mégis felvenné velünk a kapcsolatot, tudunk többféle megoldást ajánlani.
De számlával együtt személyesen is be tudja vinni az Almáriumba és kicserélik, ha nem szeretné visszaküldeni hozzánk a terméket.

Kedvező áron találtam a keresett termékeket. Kicsit aggódtam a a negatív jelzések miatt, de minden r4endben, és gyorsan megérkezett, ráadásul tökéletesen működik is. Köszönöm.

 

Rendeltem egy Apple lighting jack adaptert, melyet eredeti termékként hirdettek. A termék amit küldtek nem eredeti termék, amit szóvá is tettem email-ben. A cég tájékoztatott " Gyárinak meg gyári mert megtudjuk különböztetni " . Elmentem az Istyle-ba és vettem egy eredetit, természetesen nem úgy néz ki mint a postán a Skyphone által küldött áru. Nem az a baj, hogy utángyártott termék, h

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (8 hónapja)

Kedves Ákos, mivel mi gyáriként kapjuk a terméket, amit számlával tudunk igazolni, így gyáriként is áruljuk. Természetesen, ha nem megfelelő a termék élhet a 14 napos elállási jogával, ez esetben visszautaljuk a termék árát és annak kiszállítási díját. Üdvözlettel: Skyphone

Rendelek egy töltőt és nem tudják kihozni... (minden információt megadtam)

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (9 hónapja)

Kedves Milán, a töltőt ahogy megrendelte, másnap átadtuk a futárszolgálatnak, akik nem tudják kézbesíteni Önnek mert sem a címen, sem telefonon nem elérhető. Erről én személyesen írtam Önnek egy emailt, melyben kértem az elérhetőségeit. Azóta sem válaszolt. Így nagyon nehéz kézbesíteni egy csomagot! Ha felvenné velünk a kapcsolatot meg tudnánk oldani a problémáját.

Egy csillaggal értékeltem, de csak azért mert nem volt olyan lehetőség, hogy nulla! ! Üveghátlapot rendeltem tőlük, amit elküldtek két vékony papírlapba csomagolva, ami természetesen eltört mire ideért, vagy már eleve törött volt. Azonnal felhívtam őket, de elzárkóztak mindennemű felelősségtől, rettentően flegmán!
Senkinek nem ajánlom , hogy itt vásároljon bármit is! !! Régóta rendelek

 

Én tokokat vásároltam tőlük. Nem volt annyi raktáron amennyit szerettem volna. Emailos egyeztetés után 1 héten belül beszerezték. Jelezték felém, hogy megérkezett hozzájuk és másnap már kézhez is kaptam mindent hiánytalanul.

 

A vásárlásnál minden rendben volt, az eladók segítőkészek voltak. Az árak nem elszálltak. Csak ajánlani tudom őket

 
^