Praktikus kft

Praktikus kft
Cégnév
Praktikus kft
Alapítás éve:
2003
Cím:
1037 Budapest, Bécsi út 604 (Hagyományos bolt)
Tel.:
0614530105
Fax:
0614530106
3
5
0
0
1
4
Bemutatkozás
A KFT 2003 ban alakult kisgépek forgalmazásával,kölcsönzésével,szervízelésével foglalkozik. Új tevékenységünk:Motorkerékpár szervíz! Elérhetőség:1037 BP Bécsi út 604. Tel:0614530105 Nyitvatartás:H-p:07-17ó Sz:07-12ó
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Praktikus kft boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
farkento

A honlapon nem valós a raktárkészlet

 

Praktikus kft (1 éve)

Tisztelt Uram! Oldalunkon nem lát ratárkészletet. Ezen oknál fogva, fel van tüntetve a honlapon, hogy a raktárkészlet felől érdeklődjön, mert nincs minden termék az üzletben. Sajnos nincs akkora helyünk, hogy minden terméket, mely a a webshopban szerepel mindig készleten tartsunk. Illetve a jelen helyzet és szállítási problémák sem könnyítik meg a helyzetünket. Sajnos nem tudjuk meggyorsítani a gyártási folyamatokat, a konténer hiányt megszűntetni, illetve a világgazdasági helyzeten javítani! Elnézést kérünk Öntől, ha kellemetlenséget okoztunk!

Vásárlói vélemény

Gyors és megbízhatóság jellemzi az üzletet! Megtaláltam amit kerestem! Mint a neve is mondja PRAKTIKUS! Ami nincs azt beszerzik! Gratulálok! Korrektségből 5-ös!

 
Vásárlói vélemény

A boltban rendkívül kedvesek ès segítőkészek voltak az eladók. Minden terméket megtaláltam amire szükségem volt. Köszönöm szépen a szakszerű tanácsokat. Visszatérő vásárló leszek!

 
Vásárlói vélemény

A szerviz részlegben rendkívül segítőkészek voltak. Szívesen válaszoltak minden feltett naiv kérdésemre is. A szervizelésre vitt gépemet megadott időn belül teljesítették, annak ellenére, hogy rengeteg munkájuk volt. Nagyon köszönöm a precíz munkájukat és profi hozzáállásukat. A gépem azóta is hibátlanul működik. Mindenkinek bátran merem ajánlani őket! : )

 
Vásárlói vélemény

3 hete vették át a kaszámat javításra(Garanciális) azóta semmi hír. De már az elején arcoskodtak, hogy nem is garanciás stb.... Telefont nem veszik fel

 
Vásárlói vélemény

2019. 05. 14. -én rendeltem meg Hecht 2006 lézeres távolságmérőt, 2-3 nap szállítást ígértek.
Megrendelés szám: 42370333
Meddig kell még várni a rendelés teljesítéséhez?

 

Praktikus kft (4 éve)

Elnézést kérünk,de az importőrnél készlethiány van amit nekünk nem jeleztek.

Vásárlói vélemény

A webáruházban megrendelt termékről semmi információt nem tudnak adni már két hete. A rendelést vissza igazolják, az ember várja és semmi. Telefonon keresve őket a kolléga éppen nincs bent, nincs raktáron, a következő telefont felvevő laikus kollegina szerint van raktáron. Halovány gőzük sincs arról, hogy mit csinálnak, de akkor minek is?

 

Praktikus kft (4 éve)

Tisztelt panaszíró!
Tudna nekünk mondani egy megrendelésszámot,nevet vagy egy megrendelt terméket hogy orvosolni tudjuk a problémát!
Köszönjük!
Praktikus kft.

Vásárlói vélemény

Nagyon meg voltam elégedve, gyors, szimpatikus és segítőkész mindenki.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon meg voltam elégedve a korrekt, gyors és kedves kiszolgálással csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
Vásárlói vélemény

Van egy zselés hajú birka na őt kerüld. Elvittem hozzájuk egy gépet úgy h árajánlatot kérek tőlük és majd hívnak. 1 hetet vártam, felhívom őket és a válasz hogy jaaa a kapcsolót emgrendeltük 3 hét és kijön. Háth mondom persze, akkor inkább elviszem, ekkor jött volna h 1500 huf ott kifizetek mert a csóka párszor megnyomogatta a gombot és csak néha indult be. Na jó akkor h a megjön a kapcs

 
Üzletek és átvételi pontok

Üzletek

Praktikus kft(hagyományos bolt)
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 604
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0614530105
Fax: 0614530106
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek és átvételi pontok
PRAKTIKUS KFT
1037 Budapest, Bécsi út 604