Pixel

Pixel
Cégnév
Pixel Kereskedőház Kft.
Alapítás éve:
2009
Cím:
Email:
Tel.:
+36-1-321-2909
2.5
6
0
0
0
8
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Pixel boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
42.9 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
57.1 %
Összes vélemény

Amikor még rányomtam a vásárlásra, a webshop azt írta hogy raktáron van a termék, utána érdekes módon úgy kellett megrendelni. 3 hetet ígértek, 1 hónap után felhívtam hogy mi a helyzet és nemtörődöm stílusban annyit tudott kinyögni a kolléga hogy majd jövő héten szól hogy mi a helyzet.

 

Bunkó, flegma stílus. Szakmai hozzáértés nuku, garanciát nagyon kevés termékre vállalnak. Ha mégis garanciát szeretnél intézni, akkor szörnyen lassú, mert nem válaszolnak a leveleidre (ha válaszolnak, akkor úgy mint egy óvodás).

Kerüljétek a boltot, ha tudjátok.

 

Mocsadék pénzmosoda az egész! 7 hónapja visszaküldtem nekik a garanciás perifériámat. A cuccost azóta sem láttam, igérgetnek, de nem küldik, válasz adás flegmán és persze csak hitegetnek. Többszáz ezerért rendeltem eddig tőlük, igy felhaborito. Tehát a garancia amit adnak a termékhez ! NEM VALÓS ! Mind eközben a tulaj instagramra töltögeti fel a 20ezreseket és az új audit.

 

Lekezelő stílus, semmi tisztelet a vevő felé. Az akciós termékük sérült, vagy hibás, melyet nem hajlandóak kicserélni. Én nem ajánlom, hogy valaki ide vigye a pénzét, mert ha bármi történik a vásárolt termékkel, akkor itt nem foglalkoznak vele. Az egyetlen pozitívum, hogy van pár eszköz kitéve a boltban, amit lehet próbálgatni.

 

Az egyik legjobb bolt, ahol valaha voltam.

Minden levelemre készségesen válaszoltak, a boltban körülbelül zárás után 20-30 perccel időzhettem és próbálhattam a székeket és közben 3 kolléga is foglakozott és osztott meg tapasztalatok. A végén nekem volt kellemetlen, hogy mennyivel maradtam zárás utánig, ők még segítettek volna.

Megfizettethetetlen volt, úgyhogy tartozom Nekik sörö

 

Széket, fejhallgatót, kést vásároltam náluk, idő előtt megkaptam a rendelésemet és az eladók segítőkészek voltak, amikor a székről kérdeztem őket, helyben ki is tudtam próbálni!

 

Sok 10 éves isteníti ezt a boltot... Sajnos azt kell mondanom, hogy ehez a vevőkörhöz szoktak.
Minden ócska, minden szutyok, csak az a két márkja nem amiket ők hoznak be.
A dolgozóik facebook-os megjegyzései a különböző csoportokban lekezelőek, bántóak, sokszor, ráadásul hozzá nem értésről tesznek tanubizonyságot.
A telefonos, a személlyes és a közösségi médiában történt beszélgeté

 

Maga a rendelés aránylag gyors volt, viszont az elérhetőség náluk csak dísznek van, nem foglalkoznak a vevőkkel. A rendelt termékem után például 4200pont járt volna ( ami 4200 Ft) , igaz nem nagy pénz, viszont szívesen felhasználtam volna, na meg ha jár akkor JÁR. Erre a csomag feladás napján visszavonták a rendelésemet, a 4200 pontot pedig semmissé tették. Több üzenetre sem válaszoltak

 

Megrendelt termék hibás volt, próbáltam felvenni velük a kapcsolatot, de nem reagáltak. Visszaküldtem a terméket, de még a pénzemet nem kaptam vissza.
Sajnos a fogyasztóvédelemhez kell fordulnom.

 

megbízható, pontos, gyors

 
Üzletek

Üzletek

Pixel Kereskedőház Kft.(hagyományos bolt)
Cím: 1145 Budapest, Laky Adolf utca 21.
Telefon: +36-1-321-2909
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 17:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva