Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza
Cégnév
Skyphone Kft.
Cím:
1115 Budapest, Bártfai u. 44 Fsz. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06709842931
3.5
25
1
2
1
11
Bemutatkozás
Az oldalon kiskerárak láthatóak,
viszonteladóinknak kedvezményt biztosítunk!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
62.5 %
2.5 %
5.0 %
2.5 %
27.5 %
Összes vélemény

Rendelek egy töltőt és nem tudják kihozni... (minden információt megadtam)

 

Egy csillaggal értékeltem, de csak azért mert nem volt olyan lehetőség, hogy nulla! ! Üveghátlapot rendeltem tőlük, amit elküldtek két vékony papírlapba csomagolva, ami természetesen eltört mire ideért, vagy már eleve törött volt. Azonnal felhívtam őket, de elzárkóztak mindennemű felelősségtől, rettentően flegmán!
Senkinek nem ajánlom , hogy itt vásároljon bármit is! !! Régóta rendelek

 

Én tokokat vásároltam tőlük. Nem volt annyi raktáron amennyit szerettem volna. Emailos egyeztetés után 1 héten belül beszerezték. Jelezték felém, hogy megérkezett hozzájuk és másnap már kézhez is kaptam mindent hiánytalanul.

 

A vásárlásnál minden rendben volt, az eladók segítőkészek voltak. Az árak nem elszálltak. Csak ajánlani tudom őket

 

Tablet tokokkal és telefon fóliákkal együtt rendeltem 2 db Samsung 2A-es töltőt is. A két töltő alig volt több 4000Ft-nál, ez igen kedvező ár. Sajnos egyik töltő sem működik. Azonnal elálltam a vételtől és a leírás alapján kitöltöttem az RMA-t, amivel együtt a két töltőt is visszaküldtem.

A borítékban elférő két töltőt a posta közel 1500Ft-ért vette volna fel csomagként és szállított

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (7 hónapja)

Kedves Emma,
mint azt megírtam Önnek emailben is, a címünkre kell visszaküldeni a csomagot. Ez a visszaküldés menetében is szerepel, illetve a honlapunkon több helyen is.
Ön kész tények elé állított minket, hogy feladta a csomagot, de NEM a címünkre.
Ezt megelőzve legközelebb kérem tájékozódjon mi a menete vagy érdeklődjön a megoldásokról.
Sajnos se időnk, se kapacitásunk nincs a postára menni, mikor minden nap 3szor jön hozzánk postás! Továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy visszafizetjük a töltők árát, amint megkapjuk azokat.

Gyors pontos és megbízható! 2 fülhallgatót rendeltem és rá 2 napra megis kaptam őket új és szép állapotban : ))

 

Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak a bolttal kapcsolatban. 2 alkalommal rendeltem tőlük, és mind a kétszer nagyon gyorsan, pontosan szállították ki a rendelt árut. Először egy Nokia 6610-es telefonhoz egy utángyártott aksit, másodszor egy Huawei Asceng G 300-hoz egy eredeti aksit. Mindkettőt 2 nappal a rendelés után átvehettem vidéken. Az áruk tökéletesen működnek.

 

Senkinek nem ajánlom a boltot! Egy LG D280 L65 érintőkijelzőt rendeltem, a termék GYÁRIKÉNT volt feltüntetve és utángyártott terméket küldtek!

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (9 hónapja)

Üdvözlöm, mivel mi gyáriként kaptuk, ezért gyáriban is áruljuk. Amíg nem történt meg a bevizsgálás, addig rossz hírkeltésnek számít az Ön értékelése. Gondolom, Ön nem szakértő, hogy szakvéleményt tudjon kiállítani. Köszönjük! Természetesen, ha nem elégedett a termékkel, vissza tudja küldeni vásárlástól számítva 14 napon belül és élhet az elállási joggal. Amit Ön meg is tett, a termék árát pedig MÁR RÉG VISSZAUTALTUK a számlájára!

A tőlük rendelt telefonhoz olyan töltőt adtak, amit a magyarországi dugaljakban nem lehet használni. Ez sem a webshopban nem volt feltüntetve a termèk leírásánál, sem a megrendelèsnèl nem jeleztèk. A kèszülèk így használhatatlan. Senkinek sem ajánlom, hogy vásároljon tőlük!

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (10 hónapja)

Kedves Krisztián, mivel bontatlan csomagolásban küldjük, így mi sem tudjuk, hogy konkrétan milyen töltő van hozzá, de ha jelzi felénk, küldünk Önnek teljesen díjmentesen egy töltőt vagy töltőfejet, így fogja tudni használni! Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Gyors, korrekt kiszolgálás!
Remek bolt, kedvező árak, nagy termékválaszték.
Ajánlom mindenkinek!

 
^