Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza
Cégnév
Skyphone Kft.
Cím:
1115 Budapest, Bártfai u. 44 Fsz. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06709842931
3.5
26
1
2
1
14
Bemutatkozás
Az oldalon kiskerárak láthatóak,
viszonteladóinknak kedvezményt biztosítunk!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
59.1 %
2.3 %
4.5 %
2.3 %
31.8 %
Összes vélemény

Egy Apple Earpod-ot rendeltem tőlük. A mikrofon már az első napon nem működött, a baloldali füles pedig 3 hét után már nem szól. Ezek után megkérdőjelezem a termék eredetiségét. Persze nem gondolom, hogy egy Apple termék nem lehet hibás, de sok ilyen fülesem volt már és ezek a hibák egyszer sem jelentkeztek, pláne nem ennyi idő után.

Olvasva korábbi válaszaikat más vásárlók panaszair

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (1 hete)

Kedves Balázs, sajnos elő tud fordulni, hogy egy termék meghibásodik. Ha mégis felvenné velünk a kapcsolatot, tudunk többféle megoldást ajánlani.
De számlával együtt személyesen is be tudja vinni az Almáriumba és kicserélik, ha nem szeretné visszaküldeni hozzánk a terméket.

Kedvező áron találtam a keresett termékeket. Kicsit aggódtam a a negatív jelzések miatt, de minden r4endben, és gyorsan megérkezett, ráadásul tökéletesen működik is. Köszönöm.

 

Rendeltem egy Apple lighting jack adaptert, melyet eredeti termékként hirdettek. A termék amit küldtek nem eredeti termék, amit szóvá is tettem email-ben. A cég tájékoztatott " Gyárinak meg gyári mert megtudjuk különböztetni " . Elmentem az Istyle-ba és vettem egy eredetit, természetesen nem úgy néz ki mint a postán a Skyphone által küldött áru. Nem az a baj, hogy utángyártott termék, h

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (3 hónapja)

Kedves Ákos, mivel mi gyáriként kapjuk a terméket, amit számlával tudunk igazolni, így gyáriként is áruljuk. Természetesen, ha nem megfelelő a termék élhet a 14 napos elállási jogával, ez esetben visszautaljuk a termék árát és annak kiszállítási díját. Üdvözlettel: Skyphone

Rendelek egy töltőt és nem tudják kihozni... (minden információt megadtam)

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (4 hónapja)

Kedves Milán, a töltőt ahogy megrendelte, másnap átadtuk a futárszolgálatnak, akik nem tudják kézbesíteni Önnek mert sem a címen, sem telefonon nem elérhető. Erről én személyesen írtam Önnek egy emailt, melyben kértem az elérhetőségeit. Azóta sem válaszolt. Így nagyon nehéz kézbesíteni egy csomagot! Ha felvenné velünk a kapcsolatot meg tudnánk oldani a problémáját.

Egy csillaggal értékeltem, de csak azért mert nem volt olyan lehetőség, hogy nulla! ! Üveghátlapot rendeltem tőlük, amit elküldtek két vékony papírlapba csomagolva, ami természetesen eltört mire ideért, vagy már eleve törött volt. Azonnal felhívtam őket, de elzárkóztak mindennemű felelősségtől, rettentően flegmán!
Senkinek nem ajánlom , hogy itt vásároljon bármit is! !! Régóta rendelek

 

Én tokokat vásároltam tőlük. Nem volt annyi raktáron amennyit szerettem volna. Emailos egyeztetés után 1 héten belül beszerezték. Jelezték felém, hogy megérkezett hozzájuk és másnap már kézhez is kaptam mindent hiánytalanul.

 

A vásárlásnál minden rendben volt, az eladók segítőkészek voltak. Az árak nem elszálltak. Csak ajánlani tudom őket

 

Tablet tokokkal és telefon fóliákkal együtt rendeltem 2 db Samsung 2A-es töltőt is. A két töltő alig volt több 4000Ft-nál, ez igen kedvező ár. Sajnos egyik töltő sem működik. Azonnal elálltam a vételtől és a leírás alapján kitöltöttem az RMA-t, amivel együtt a két töltőt is visszaküldtem.

A borítékban elférő két töltőt a posta közel 1500Ft-ért vette volna fel csomagként és szállított

 

Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza (1 éve)

Kedves Emma,
mint azt megírtam Önnek emailben is, a címünkre kell visszaküldeni a csomagot. Ez a visszaküldés menetében is szerepel, illetve a honlapunkon több helyen is.
Ön kész tények elé állított minket, hogy feladta a csomagot, de NEM a címünkre.
Ezt megelőzve legközelebb kérem tájékozódjon mi a menete vagy érdeklődjön a megoldásokról.
Sajnos se időnk, se kapacitásunk nincs a postára menni, mikor minden nap 3szor jön hozzánk postás! Továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy visszafizetjük a töltők árát, amint megkapjuk azokat.

Gyors pontos és megbízható! 2 fülhallgatót rendeltem és rá 2 napra megis kaptam őket új és szép állapotban : ))

 

Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak a bolttal kapcsolatban. 2 alkalommal rendeltem tőlük, és mind a kétszer nagyon gyorsan, pontosan szállították ki a rendelt árut. Először egy Nokia 6610-es telefonhoz egy utángyártott aksit, másodszor egy Huawei Asceng G 300-hoz egy eredeti aksit. Mindkettőt 2 nappal a rendelés után átvehettem vidéken. Az áruk tökéletesen működnek.

 
^