Pixel

Pixel
Cégnév
Pixel Kereskedőház Kft.
Alapítás éve:
2009
Cím:
Email:
Tel.:
+36-1-321-2909
3
6
0
0
0
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Pixel boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
54.5 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
45.5 %
Összes vélemény

Lekezelő stílus, semmi tisztelet a vevő felé. Az akciós termékük sérült, vagy hibás, melyet nem hajlandóak kicserélni. Én nem ajánlom, hogy valaki ide vigye a pénzét, mert ha bármi történik a vásárolt termékkel, akkor itt nem foglalkoznak vele. Az egyetlen pozitívum, hogy van pár eszköz kitéve a boltban, amit lehet próbálgatni.

 

Az egyik legjobb bolt, ahol valaha voltam.

Minden levelemre készségesen válaszoltak, a boltban körülbelül zárás után 20-30 perccel időzhettem és próbálhattam a székeket és közben 3 kolléga is foglakozott és osztott meg tapasztalatok. A végén nekem volt kellemetlen, hogy mennyivel maradtam zárás utánig, ők még segítettek volna.

Megfizettethetetlen volt, úgyhogy tartozom Nekik sörö

 

Széket, fejhallgatót, kést vásároltam náluk, idő előtt megkaptam a rendelésemet és az eladók segítőkészek voltak, amikor a székről kérdeztem őket, helyben ki is tudtam próbálni!

 

Sok 10 éves isteníti ezt a boltot... Sajnos azt kell mondanom, hogy ehez a vevőkörhöz szoktak.
Minden ócska, minden szutyok, csak az a két márkja nem amiket ők hoznak be.
A dolgozóik facebook-os megjegyzései a különböző csoportokban lekezelőek, bántóak, sokszor, ráadásul hozzá nem értésről tesznek tanubizonyságot.
A telefonos, a személlyes és a közösségi médiában történt beszélgeté

 

Maga a rendelés aránylag gyors volt, viszont az elérhetőség náluk csak dísznek van, nem foglalkoznak a vevőkkel. A rendelt termékem után például 4200pont járt volna ( ami 4200 Ft) , igaz nem nagy pénz, viszont szívesen felhasználtam volna, na meg ha jár akkor JÁR. Erre a csomag feladás napján visszavonták a rendelésemet, a 4200 pontot pedig semmissé tették. Több üzenetre sem válaszoltak

 

Megrendelt termék hibás volt, próbáltam felvenni velük a kapcsolatot, de nem reagáltak. Visszaküldtem a terméket, de még a pénzemet nem kaptam vissza.
Sajnos a fogyasztóvédelemhez kell fordulnom.

 

megbízható, pontos, gyors

 

Megrendelés. Rendszer szerint készleten lévő termék. , átvenni mégse lehet. Vajon miért? Megkeresésemre érdemben válasz nem érkezik. Értem én, hogy karácsony és nem érdekes már a webes rendelés, de valamit azért vissza lehetne írni. Facebook üzenetben az , hogy "Szia neked is szép napot, vagy hello" az luxus, így direktbe "miről van szó"? ! Épp csak nem írta mellé, hogy mivan mit akarsz!

 

Árak általában a legjobbak, mindent ki tudsz próbálni bent a boltba és mindenki nagyon jófej

 

Nagyjából minden perifériámat a Pixeltől rendeltem, és az egyikkel sem volt gond.

- ZOWIE EC1-A
- QPAD | QH-90
- ZOWIE Camade
- AKRacing Nitro

Minden megrendelt termék 1-2 napon belül készhez kerül, nagyon korrektek és kedvesek a boltban, nincs semmi túlárazva, segítőkészek, sok márkából lehet választani.

 
Üzletek

Üzletek

Pixel Kereskedőház Kft.(hagyományos bolt)
Cím: 1145 Budapest, Laky Adolf utca 21.
Telefon: +36-1-321-2909
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 17:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva