Senetic

Senetic
Cégnév
Senetic Magyarország Kft.
Alapítás éve:
2000
Cím:
1133 Budapest, Váci út 76 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 700 8371
3.5
28
1
0
2
15
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Senetic boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
60.9 %
2.2 %
0.0 %
4.3 %
32.6 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Több alkalommal rendeltem tőlük, főként hálózati eszközöket, (switcheket) kb 2 éve volt egy kis telefonálgatásom és aggódásom, mert a termék nem érkezett meg. A külföldi központot elérve sinre került az ügyem, leszállították a terméket. A többi rendelésem gyorsan és tökéletes volt, amit innen is köszönök.

 
Vásárlói vélemény

Mélyen az ár alatt kínálja a terméket majd egy 30 ezres postaköltséget nyom az arcodba. Ez így egy kicsit megtévesztés.

 
Vásárlói vélemény

Megrendeléskor ki is fizettem a netet a terméket. 2 hetet jelöltel meg a várható szállításra, mindegy elfogadtam, 20. 000 Ft-tal olcsóbb volt. A megrendelés után 1 héttel kaptam egy előleg számlt, nem értettem, de nem foglalkoztam vele. A szállítás jelzett napján felhívtam őket, hogy akkor ma megkapom a megrendelt terméket? Erre megkérdezték, hogy mikor rendezem a termék árát amire előle

 
Vásárlói vélemény

False árakon hirdet az Árukeresőn, a saját weboldalukon tízszeres az ár.

 
Vásárlói vélemény

A sok pozitív vélemény mellett olvastam a negatívakat is, de az azokban leírtaknak pont az ellenkezőjét tapasztaltam - csak pozitívan tudom értékelni a gyors és profi kiszolgálást.

- fuvardíj - bár az áru valóban külföldről érkezik, a felszámított fuvardíj alig párszáz forinttal haladta meg a belföldön szokásos futárszolgálati díjakat, így a termék ára abszolut versenyképes maradt
-

 
Vásárlói vélemény

Email-re nem válaszolnak, a webshopban feltett kérdésre szintén. A telefont senki nem veszi fel. A szokásos három év garancia helyett egy évet adnak pl. az alaplapokra.

 
Dani

Egyik legmegbizhatób webáruház. Köszönöm, minden rendben volt, máskor is iinnen fogok rendelni!

 
Lajos

Könnyű a rendelés, az áru összekészítése gyors, a visszajelzés pontos és gyors. Az árut a megrendeléstől kezdve a kiszállításig nyomon követhető.

 
Azim

Elégedett volta a termék szállításával, minőségével. Nagyon jó tapasztalatom van, biztos máskor is fogok rendelni.

 
Henrik

Az üzlet webes felülete könnyen használható, a szállítás pedig zökkenőmentes - gyors, pontos és folyamatosan tájékoztatja Önt a rendelés állapotáról. Kedvező árak!