Patika Akció

Patika Akció
Cégnév
Fictile Pharma Bt.
4.5
8
1
0
1
0
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Patika Akció boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nagyon elégedett vagyok, úgy a megrendelés, mint a szállítás tekintetében. Köszönöm a gyors intézkedést, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Vásárlói vélemény

Rendkívül elégedett vagyok, mind a weboldallal, mind a rendelés menetével, ill. a kommunikációval. A weboldal nagyon jól átlátható/használható. A 13. 000 Ft. feletti rendelés esetében térítésmentesen szállítanak országszerte, házhoz, vagy csomagpontra - szerintem teljesen elfogadható. Jó ár/érték arányban lehet tőlük rövid idő alatt kiszállítva rendelni termékeket. Amit rendeltem eddig,

 
Kati

Szerintem a legprecízebb online gyógyszertár. A webshop kényelmesen használható, e-mailben folyamatos a tájékoztatás, illetve a szállítás reggelén sms-t is kaptam. 2-5 munkanapot írtak a szállításra, de a feldolgozás után egy nappal már meg is érkezett, amit rendeltem. Nagy plusz az üzletnek: én egy úgymond közeli lejáratú terméket is rendeltem (azért úgymond, mert nem holnap, hanem 3 hó

 
Vásárlói vélemény

Nagyon elégedett vagyok, nagyon jó árak, gyors szállítás, a megrendelés után minden lépésről kaptam mailt. Megbízható, remek bolt, köszönöm. Mindenkinek ajánlom.

 
Vásárlói vélemény

Köszönöm a gyorsaságot! 3. napra megkaptam a rendeléstől számítva, igaz sürgősen szükségem volt rá és ezért most hálás is vagyok!
Ha vki a GLS felületét nézi üzenem nekik hogy bő 9 óra után frissül az oldaluk, addig azt mutatja, hogy a patika fel sem adta a csomagot, pedig de!
Építő jellegel tudom ajánlani a PCX. hu üzletet, ahol MPL-el is lehet rendelni, és lehet 1-2 száz Ft-ért (va

 
Vásárlói vélemény

Szuper jók az akciók. Rendkívül gyors és rugalmas az ügyintézés és kiszállítás.

 
Vásárlói vélemény

Az ár nagyon rendben van, korrekt kiszállítási idő. Simán tudtam módosítani a kiszállítási címet

 
Vásárlói vélemény

Idáig nagyon jó kis hely volt, rendszeresen innen rendeltük, ami kellett. A koronavírus miatti otthonmaradás elrendelésének hetében nem volt elérhető az oldal, a túlterheltségükre hivatkozással. Most, hogy helyreállították, kb. 40%-os lett az áremelés. Sajnálom, de ilyen árakon már nem rendelek tőlük, mert olcsóbb, ha bemegyek az első patikába és megveszem az adott terméket házhoz szál

 
Vásárlói vélemény

Pénteken megrendeltem, hétfő reggel megkaptam a csomagot. Nagyon jó árak, minden korrekt volt. csak ajánlani tudom!

 
Vásárlói vélemény

Olcsó árak, jó akciók. Gyors ügyintézés és kiszállítás.
Hétfő reggel rendeltem meg a termékeket és kedd délután már ki is szállították.