PCX.hu

PCX.hu
Cégnév
PCX Kft.
Alapítás éve:
2013
Email:
Tel.:
061/7801070
4.5
24
0
1
0
2
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) PCX.hu boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
88.9 %
0.0 %
3.7 %
0.0 %
7.4 %
Összes vélemény

Teljes mértékben elégedett vagyok. A rendelésem állapotáról E-mailt kapok, így folyton tudom hogy hol van.

 

VGA kártyát vásároltam, ami rendben meg is érkezett.
A termék a leírásnak megfelel.

 

Korrekt árak, szakszerű kiszolgálás. Új Ryzen processzoromhoz szükségem volt friss BIOS-al rendelkező alaplapra. A PCX munkatársai kisebb összeg fejében a kiválasztott alaplapot a legfrissebb BIOS-al látták el.
A csomag küldése is viszonylag gyorsan megtörtént.

 

Számítástechnikában jártas ismerősöm ajánlotta az üzletet. Alaplapot, processzort, ramot rendeltem, már kiválasztáskor szimpatikusak voltak az árak, és külön örültem hogy itt egy helyen be tudtam szerezni mindent, az árukat gyorsan (2 nap) alatt át is vehettem, bár még kipróbálni nem tudtam mert a hűtőpasztát máshonnan rendeltem, (ahonnan egy hét alatt sem érkezett meg, ezért visszamondt

 

Üdv.
Már többször rendeltem a PCX-től és 2-3 napon belül mindig megkaptam kifogástalan minőségben! !
Most is megyek hozzájuk a megrendelt árukért, mert kedvező akcióikkal és gyors beszerzésükkel, nem tudok betelni! : ))
Online webfelületük is kifogástalan és átlátható. Köszönöm PCX ! !

 

Rendkívül jól kezelhető webshop felület, minden termékre rengeteg szűrési feltétellel. Imádtam, hogy nem kell órákon keresztül kutakodnom valami után, amiről egyébként egész határozott elképzeléseim vannak, mert tényleg tökéletesen szűrhető minden információ. Mindemellett még árban is elég kedvező szintet tartanak. Komplett gépet rendeltem tőlük, minden nagyon gyorsan és zökkenőmentesen

 

Rengetegszer rendeltem már, eddig még nem volt semmilyen probléma. Egyedül a 2 napos beszerzési időt tartom gyenge pontnak, de az esetek 90%-ban nem vészes az a +1 nap.

 

250. 000 forint értékben rendeltem. Mindent hiánytalanul át tudtam venni az átvevőponton. A vállalt teljesítési időnél hamarabb beszerezték a terméket a raktárból. Emailben értesítettek. Verhetetlen árak, hatalmas készlet.
A személyes átvétel illetve az ár miatt választottam őket.

 

USB 3. 0-ás belső kártyaolvasót rendeltem, azonban beszerelés során kiderült, hogy a terméknek csak az USB portjai működnek USB 3. 0 szabvány szerint, a kártyaolvasó csak 2. 0-ás. A terméket visszavittem a boltba, ahol a fentieket megerősítették, sajnos a vételárat kérésem ellenére nem térítették vissza. A honlapon feltüntetett pontatlan specifikáció esetén elvárom, hogy a vételárat elle

 

PCX.hu (3 hónapja)

A kártyaolvasót 2017.10.28-án vásárolta, majd 2017.12.28-án, adta le átvevő pontunkon, hogy több, mint 60 nappal a vásárlást követően vásároljuk azt vissza Öntől. A termék leírásában nem szerepelt téves információ, hiszen a csatolófelületnél szerepel a 2.0 és 3.0 is, mely ez esetben azt jelenti, hogy a kártyaolvasó rész USB 2.0, míg az USB kimenet USB 3.0 felületen kommunikál. Ha hibázunk, azt természetesen elismerjük, de jelen esetben Ön érthette félre a leírást, ráadásul a jogszabályi 14 nap helyett 60 nappal később várja el tőlünk, hogy a terméket visszavásároljuk Öntől. Egyelőre ettől függetlenül nem lett elutasítva a rendkívüli elállási igény, de a körülményekre való tekintettel kivizsgálást igényel, Ön viszont negatív színben tüntetni fel a munkánkat, mely számos ponton hiányos és az ügy szempontjából nem vezet eredményre.

Már sokszor rendeltem PCX-től, rugalmasak, jók az árak és nagyon gyorsan küldik a cuccot. Senkit ne tévesszen meg a kevés vélemény, csak nem rég óta szerepelnek az árukeresőn, nem is értem eddig miért nem voltak itt.

 
Üzletek

Átvételi pontok

PCX.hu(átvételi pont)
Cím: 1138 Budapest, Váci út 178. Duna Plaza 2. emelet
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 061/7801070
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
PCX.HU
1138 Budapest, Váci út 178. Duna Plaza 2. emelet
^