SIKO FÜRDŐSZOBÁK

SIKO FÜRDŐSZOBÁK
Cégnév
SIKO KOUPELNY a.s.
Alapítás éve:
1991
Email:
Tel.:
+3618488984
4.5
5
0
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) SIKO FÜRDŐSZOBÁK boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Minden rendben volt,. tökéletes wc-t kaptam, gyorsan és nagyon kedvező áron.
Raben futárcég hozta ki, szuperül be volt csomagolva.
Vásárlás után kaptam egy kedvezménykupont is.

 
Vásárlói vélemény

cseh, vagy szlovák cég, működő bolthálózattal mindkét országban, Magyarországra szállítanak packetán keresztül.
Készleten levő Grohe zuhanyfejet rendeltem, mert itt volt a legolcsóbb. Húsvét előtt szerda délutáni rendelést húsvét után kedden már át tudtam venni. Előre fizettem, minden rendben megjött. Packeta szállítás csak 890Ft.

 
Vásárlói vélemény

Minden rendben ment. Megrendeltem ami kell. Folyamatosan tájékoztattak a kiszállítás aktuális állapotáról. Majd a Mpl posta kiszállította nekem. Rövid volt a szállítási idő is.

 
Vásárlói vélemény

Kivitelezőként, az ügyfél kérésére (feltételezem kedvezőbb ár miatt) tőlük rendeltünk 2 db beépíthető wc-szettet CÉGKÉNT. Kér probléma is felmerült rendeléskor:
Az oldalukon sehol nem jelezték, hogy csak magánszemélynek tudnak számlázni, ami csak a vásárlás és fizetés után derült ki. Ezt a kellemetlenséget lenyeltük (és buktuk az ÁFA-t) , mivel az idő szorított minket a kivitelezés kap

 

SIKO FÜRDŐSZOBÁK (3 hónapja)

Kedves Péter, véleményét tudomásul vettük, habár nem cégünk /SIKO/ felé irányul, de a szállitmányozási cég felé. Valószinű, hogy a kiszállitás körüli egyeztetés Ön és a szállitmányozási cég között nem sikerült tökéletesen. Részünkről a szállitmány időben indult. A kiszállitás idejét meghosszabbitotta a közbeeső hétvége, amik nem munkanapok, igy szállitmányozó sem szállit. A kiszállitási szerződés az első csukható ajtóig való szállitásról szól, tehát helyesen járt el a szállitó, amikor a kapu elé tette az árut. Viszont az igaz, hogy a szállitónak akkor kellene kiszállitani a szállitmányt amikor az Önnek is megfelel.
A céges rendelés leadásaára sajnos a honlapon keresztül nincs mód. Ez a rendelése leadásának időpontjában fel is volt a honlapon tüntetve. Viszont céges rendelésekkel kapcsolatosan rendelés leadása előtt ügyfélszolgálatunkon teljes körű tájékoztatás adunk vásárlóinknak. Bizonyos esetekben kivételeket is tudunk tenni. Erről viszont a rendelés leadása előtt tudunk tájékoztatást nyújtani. SIKO csapat

Vásárlói vélemény

Fürdőszobánk felújítása során kerültem kapcsolatba a webshop-pal. Innen rendeltem mosdókat és azok tartozékait.
A rendelés leadását követően egy nagyon kedves, rendkívül segítőkész munkatársuk (Lukács Erika) felhívott, és átbeszéltük, hogy jól választottam-e meg a mosdókhoz kapcsolódó dolgokat (szifonok, szerelvények, stb. ). Volt, amiből a célnak ugyanúgy megfelelő, de kedvezőbb árú t

 
Vásárlói vélemény

Nagyon gyorsak és pontosak voltak. A terméktől függ, hogy a garanciával lesznek a problémák, de a webshop jól működik