Senetic

Senetic
Cégnév
Senetic Magyarország Kft.
Alapítás éve:
2000
Cím:
1133 Budapest, Váci út 76 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 700 8371
4
22
1
0
1
7
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Senetic boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
71.0 %
3.2 %
0.0 %
3.2 %
22.6 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Minden rendben, és nagyon gyorsan ment! Bár Lengyelországból jött a csomag, de már másnap délelőtt megjött! Ajánlom mindenkinek!

 
Vásárlói vélemény

Magánszemélyként rendeltem tőlük, mert ez volt az egyedüli bolt ahol minden volt egy helyen amit kerestem. Nagy a raktárkészletük, szinte mindent tartanak. Lengyelországból jön a csomag, DPD-vel 3 nap volt összesen. Kommunikáltak emailben mindent.
Ajánlom őket, rendben volt.

 
Vásárlói vélemény

Az, hogy pár kivételtől eltekintve lényegesen drágábbak a konkurenciánál a szuverén magánügyük. De, hogy webshopnál személyes átvétel nincs, egy fél kg-os router kiszállítása pedig a tőlük kb. 4 km-re lévő címre minimum 6500 Ft lenne, az vicc.
(Érdekes, hogy ennyi negatív visszajelzést -egy nem állami cégről- már régen láttam. )

 
Vásárlói vélemény

Végigolvastam a kommenteket és nem értem akiknek problémája volt ezzel a webshoppal , én 8db memóriát rendeltem tőlük ráadásul server memória ami sehol nincs szinte az országban csütörtök este rendeltem meg pénteken telefonáltam ( a kommentek miatt hogy nem elérhetőek stb) nekem azonnal felvették és az Úriember azt mondta hétfőn itt lesz a memória nálam meg is érkezett ma (hétfőn) én mi

 
Vásárlói vélemény

Én nem jutottam el a rendelésig. A regisztráció nehézkes, nem tudom sokáig miért nem engedett tovább. Utána lezárta egy sikere megrendelés ablakkal, amikor nem is rendeltem.
A futár díja egy vicc, 6e-20e-ig egy 50e-es alapnyomtatónál (kb. 10kg).
Reget törölni, módosítani nem lehet, valahogy nem működik jól az oldaluk.

 
Vásárlói vélemény

Az egyik rendelésünket hibásan teljesítették (kimaradt egy termék, erre több mint 1 hónapja nem reagáltak) , míg a korábbi rendelés kapcsán volt több eszköz mely nem működött megfelelően, elküldtem az RMA bejelentést 2019. július 31-én, azóta sem kaptam választ. Üzletkötőt nem tudtam elérni azóta sem.

 
Vásárlói vélemény

Kezdeti nehézségek után, pl sem az info@ sem a network@ emailra küldött leveleimre nem kaptam választ, míg telefonon sikerült egy üzletkötőt elérni aki, minden problémát villám gyorsan elintézett, termékválasztás, visszaigazolás, megrendelés. Megrendeléssel, előre utalással együtt 4 nap alatt az eszköz az asztalomon volt (Lengyelországból). Ugyan ezt itthoni viszonyok közt is elképzelhet

 
Vásárlói vélemény

Nagyon gyors kiszállítás, kitűnő ügyfélszolgálat!

 
Vásárlói vélemény

1 hét alatt semmi reakció a nekik küldött e-mailre

 
Vásárlói vélemény

Rendeltünk egy terméket 15. 38-kor. 16. 15-kor az UPS írt, hogy már náluk van a termék. Másnap kézhez kaptuk. Mind ezt Lengyelországból Magyarországra! !!
Hibátlan.